RobiRoberto Objavljeno Julij 13, 2018 Opozori Objavljeno Julij 13, 2018 Včerajšnji metuljček še "malo bolj od blizu". amateur, Pepos, MiNa in 1 other 4
amateur Objavljeno Julij 13, 2018 Opozori Objavljeno Julij 13, 2018 O dežju pa ne duha ne sluha .... RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 14, 2018 Opozori Objavljeno Julij 14, 2018 Kljub temu da je bil včeraj petek trinajstega, sem se po kosilu zopet odpeljal v Idrijsko Belo in zaradi nepozabljenih bolečin v desnem kolenu med mojo zadnjo vožnji v Belo s kolesom, sem tokrat kolo nadomestil z MMV, kar je bila pravilna odločitev, ker s kolesom moji nogi ne bi zmogli približno petih kilometrov vzpona proti Idrijskem Logu. S kamero na čeladi sem posnel spust proti Idrijski Beli po novo asfaltiranem delu cestišča. MiNa, Erik99, Keiko in 5 others 8
RobiRoberto Objavljeno Julij 15, 2018 Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 Včeraj sem s prevozil vse za kar sem se doma odločil in dežne vetrovke mi ni bilo treba jemati iz kolesarskega nahrbtnika in oblačiti. Danes počitek = Moto Gp in moj prvi ogled nogometne tekme z letošnjega svetovnega prvenstva. Seveda navijam za Nemce ... Keiko, amateur, MiNa in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 15, 2018 Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 To imava z MMV v načrtu ta teden, najbrž v sredo, ki je po današnji vremenski napovedi še najbolj zanesljiva, da mi ne bo treba oblačiti "dežjaka". Rabil bom "izkaznici" invalida in vojnega veterana, ker obe "prinašata" popust pri vstopnini. Ali je fotografiranje dovoljeno? Po moji "zdravi kmečki logiki" najbrž ne. Park vojaške zgodovine Pivka MiNa 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 16, 2018 Opozori Objavljeno Julij 16, 2018 Dan se po jutru pozna = Robertotu se po dopoldnevu pozna, koliko ga bo popoldne bolelo desno koleno. Joker in Keiko 2
amateur Objavljeno Julij 16, 2018 Opozori Objavljeno Julij 16, 2018 Vidim da je konec nogometa, GP, F1 in da imaš spet čas za svoje aktivnosti. Sledim tvojim naporom. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 17, 2018 Opozori Objavljeno Julij 17, 2018 (popravljeno) Danes dopoldne sem se s zopet odpeljal na o v Cerkno in po njej "sem se kar zgubil" ... Popravljeno Julij 17, 2018. Popravil RobiRoberto Joker, MiNa, bojc84 in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Julij 18, 2018 Opozori Objavljeno Julij 18, 2018 Misel dneva: v mesecu juliju in avgustu s kolesom dopoldan itak, s kolesom popoldan nikak ... Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 19, 2018 Opozori Objavljeno Julij 19, 2018 ... Give Me Five ... VS800, bojc84, Joker in 2 others 5
sesir Objavljeno Julij 20, 2018 Opozori Objavljeno Julij 20, 2018 .....mogoče un akumulator za 20eu le ni večen...res je malo manjši in slabša A...pa dobro 10eu na leto...Letos pa že trikrat filal...in pol kak dan dela...in ker ga rabim le za tehnični upam,da se bo tako nadaljevalo še dve leti in bo strošek 5eu/leto...in pol telebajski pametni kako se splaca dati 100+ eu za akumulator,saj zdrži 5let...mogoče,mogoče a ne za jajčkota...
RobiRoberto Objavljeno Julij 20, 2018 Opozori Objavljeno Julij 20, 2018 Danes počivam. Joker in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 21, 2018 Opozori Objavljeno Julij 21, 2018 Danes dopoldne sem fotografiral zajezitev pri kobili iz štrih različnih položajev. Radarska slika padavin in trenutni pogled skozi okno najavljata dež. Keiko, Erik99 in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 22, 2018 Opozori Objavljeno Julij 22, 2018 Sobota popoldne: Nedelja dopoldne: Joker in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 24, 2018 Opozori Objavljeno Julij 24, 2018 (popravljeno) Če ste včeraj zvečer gledali "osrednji" TV dnevnik na SLO 1, ste v povezavi z zaporo ceste Idrija Godovič videli podoben "kader", v katerem se je videla tudi hiša (po mnenju amateurja - stanovanjski blok), v kateri Roberto živi že 56 let. Danes je bila cesta med Idrijo in Godovičem res neprevozna in cesta med Spodnjo in Srednjo Kanomljo tudi. Zakaj me zopet boli desno koleno? Popravljeno Julij 24, 2018. Popravil RobiRoberto Keiko, Erik99, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 25, 2018 Opozori Objavljeno Julij 25, 2018 Danes nisem fotografiral ure na idrijskem gradu, ker sem se pri odhodu in tudi pri prihodu peljal po "kolesarski stezi v gradnji". MiNa, Erik99, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 26, 2018 Opozori Objavljeno Julij 26, 2018 Danes samo moj kolesarski kilometrski minimum. Erik99, Keiko, MiNa in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2018 Opozori Objavljeno Julij 27, 2018 Včeraj sem se spomnil, da v MMV že precej časa nisem preveril količino olja v mašini in dotočiti sem ga moral približno 3 dl. Moja dopoldanska vožnja s kulom je bila zame za danes čisto dovolj! bojc84, Joker in Keiko 3
Darko3g Objavljeno Julij 27, 2018 Opozori Objavljeno Julij 27, 2018 Robi, kmalu bo osem let, kar si začel s to temo. Takrat še veliki problemi s spominom, okusom, ravnotežjem (tricikel) in podobno. Kakšno je sedaj stanje, vidimo, da ogromno kolesariš, očitno si precej boljši. Kako je s spominom in okusi pa kakšne bolečine ali omejitve gibanja? Moram reči, da si prava vzpodbuda za ponesrečence, pa tudi za tiste, ki smo še brez nesreče, saj vidim, da se da tudi po hudih poškodbah. RobiRoberto, Joker in bojc84 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2018 Opozori Objavljeno Julij 27, 2018 pred eno uro, Darko3g pravi: Robi, kmalu bo osem let, kar si začel s to temo. Takrat še veliki problemi s spominom, okusom, ravnotežjem (tricikel) in podobno. Kakšno je sedaj stanje, vidimo, da ogromno kolesariš, očitno si precej boljši. Kako je s spominom in okusi pa kakšne bolečine ali omejitve gibanja? Moram reči, da si prava vzpodbuda za ponesrečence, pa tudi za tiste, ki smo še brez nesreče, saj vidim, da se da tudi po hudih poškodbah. Kratkoročni spomin je še vedno tak kakršen je bil, kar pomeni da ga skoraj nimam. Ta trenutek se že ne spomnim več, kaj sem danes jedel za kosilo. Moji okusi so tudi ostali takšni kakršne mi je "dodelila" moja nesreča: sladko, slano, kislo, pekoče in ne spomnim se ničesar več. Ravnotežje je med vožnjo s kolesom čisto vredu, pri daljši hoji pa bi si vseeno rajši pomagal s pohodnima palicama. Bolečine: križ (ne zaradi prometne nesreče), levi kolk (povezano z nesrečo zaradi večje obremenitve nepoškodovane leve noge. Poškodovano desno koleno me pa bolj ali manj boli ves čas, ker v Valdoltri operacija zaradi polovične kolenske proteze, ni uspela tako kakor bi morala, čemur je pa kriva moja, na UKC ne preveč uspešno sestavljena zlomljena desna stegnenica. Moje omejitve gibanja niso pogojene zaradi gibljivosti mojih poškodovanih kosti in zglobov, ampak zaradi bolečin v njih. HVALA za vprašanje, da ne bom imel občutka, da pišem v to temo samo samemu sebi, vendar sem si tudi s to temo že kdaj pomagal, ko se česa nisem mogel spomniti. malakai, Keiko, Grut in 1 other 4
Darko3g Objavljeno Julij 27, 2018 Opozori Objavljeno Julij 27, 2018 Dobro je, da je bolje ampak bolje bi bilo, če bi bilo dobro. (ta je že za globoke) RobiRoberto 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se