amateur Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 Robi, Hvala za sliko Realke, tam sem preživel 4 leta. Barva je lepša kot v času socializma. Vidim, da tudi v Divjem jezeru suša deluje po svoje. Zanimivo. Kar se pa tiče dežja pa slabo kaže za naš konec. Je pa zanimivo v Franciji je po suši obdobje poplav. Na reki Adesche je odplavilo kemp, kjer sva z mojo drago prespala par noči tri leta nazaj. Žalostno! RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 11, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 ARSO: Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. Popoldne bo na KANALu A prenos kvalifikacij MOTO GP. Joker, Keiko in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 12, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2018 Včeraj je začelo deževati ob 17.30. Nedelja je dan za počitek, zato danes samo moj kolesarski kilometrski minimum. Pepos, Joker in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 13, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 ARSO: NAPOVED ZA SLOVENIJO Danes bo pretežno jasno. Zapihal bo jugozahodni veter. Popoldne bo predvsem v zahodnih krajih več oblačnosti, pričele bodo nastajati krajevne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 32 °C. Ponoči bodo krajevne nevihte zajele tudi osrednjo in južno Slovenijo. Nekatere nevihte bodo predvsem na Primorskem spremljali močnejši nalivi in sunki vetra. Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Še bodo možne krajevno močnejše nevihte z nalivi in sunki vetra. Popoldne bo ponekod zapihal severni veter, pozno zvečer na Primorskem šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 21, najvišje dnevne od 20 do 27 °C. Bliža se tudi 1. september, ko bom preveril, koliko kolesarskih kilometrov mi še manjka do letošnje leto željenih 7.777 km. Pepos, Keiko, Joker in 1 other 3 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 Včeraj zvečer: Danes zjutraj: Joker, VS800 in Pepos 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 (popravljeno) Zapora ceste med Idrijsko Podratejo in Godovičem, ter v obratni smeri, naj bi trajala do 20. avgusta ? Popravljeno Avgust 14, 2018. Popravil RobiRoberto Pepos, Joker in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 15, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Tudi danes dopodne, "itak" ... Joker, amateur in Keiko 3
amateur Objavljeno Avgust 15, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Kako kaj kaže z deli v Zali, bodo ujeli rok?
RobiRoberto Objavljeno Avgust 15, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Tudi danes so delali. "Iz neuradnih virov" sem slišal, da bo po dvajsetem avgustu, promet po Zali dovoljen samo v nočnih urah, na delu ki sem ga že večkrat fotografiral in na katerem trenutno manjka "desni" vozni pa , bo promet najbrž urejen s semaforjema, če si "neuradni vir" teg ni le izmislil. amateur 1
amateur Objavljeno Avgust 15, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 pred 7 urami, RobiRoberto pravi: Tudi danes so delali. "Iz neuradnih virov" sem slišal, da bo po dvajsetem avgustu, promet po Zali dovoljen samo v nočnih urah, na delu ki sem ga že večkrat fotografiral in na katerem trenutno manjka "desni" vozni pa , bo promet najbrž urejen s semaforjema, če si "neuradni vir" teg ni le izmislil. Hvala za INFO.
RobiRoberto Objavljeno Avgust 16, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2018 ... ... amateur, Keiko, Joker in 1 other 4
amateur Objavljeno Avgust 17, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2018 Robi, a še loviš letni plan kilometrov? Glede na dolžino dnevnih tur bi rekel JA?! RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 17, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2018 Še 14 dni je do 1. septembra, ko bom na števcu preveril koliko km mi še manjka do letos željenih 7.777. Tvoje vprašanje me je zmotilo, tako da sem zaradi njega pozabil, kaj sem žele pripisati k današnjim fotografijam. Mislim da sem žele napisati prav to, kar sem tebi napisal v odgovor na tvoje vprašanje. Neee, ni bilo to, ampak sedaj sem se spomnil, da sem hotel napisati, kaj bi sploh še lahko počel, če se tudi s kulom ne bi bil več zmožen voziti. Še jutri moram biti priden, ker se v nedeljo vračajo nazaj domov moja draga in "ta mlada dva", ki so od minule sobote v počitniški prikolici na Malem Lošinju v avtokampu Čikat. amateur, Keiko, sesir in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Avgust 18, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2018 Novost v ponudbi Idrijskega Euro Spina: gradbena mehanizacija in kolesa. Keiko, amateur in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 19, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2018 Včeraj zvečer, približno ob devetnajsti uri, sem z različnimi nastavitvami na mojem Canonu želel doseči "globinsko neostrino", ki jo večkrat opazim pri gledanju oddaj na kanalu National Geographic in Nat Geo Wild, vendar mi to zopet ni uspelo. Kljub temu, da sem danes hotel spočiti moje nožne mišice, sem se brez zvonenja budilke zopet zbudil nekaj minut pred šesto uro. notranc, amateur, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Avgust 20, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2018 Zaradi današnjega datuma sem mislil da se bom do "barake v Zali" lahko pripeljal brez kršitve prometnih predpisov, vendar se to zaenkrat še ne da, zato sem prometne predpise kršil čisto malo ... Joker, Erik99, Keiko in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Avgust 20, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2018 Med dopoldansko vožnjo po Idriji sem opazil, da je obvoznica v središču Idrije zaradi dela na vodovodni ali kanalizacijski napeljavi zopet aktualna, in ker sem to obvoznico pred nekaj časa "po delih" že fotografiral, sem jo danes s kamero tudi posnel, kar mi je v drugem poizkusu tudi uspelo. V naslovu posnetka sem zgrešil letnico, vendar ne zaredi tega, ker bi se "zatipkal" ...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2018 Cesta med Idrijo in Godovičem in v obratni smeri, bo nekaj časa zopet prevozna. Želim vam "zeleni val". Keiko, Joker, bojc84 in 1 other 4
amateur Objavljeno Avgust 21, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2018 Hvala za obvestilo. Bil lani, sonce, toplo za motor. Smo testirali žlikrofi. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 22, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2018 Do danes sem moral biti priden, ker je bila moja draga na Lošinju, od danes naprej bom moral biti priden pa zato, ker se bo danes zvečer vrnila nazaj domov. Keiko in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 23, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2018 Še dobra dva dneva sta do prvega septembra, ko bom na števcu preveri skupno število prevoženih kilometrov, in od njega odštel število kilometrov, ki sem jih 1.januarja vpisal v windows calendar, in potem videl, koliko kilometrov mi bo še manjkalo do 7.777 zastavljenih letos. Joker, amateur, Keiko in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 Vremenska napoved za jutri in za v nedeljo mi "narekuje" počitek, s čemer sta obe moji nogi zelo zadovoljni. Keiko in amateur 2
amateur Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 Po mojem si v kilometrih v plusu, zato dan ali dva počitka nič ne škodita, za tvoje telo bo pa to balzam, če le ne boš oblekel dežne obleke in vseeno naredil standardni krog. pri Robiju nikoli ne veš?! RobiRoberto 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se