RobiRoberto Objavljeno Junij 20, 2018 Opozori Objavljeno Junij 20, 2018 Danes sem se od doma odpeljal ob sedmih in deset minut. Na zunanjem termometru je bilo 15 oC. Nazaj domov sem se vrnil še pravočasno, da ni bil prepozno za dopoldansko . notranc, Keiko, CINDAPP in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Junij 20, 2018 Opozori Objavljeno Junij 20, 2018 Ker je napovedano poslabšanje vremena in ohladitev, sem se po kosilu v Idrijsko Belo odpeljal še s skuterjem, oblečen v majico s kratkimi rokavi in "kratke hlače", in bilo mi je zelooo prijetno. amateur, C eagle, Keiko in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Junij 21, 2018 Opozori Objavljeno Junij 21, 2018 Preden sem se danes odpeljal od doma, sem pogledal na zunanji termometer, ki mi je pokazal, za vožnjo s kulom prijetnih 16 oC. C eagle, amateur, Keiko in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Junij 21, 2018 Opozori Objavljeno Junij 21, 2018 (popravljeno) Stanje vremena po današnjem kosilu je bilo: GO ROBERTO GO. V lipovem drevoredu ob cesti med Kolektorjem in Petrolovim bencinskom servisom zalooo dišiii. V "centru Idrije" je promet zaradi del na cestišču usmerjen "po obvoznici", ... ..., pr' "ta debili skal" pa ja prav tako zaradi del na cestišču, promet urejen s semaforjem. Cesta proti Idrijski Beli in nazaj je BP. Paaašššeeeeee. Popravljeno Junij 21, 2018. Popravil RobiRoberto C eagle, Pepos, Erik99 in 2 others 5
amateur Objavljeno Junij 21, 2018 Opozori Objavljeno Junij 21, 2018 No jutri pa pavza za noge, vsaj dopoldan. Bo pasalo?
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2018 Opozori Objavljeno Junij 22, 2018 OUUU YEAHHH ... Pepos in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2018 Opozori Objavljeno Junij 23, 2018 Bolj STAR Bolj NOR. HVALA Lačni Franz. Joker, C eagle, amateur in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Junij 24, 2018 Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 Danes sem se že pred odhodom od doma odločil za malo krajšo vožnjo s kulom, vendar moje desno koleno vseeno ni bilo najbolj navdušeno z njo. Keiko, C eagle, Erik99 in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Junij 24, 2018 Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 Kdur se dvakrat v enmu dnivu s kalisom ne adpile u Idrska Bila, ni Idrc ... C eagle, amateur, Keiko in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Junij 25, 2018 Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 Kdor ne vpraša ne bo nikoli vedel = včlanil sem se v forum Motori.hr Forum = dobil odgovor na moje vprašanje = To bi bila AM kategorija vozila u koju osim motokultivatora spadaju i mopedi do 50ccm i max brzine od 45 km/h. Potrebna je vozačka dozvola = z MMV v kampu Čikat v Malem Lošinju bo izvedljiva samo s kulom. amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 25, 2018 Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 Na tem forumu sva vsaj dva živa norca. Eden ima tak forumski vzdevek, drugi sem pa jaz, ker sem se po današnjem kosilu od doma odpeljal v Idrijsko Belo kar dvakrat zapored, brez kakršnegakoli vmenega počitka. Približno 1 km ki me je po drugi vrnitvi iz Idrijske Bele še manjkal do 60 km, sem dosegel z nadaljevanjem vožnje proti Spodnji Idriji in s prevočasno odstranitvijo števca iz njegovega ležišča, ko je s pomočjo zadnjih "peš metrov", njegov ekran izpisal prevoženih 60 km. Joker, Keiko in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 Danes počivam = v Idrijsko Belo in nazaj domov brez dodatkov! amateur in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 Ker sem med dopoldansko vožnjo s kulom pravilno domneval da bo popoldne za mojo ponovitev dopoldanske vožnje preveč pihalo, sem se po kosilu raje ukvarjal s "tihožitji", za ketera sem za prvi dve fotografiji dobil potrebne sestavine doma (vrt + fasada hiše), za drugi dve pa sem se moral s kulom peljati v obe smeri malo manj kakar 2 km (proti Spodnji Idriji), vendar tudi s to kilometrino moje desno koleno ni bilo zadovoljno. amateur in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 27, 2018 Opozori Objavljeno Junij 27, 2018 Danes dopoldne: Idrijska Bela z dodatki. amateur, Keiko, Erik99 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Junij 28, 2018 Opozori Objavljeno Junij 28, 2018 Danes dopoldne bom sigurno doma, za popoldne pa sedaj še ne vem ??? Keiko, vuk76 in amateur 3
Keiko Objavljeno Junij 28, 2018 Opozori Objavljeno Junij 28, 2018 On 6/20/2018 at 11:11 AM, RobiRoberto said: Nazaj domov sem se vrnil še pravočasno, da ni bil prepozno za dopoldansko . Mmm - najboljše kafe! Super slikce objavljaš Robi in lepo je videt da še vedno uživaš v vsakem dnevu! 1 hour ago, RobiRoberto said: Danes dopoldne bom sigurno doma, za popoldne pa sedaj še ne vem ??? Držim pesti da te popoldne razveseli sonce! RobiRoberto, vuk76, C eagle in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Junij 29, 2018 Opozori Objavljeno Junij 29, 2018 Keiko . V Idriji trenutno rahlo dežuje. 18 x včeraj popoldne + 1 x včeraj pred spanjem + 1 x ravnokar amateur, Erik99, Quest in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Junij 29, 2018 Opozori Objavljeno Junij 29, 2018 Pravkar sem naredil hitri servis, da med vožnjo ne bom izgubil flaške in njenega nosilca. amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 30, 2018 Opozori Objavljeno Junij 30, 2018 (popravljeno) Včeraj popoldne. Popravljeno Junij 30, 2018. Popravil RobiRoberto Keiko, Joker in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 30, 2018 Opozori Objavljeno Junij 30, 2018 Danes popoldne sem počival = VLI = Vrlo Lagano Invalidski. amateur in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 1, 2018 Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 Danes sem se odpeljal na v Ankaran, za kar sem porabil 4 ure dopoldne in še 4 ure popoldne. vuk76, amateur, Joker in 4 others 6 1
Joker Objavljeno Julij 1, 2018 Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 pred 4 urami, RobiRoberto pravi: Danes sem se odpeljal na v Ankaran, za kar sem porabil 4 ure dopoldne in še 4 ure popoldne. In malo po 4. uri popoldan sem te srečal na semaforju v Idriji. Sem ti mahal a nisem prepričan, da si registriral... RobiRoberto in amateur 2
amateur Objavljeno Julij 1, 2018 Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 Sam sem imel danes bolj kratko turo od tvoje. Žena je šla nabirat borovnice, pa sva jih pozno popoldne s solato z motorjem dostavila v Ljubljano. Koliko pa si dal za očala skupaj z dioptrijskim vložkom?
RobiRoberto Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 12 urami, Joker pravi: In malo po 4. uri popoldan sem te srečal na semaforju v Idriji. Sem ti mahal a nisem prepričan, da si registriral... Res nisem registriral tega. Oprosti.
RobiRoberto Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 (popravljeno) pred 12 urami, amateur pravi: Koliko pa si dal za očala skupaj z dioptrijskim vložkom? To so že druga moja taka očala, vendar se cene seveda ne spomnim ne za prve ne za druge. Mislim da so moja očala taka . Popravljeno Julij 2, 2018. Popravil RobiRoberto amateur 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se