RobiRoberto Objavljeno Maj 25, 2018 Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 (popravljeno) Danes sem preizkusil še, če sta se MMV in MK (moj križ) sploh sposobna odpeljati v PiRAN ali mogoče rajši kar AnkaRAN (bližje in manj možnosti za "zalutanje") na , in pri tem ugotovil, da je MMV tega bolj sposobna kakor MK. V Močilniku mi je bilo popolnoma vse neznano. MMV ima tudi dobro novico in sicer, po zadnjem servisu na Špan Brezovica, mi sedaj porabi samo še 2,5 l / 100 km, kar je pol manj kakor pred zadnjim servisom in kar se za 29 km/h tudi spodobi. Popravljeno Maj 25, 2018. Popravil RobiRoberto notranc, Keiko, amateur in 4 others 7
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 27, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 Včeraj mi je končno uspelo popiti tako želeno kavo na Punti v Piranu, kjer sem jo sicer prej spil samo enkrat, vendar z mopedom (Yamaho), in "ob obali" po čisto drugem dostopu kakor včeraj. Od doma sem se odpeljal nekaj minut pred osmo uro in se vrnil nazaj čez 11 ur in 45 minut. Te vožnje ne bi več ponovil vsaj iz dveh razlogov, in sicer, ker je bila časovno zelo dolga in ker sem imel, kljub pred odhodom od doma zaužitem Nalgesinu, ves čas bolečine v križu. Ker sem "ob obali malo lutal" sem prevozil 46 km več kakor jih je izračunal Google Maps. Mimoidoče in na kulih vozeče sem med prihodom in odhodom vprašal za pravilno smer vsaj desetkrat. Moped je deloval tako kakor bi moral delovati zmeraj. Keiko, vuk76, schwantz in 12 others 13 2
notranc Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 (popravljeno) @RobiRoberto, zdravo, sem te stečal med Kozino in Črnim kalom okrog 11.00, videl sem te tudi na Planinskih ridah , ko si slikal. Prvi motor na sliki je moj, jaz pa sedim na klopci. lp, notranc Popravljeno Maj 27, 2018. Popravil notranc sesir, RobiRoberto in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 (popravljeno) Mogoče me je na "ridah" tudi nekdo fotografiral? Popravljeno Maj 27, 2018. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Maj 27, 2018 Opozori Objavljeno Maj 27, 2018 (popravljeno) Ker sem včeraj med svojo vožnjo videl tudi veeelikooo kolesarjev, sem sklenil, da bom včerajšnjo "turo" ponovil tudi s kulom, ......................................................, v svojem naslednjem življenu ... Popravljeno Maj 27, 2018. Popravil RobiRoberto amateur in sesir 1 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 (popravljeno) 1. Včeraj sem mail s krajšim besedilom in fotografijami, kaj je bilo narobe pri MMV, poslal tudi na servis v avtohišo Stavanja v Tolmin, in odgovora na moj mail, tako kakor sem tudi pričakoval, seveda nisem dobil. 2. Danes se je moja draga iz službe (4 h) vrnila domov samo na kosilo in se tako po tem odpeljala nazaj v Sp. Idrijo, "sfrizirati" svojo mamo. 3. Po današnjem kosilu sem se mislil s kulom odpeljati samo do Idrijske Bele, in ker misliti pomeni nič vedeti, sem bil ustrezno kaznovan, za kar pa sem imel v kolesarskem nahrbtniku ustrezen protiukrep - dežno vetrovko . Ko sem se pripeljal do Podrateje ni več deževalo, vendar je malo pozneje dež za menoj pripotoval tudi v Mokraško vas, tako da je hkrati deževalo in sijalo sonce. Popravljeno Maj 28, 2018. Popravil RobiRoberto Keiko, Joker, amateur in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 (popravljeno) Na Punto v Piran se pred 6. septembrom 2009 nisem vozil samo na , ampak sem enkrat tam tudi plaval, vendar sem se o tem moral najprej prepričati s pomočjo emaila. Roberto: Upam, da imata vidva boljši spomin kakor jaz, ali pa, da se vama ne sanja pri belem dnevu kakor meni. Zora se tega ne spomne, za kar sta možna dva razloga, in sicer, da je takret ni bilo zraven, ali pa, da se meni res sanja pri belem dnevuRoberto: Z mopedi smo se odpeljali nekam na slovensko obalo na kufe in jaz in tvoja draga sva tudi plavala, po čemer sem jaz neuspešno (?) iskal prho, da bi se sprhal, ker nesprana sol na telesu in oblačila čez njo, pri meni povzročata hudo srbenje. Če je bilo to res, me zanima predvsem to, ali je bilo to v Izoli ali Piranu ??? Odgovor: Piran, kar nekaj časa nazaj... Popravljeno Maj 29, 2018. Popravil RobiRoberto amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 Moje letošnje poletne počitnice. Vse potrebne stvari za kampiranje bo na Lastovo pred mano odpeljal DHL, ker jih na MMV nimam kam dati ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 Moja bolj realna želja, nekoč v bližnji prihodnosti: vojni muzej Pivka. notranc in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 Še ena včerajšnja moja izkušnja: Vožnja s kulom, po makadamu, po klancu navzdol, v dežju, z dežnimi kapljicami na očalih je zelooo nevarnaaa, vendar se mi je včeraj izšlo brez padca in ves čas sem komaj čakal, da se bom pripeljal nazaj v Idrijsko Belo na asfalt. amateur 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 29, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 V mailu sem se samo zahvalil za uspešno popravilo MMV in zraven dodal še fotografije iz Pirana. Kako malo je treba !!! ciciban, Keiko, Pepos in 12 others 12 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 Za danes popoldne sem moji dragi in mojima nogicama obljubil, da ne bom več silil pod prho izven naše kopalnice ...
sesir Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 Daj...kak se točno reče tvojmu mopedu...bom malo goglu pod kaj ga reklamirajo v Italiji,če se lahko vozi brez izpita...
RobiRoberto Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 SYM SYMPLY, ali bolj novejši SYM ORBIT II.
sesir Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 Glede hrvaske... Bom vprašal policista,ki dela na hrvaski meji,če ve oz naj vpraša... RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 30, 2018 Opozori Objavljeno Maj 30, 2018 Kmalu po menjavi zavornih gumic na zavori na zadnjem kolesu, sem dobil občutek, da se vozim s premalo napolnjeno zračnico, ali po kamenčkih na asfaltu, in ko sem se oglasil v KC Bonča in gospodu Valterju to povedal, mi je rekel, da je to krivda novih zavornih gumic in da se bo to "uneslo", ko se bojo zavorne gumice malo obrabile. In ker se ni "nič uneslo", sem danes zavorni gumici skupaj s svojim ohišjem odstranil s kula in ko sem naredil kratko preizkušno vožnjo, se ni nič spremenilo na boljše, zato sem se ustrašil, da je krivec najbrž ležaj v zadnjem kolesu in se zopet odpeljal v KC Bonča, kjer je dans gospod Valter naredil tudi preizkusno vožnjo, na kateri je seveda tudi on ugotovil da je nekaj narobe in po svoji vožnji preveril tudi stanje plašča na zadnjem kolesu in videl, da je na plašču "bula", ki povzroča občutek "vožnje po kamenčkih". Ker sem pravilno predvideval, da za čas popravila ne bom dobil nadomestnega kula , sem s sabo pripeljal tudi pohodne palice in se peš vrnil nazaj domov, tako da me danes levi kolk vsaj ne bo bolel brez razloga ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 30, 2018 Opozori Objavljeno Maj 30, 2018 Ob 27. 5. 2018 ob 9:24, notranc pravi: @RobiRoberto, zdravo, sem te stečal med Kozino in Črnim kalom okrog 11.00, videl sem te tudi na Planinskih ridah , ko si slikal. Prvi motor na sliki je moj, jaz pa sedim na klopci. lp, notranc "Imam vaju" ... notranc in amateur 1 1
notranc Objavljeno Maj 30, 2018 Opozori Objavljeno Maj 30, 2018 (popravljeno) @RobiRoberto , bravo. Ti si car, nič ti ne uide. Možakar na zgornji sliki, ki je skrajno levo je fotograf in te je slikal, ko si se odpeljal. Lp, notranc Popravljeno Maj 30, 2018. Popravil notranc amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 31, 2018 Opozori Objavljeno Maj 31, 2018 Videl sem ga in tudi dvignil levo roko v pozdrav ker sem pričakoval da me bo fotografiral, vendar te fotografije nisem nikjer videl objavljene. Odločil sem se, da bom za čas, dokler bo kulo na popravilu, temeljito spremenil moje življenje !!! amateur, notranc in fazerčk 2 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 31, 2018 Opozori Objavljeno Maj 31, 2018 Ni mi uspelo najti objave v katero sem dodal tudi fotografijo moje takratne "medvedove družbe", in ker sem se spomnil da bi nekaj še lahko posnel, sem se odločil, da če bom uspel premagati vse klance, bom posnel še svojo vožnjo s kulom od pr'Alču do Krekovš.
RobiRoberto Objavljeno Maj 31, 2018 Opozori Objavljeno Maj 31, 2018 Danes pa ne več peš v eno stran, ampak kar z mestnim avtobusom. Dobro jutro, sporočamo vam,da je vaše kolo popravljeno in ga lahko dvignete. Hvala in lep pozdrav. Vojka amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 31, 2018 Opozori Objavljeno Maj 31, 2018 Moje kulo je zopet RR , vendar ne pri taki zunanji temperaturi kakršna je trenutno ... notranc, amateur in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 31, 2018 Opozori Objavljeno Maj 31, 2018 pred 3 urami, RobiRoberto pravi: Ni mi uspelo najti objave v katero sem dodal tudi fotografijo moje takratne "medvedove družbe", in ker sem se spomnil da bi nekaj še lahko posnel, sem se odločil, da če bom uspel premagati vse klance, bom posnel še svojo vožnjo s kulom od pr'Alču do Krekovš. Seveda mi objave ni uspelo najti,, ker sem si zastavil "preveč širok" cilj, ko sem ga pa malo "zožil" z začetkom lanskega februarja, sem željeno objavo našel 7. marca lansko leto , in to "traso" bi rad še posnel s kamero, v obratni smeri kakor sem jo lansko leto fotografiral. amateur in ciciban 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 Bolje se je od doma odpeljati takoj po zajtrku, še v megli in pri 17 oC , kakor po kosilu, v soncu in pri 30 oC ... Moje desno koleno prosi za spremembo prevoznega sredstva ... Erik99, amateur in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 2, 2018 Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 Danes zjutraj megle ni bilo. Od doma sem se odpeljal ob osmih in se vrnil nazaj ob enajstih. amateur, notranc, Keiko in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se