RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2018 Opozori Objavljeno Februar 7, 2018 "Originalna idršna" ... amateur 1
amateur Objavljeno Februar 7, 2018 Opozori Objavljeno Februar 7, 2018 (popravljeno) Tudi pri nas ga je nasulo. Hrbet že bili od kidanja. Popravljeno Februar 7, 2018. Popravil amateur Dopolnilo RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2018 Opozori Objavljeno Februar 7, 2018 NatinalGeographic / Megatovarne / Ferrari / v Dubai se bom odpeljal kar s Ferrarijem 955 GT /
RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2018 Opozori Objavljeno Februar 7, 2018 KeR v MaPi RaZnO nImAm VeČ nObEnE nAčRtOvAnE nEpReVoŽeNe KoLeSaRsKe PoTi, SeM pRaVkAr EnO vStAvIl v NjO, nI pA rEčEnO, dA jO bOm TuDi ReS pReVoZiL s KuLoM ...
RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2018 Opozori Objavljeno Februar 7, 2018 (popravljeno) Pred kosilom sem skidal toliko, kolikor sem lahko, če bo pa moja draga jutri s svojo prijateljico odpotovala v Strunjan z "našim" avtom, bom pa popoldne moral skidati "še malo" ... Popravljeno Februar 7, 2018. Popravil RobiRoberto notranc in amateur 2
amateur Objavljeno Februar 7, 2018 Opozori Objavljeno Februar 7, 2018 Težka bo, Robi, veliko višincev, vendar pri tebi praktično ni nič pretežko. Če se boš odločil, javi do časa, boš dobil malico. Si mi pa vseeno dal idejo.
amateur Objavljeno Februar 7, 2018 Opozori Objavljeno Februar 7, 2018 pred 4 urami, RobiRoberto pravi: skidati Lopata je pa tako široka, da je ravno prava za hrbet zlomiti.
RobiRoberto Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 Ker je bil sneg "suh" mi lopata ni povzročala "lomljenja hrbta" ... 08.02.2018 / 08.15 --> 10.30 / 32 km / včeraj je bila cesta proti Idrijski Beli nekaj časa neprevozna zaradi plazov / danes b.p. ... notranc, Pepos, Joker in 1 other 3 1
amateur Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 Koliko kilometrov si že nabral letos? Sicer pa čestitke za vztrajnost. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 9, 2018 Opozori Objavljeno Februar 9, 2018 (popravljeno) Enkrat v septembru bom na števcu preveril in izračunal letos prevožene kilometre ... 09.02.2018 / od 08.30 do 12.25 / 55 km Popravljeno Februar 9, 2018. Popravil RobiRoberto bobi1001, amateur, Joker in 1 other 4
amateur Objavljeno Februar 9, 2018 Opozori Objavljeno Februar 9, 2018 (popravljeno) Ni zime za Eskime, niti za Robija. Pri nas zima odhaja, pomlad prihaja, še malo, pa bodo zabrneli motorji na cesti mimo hiše. Do takrat bomo pa mogoče še enkrat kidali sneg. Popravljeno Februar 9, 2018. Popravil amateur Grut in RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 10, 2018 Opozori Objavljeno Februar 10, 2018 Hir ay em egen ... Ker sem se včeraj bal, da bom moral pri vračanju z Oblakovega vrha zavirati samo s sprednjo zavoro , vendar mi tega na mojo srečo ni bilo treba, sem danes "servisiral" zadnjo zavoro in sicer ker "spredaj" ni bilo več mogoče ("šponar do maksimuma") sem to naredil "zadaj". Ko bo "sprednji šponar) zopet odvit do svojega maksimuma, pa bo zopet treba zamenjati "zavorne gumice". Po myself servisu sem kulo še "razsolil". notranc, Pepos, Joker in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Februar 10, 2018 Opozori Objavljeno Februar 10, 2018 Moja draga in njena sodelavka / prijateljica sta se v četrtek odpeljal v Bernardin in ker sem kulo danes očistil, ju s kulom popoldne ne bom mogel obiskati, zato rabim nasvet, kakšno barvo naj izberem = včeraj / Megatovarne / Lamborghini / / fazerčk 1
amateur Objavljeno Februar 10, 2018 Opozori Objavljeno Februar 10, 2018 Obvezno rdečo. Do Abrahama je bila zame prva modra, potem sem pa zamenjal okus. Še ura do skokov.
RobiRoberto Objavljeno Februar 10, 2018 Opozori Objavljeno Februar 10, 2018 Ker je po današnjem kosilu manjkala še ena ura do prenosa smučarskih skokov z letošnjih olimpijskih iger, sem odšel v delavnico, in tisto kar sem kupil sam 1, in tisto kar sem dobil za darilo 2, opral prvič od kar imam ... , Pepos 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 10, 2018 Opozori Objavljeno Februar 10, 2018 Trenutno se vam oglašam iz zraka, ker so me organiztorji povabili, da bom z mojim očiščenim kulom prvi prevozil in testiral olimpijsko progo z bob ... Pepos 1
amateur Objavljeno Februar 10, 2018 Opozori Objavljeno Februar 10, 2018 (popravljeno) Da ne boš samo ti limall eskimske slike, ti bom malce pomagal. Danes ob 13 uri sem bil v dilemi ali gledati skoke ali pa po 14 dneh prisilnega počitka ob kaminu (prehlad) oditi v naravo in odteči dobre dve uri na smučeh. Skoke sem dal na snemanje, smučke v avto in z 0 stopinj v dolini v prave eskimske razmere na Rogli: veter, ivje, -6 stopinj. Na srečo sem se od pasu navzgor dobro oblekel, pod pasom je pa zeblo. Okolje kot pravljica, sneg je še na smrekah, tekaške proge urejene kot za tekmo svetovnega pokala. Zadnji kilometer do Lovrenških jezer pa je s sanmi nekdo naredil špuro za klasiko, za skate pa gre vse na roke - beri matranje. V dolini pol velike pice in ta celo ta veliko temno domače pivo, skoki so se ravno končali. Nič nisem zamudil, imela pa sva izjemno popoldne na smučeh. Pa še to: na parkirišču so avtodomi, znotraj zarošeni, ampak eni imajo ta pravo mamutovanje. Kar se pa tiče Južne Koreje čakam kolesarsko traso do tja. Popravljeno Februar 10, 2018. Popravil amateur Dopolnitev RobiRoberto in Quest 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 11, 2018 Opozori Objavljeno Februar 11, 2018 11.02.2018 / zjutraj / moje kulo je zopet RTR / oba si pa želiva, da bi bile ceste suhe in brez soli in da bi bilo zunaj vsaj 10 oC več ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 11, 2018 Opozori Objavljeno Februar 11, 2018 Danes bo delno jasno, na Primorskem tudi pretežno jasno, burja bo ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 4, na Primorskem do okoli 9 °C. Ponoči se bo od severozahoda postopno pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -1, ob morju okoli 1 °C. Jutri bo oblačno. Na severu bo dopoldne pričelo rahlo snežiti, popoldne in zvečer pa se bo sneženje postopno razširilo na vso Slovenijo, le po nižinah Primorske bo deževalo. Tam bo začela pihati šibka burja, ki se bo popoldne krepila. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem do okoli 6 °C. amateur 1
amateur Objavljeno Februar 11, 2018 Opozori Objavljeno Februar 11, 2018 Na Štajerskem je sonce, piha švoh a mrzel vzhodni veter, na Rogli -8 stopinj. Ni nobenega kolesarja na cesti. Še vidi, da je Robi doma blizu Italije, tam je pa kulo bolj popularno. Razen če se potencialni kolesarji v totem koncu niso oblekli v kurente?!
RobiRoberto Objavljeno Februar 11, 2018 Opozori Objavljeno Februar 11, 2018 11.02.2018 / od 10.15 do 13.30 / 62 km / napovedano sneženje = kavč !!! amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 11, 2018 Opozori Objavljeno Februar 11, 2018 Google Maps + Google Earth = ZAKON = cerkev svetega Pavla nad Stražo (Želinom) = nimam je namen obiskati niti s kulom niti z MMV ... amateur in fazerčk 2
amateur Objavljeno Februar 11, 2018 Opozori Objavljeno Februar 11, 2018 pred 6 urami, RobiRoberto pravi: obiskati Na vrhu Pirhovega klanca zaviješ nad cesto. Pojdi, se splača. Je blizu tudi peš
RobiRoberto Objavljeno Februar 12, 2018 Opozori Objavljeno Februar 12, 2018 Moje najljubše pivo je Snežni Jogurt ...
RobiRoberto Objavljeno Februar 12, 2018 Opozori Objavljeno Februar 12, 2018 Ker sem pravkar v mapo Razno vstavil datoteko z naslovom 28km.jpg to že veliko pomeni ... Google Maps mi je pokazal, da "v podnožju" Pirihovega klanca zaviješ desno, ko se pelješ v smeri proti Straži (Želinu).
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se