RobiRoberto Objavljeno September 9, 2018 Opozori Objavljeno September 9, 2018 Danes se nisem imel namen voziti s kulom, vendar sem se zbudil kar zgodaj. Erik99, Joker, Keiko in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno September 10, 2018 Opozori Objavljeno September 10, 2018 Če se bom hotel s kulom še vedno voziti v poletnem kolesarskem oblačilu, se bom moral od doma odpeljati po kosilu, toda takrat tudi že piha "dolinski veter" ... T 120, amateur, Keiko in 2 others 4 1
RobiRoberto Objavljeno September 11, 2018 Opozori Objavljeno September 11, 2018 Zaradi vse večjih bolečin v "moji koščeni zadnjici", sem si danes zjutraj najprej izdelal "dodaten vložek" za v kolesarske hlače in vožnja je bila danes res manj boleča. Tudi oblekel sem se jutranji zunanji temperaturi 16oC bolj primerno. Joker, Keiko, fazerčk in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno September 12, 2018 Opozori Objavljeno September 12, 2018 Bliža se 1. oktober, ko bom zopet naredil "obračun" letošnje kolesarske kilometrine, in videl, ali bo treba dodati še kakšen km ali tega ne bo treba, ker "moj telešček" je že kar utrujen. Keiko, notranc, T 120 in 2 others 5
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2018 1. oktobra bom od skupnih prevoženih kilomtrih na mojem kolesarskem števcu moral odšteti število, ki sem ga v tej temi "prilepil" 25. decembra 2015 in zdi se mi, da je moje željeno število prevoženih km 7.777 že preseženo. Roberto je cheeff ... amateur, malakai, Keiko in 8 others 11
RobiRoberto Objavljeno September 13, 2018 Opozori Objavljeno September 13, 2018 Danes smo sicer trinajstega, vendar bo petek šele jutri. amateur, Joker in Keiko 3
T 120 Objavljeno September 13, 2018 Opozori Objavljeno September 13, 2018 pred 1 uro, RobiRoberto pravi: Danes smo sicer trinajstega, vendar bo petek šele jutri. Premalo kilogramov za tvojo višino RobiRoberto in amateur 2
amateur Objavljeno September 13, 2018 Opozori Objavljeno September 13, 2018 pred 7 urami, T 120 pravi: Premalo kilogramov za tvojo višino Se strinjam, glede na količino odpeljanih kilometrov Robi nima odvečne maščobe. Kdaj je pa bila vaga nazadnje umerjena?
RobiRoberto Objavljeno September 14, 2018 Opozori Objavljeno September 14, 2018 Kljub temu, da imam samo 64 kg, imam še vedno "Laški ali Union trebuh". Pozimi, ko ne bo drugega dela, se bom "prijavil" za kirurški poseg, in sicer tak, da mi bodo odvečno maščobo na mojem trbuhu odrezali, in jo prišili na mojo koščeno rit. Danes zjutraj sem se odločil, da po prihodu domov ne bom vedno fotografiral neparno število prevoženih kilometrov, zato sem jih danes "zaokrožil" ... amateur, Scarabeo 500, notranc in 3 others 6
amateur Objavljeno September 14, 2018 Opozori Objavljeno September 14, 2018 (popravljeno) Tudi meni je včeraj ura na motorju kazala 10:00:00, pa še pri kilometrih je bilo 250 km. Ustavim, da bi to naklučje slikal, pa sem bil prepozen. Popravljeno September 14, 2018. Popravil amateur popravek cifre
RobiRoberto Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 1. oktobra bom preveril, koliko kilometrov mi še manjka do letošnje leto željenih 7.777 km. amateur, Keiko in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno September 16, 2018 Opozori Objavljeno September 16, 2018 Nedelja popoldne je čas za (moj !) kolesarski počitek. Joker, amateur, Keiko in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno September 17, 2018 Opozori Objavljeno September 17, 2018 Včeraj zvečer, moja draga s kuhalnico v roki, in nadaljevala bo danes zvečer. V bližini hiše mojega nekdanjega direktorja. Roberto danes dopoldne oblečen v kolesarsko oblačilo z dolgimi rokavi in dolgimi hlačnicami. Roberto danes popoldne, oblečen v kolesarsko oblačilo s kratkimi rokavi in kratkimi hlačnicami. Keiko, Ella, Joker in 2 others 4 1
RobiRoberto Objavljeno September 18, 2018 Opozori Objavljeno September 18, 2018 (popravljeno) Ker danes nisem uporabljal nožnega pogona, bi ta objava najbrž bolj sodila v temu Vtisi z dnevnih voženj 2018 ... Danes sta me obe nogi že zjutraj prosili naj ju pustim dan ali dva počivati, zato sem že pred kosilom odšel v garažo in pouizkusil če mi MMV sploh še vžge, kar ji je, zaradi daljše pavze, po kar nekaj časa le uspelo, in po kosilu sem se z njo odpejal, kam drugam, kakor v Idrijsko Belo. Zakaj ravno v Belo? Zato ker me je med vožnjo s kulom in MMV zelooo strah, avtobusov, "šleparjev" in "prikoličarjev" ("kamioni s podaljškom"). Popravljeno September 18, 2018. Popravil RobiRoberto Joker, Pepos, amateur in 1 other 4
amateur Objavljeno September 19, 2018 Opozori Objavljeno September 19, 2018 Robi, danes sem se peljal dvakrat mimo tvoje hiše, pa je bilo popolno mrtvilo. Se ustavil pri Fežnarju, pa na kopališču, pa nič. Tudi prispevka nimaš danes. Sreda aktivnosti fraj dan?
RobiRoberto Objavljeno September 20, 2018 Opozori Objavljeno September 20, 2018 Fotografije so včerajšnje popoldanske. Še danes in jutri v poletnem kolesarskem oblačilu, potem bo pa treba obleči kaj bolj toplega, ali pričeti bolj uporabljati KAVČ ... Koliko kilometrov mi še manjka do letošnje leto željenega števila SedemTisočSedemstoSedemInSedemdeset? Kilometrsko "inventuro" hranim za 25. december in upam da bom prijetno presenečen. Keiko, Joker in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno September 21, 2018 Opozori Objavljeno September 21, 2018 Včeraj popoldne: 1. Vse poti nekam vodijo ... 2. Tudi mostovi ob teh poteh nekam vodijo ... 3. Ker sem trenutno "obseden" s fotografiranjem mostov, me je včeraj most ob cesti proti Brusovim klavžam, zaradi moje radovednosti, pripeljal do slapu, za katerega sploh nisem vedel, da obstaja. 4. Tokrat sem bil tudi "malo peš kaskaderja". Joker, amateur, Keiko in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno September 21, 2018 Opozori Objavljeno September 21, 2018 (popravljeno) Večkrat sem ga že fotografiral in šele v današnjem sprejetem mailu sem izvedel da fotografiram laboda, kar sem seveda takoj preveril z googlom ... Moj včerajšnji: Googlov: Popravljeno September 21, 2018. Popravil RobiRoberto amateur in Keiko 2
amateur Objavljeno September 22, 2018 Opozori Objavljeno September 22, 2018 pred 21 urami, RobiRoberto pravi: Večkrat sem ga že fotografiral in šele v današnjem sprejetem mailu sem izvedel da fotografiram laboda Robi, v sredo na poti v Belo sem ga videl malce naprej od Divjega jezera v Idrijci na drugi strani, kjer je bil varen pred plenilci. Je to zalutali metak ali pa je tam že dalj časa?
RobiRoberto Objavljeno September 22, 2018 Opozori Objavljeno September 22, 2018 Tudi včeraj je bil tam kjer si ga ti videl in ko sem se peljal skozi Spodnjo Idrijo sem "na poklonu" opazil še enega, tako da sta kar dva ... Včeraj popoldne sem se najbrž zadnjič letos s kulom peljal v poletnem kolesarskem oblačilu in poletni obutvi. Joker in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno September 22, 2018 Opozori Objavljeno September 22, 2018 Včeraj Hoferja nisem fotografiral samo zato, da bom nekaj fotografiral, ampak zato, ker me je moja draga v mailu vprašala, če mi v Hoferju kupi "cerado" za MMV, in jaz sem ji seveda odgovoril prosim, in danes sem še pred napovedanim dežjem "cerado" tudi preizkusil, in mislim da je "za pol številke" premajhna, vendar bo vseeno služila svojem namenu, ker jo uporabljam samo za to, da se MMV v "odprti garaži" ne praši. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 22, 2018 Opozori Objavljeno September 22, 2018 Letošnji prehod iz starega v novo leto si želim preživeti na kolesu, ... , če mi ga bo kdo prinesel v dnevno sobo. Realnost: tudi če ne bom uspel doseči mojega letošnjega kolesarskega načrta 7.777 km, bom letos z vožnju s kulom "prekinil" takoj ko bo zapadel prvi sneg, ali bo začelo zmrzovati in bojo začeli soliti ceste. Prvi razlog za tako mojo odločitev je ta, da Roberto že kar neeekaj časa nima več 20 let, drugi razlog pa je moje kulo, ki si tudi ne zasluži, da bi rjavelo zaradi soli. igc1 1
RobiRoberto Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 Moja "protibolečinska doza" z domačega vrta. Zaenkrat še ne vem, če mi bo današnje vreme po kosilu s kulom dovolilo odpeljati "Giro di Idrijska Bela". T 120, Keiko, amateur in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se