transalp Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Takole kakih petindvajset let bo tega, kar je bil znameniti "ovinek" zbirališče takratnih razmeroma redkih ljubljanskih motoristov. Kot so mi pravili, naj bi bil med njimi tudi sedaj znameniti izdelovalec motociklističnih izpušnih cevi. Imeti "težak" japonski motocikel ali celo takratno nekakšno dirkaško repliko 750-kubičnega Ducatija s precej grmečim neposrednim izpuhom je bilo nekaj posebnega. Ovinek ni bil le zbirališče, bil je preizkusni poligon za polaganje. Oprema ni bila takrat nič posebnega, čelado pa je nosil le redkokdo, saj še ni bila obvezna. Po besedah nekdanjega lastnika omenjenega Ducatija so potem "poligon" prepovedali z znakom, ki menda še stoji, če ni bil vmes morda res že zamenjan s tistim "proti mopedom". :roll: Bom ob priliki pogledal, ampak na grad se bom v vsakem primeru še zapeljal... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 O tem bi vedel precej povedati Igor Akrapovič-Fanatik, ki je lastnoročno narisal nekaj lepih križcev na ograjo znamenitega grajskega ovinka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Takole kakih petindvajset let bo tega, kar je bil znameniti "ovinek" zbirališče takratnih razmeroma redkih ljubljanskih motoristov Jaz sem pa takrat hodil v vrtec, ki je pod gradom in smo vsak dan po kosilu hodili gor. Pot nas je vodila tudi mimo "ovinka" in takrat sem se zaljubil v motorje. Gor na jasi so se deklice igrale s punckami, fantki smo si pa odtrgali eno vejo za balnco in smo po potkah "vozili" motokros. A kaksni casi! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Po besedah nekdanjega lastnika omenjenega Ducatija so potem "poligon" prepovedali z znakom, ki menda še stoji, če ni bil vmes morda res že zamenjan s tistim "proti mopedom". :roll: Bom ob priliki pogledal, ampak na grad se bom v vsakem primeru še zapeljal... :D Tisti motor na znaku je bil neštetokrat posprejan z modrim spray-em, tako, da mislim, da je tapameten popustil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Takole kakih petindvajset let bo tega, kar je bil znameniti "ovinek" zbirališče takratnih razmeroma redkih ljubljanskih motoristov Jaz sem pa takrat hodil v vrtec, ki je pod gradom in smo vsak dan po kosilu hodili gor. Pot nas je vodila tudi mimo "ovinka" in takrat sem se zaljubil v motorje. Gor na jasi so se deklice igrale s punckami, fantki smo si pa odtrgali eno vejo za balnco in smo po potkah "vozili" motokros. A kaksni casi! Tadej A zdej bomo pa sentimentalni postali???? :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 A zdej bomo pa sentimentalni postali???? :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Ti že mogoče, ampak Tadeja pa ne poznam v taki vlogi..... :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 30, 2003 Deli Objavljeno Marec 30, 2003 Ko smo že glih pr sentimentalnosti.Jaz sem bil tud v vrtcu pod gradom, sam predvidevam da ne na isti strani kot ti Tadej.( Gornji trg - Šentjakobska cerkev) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Danes je v Dnevniku članek o vzpenjači tudi na Šmarno Goro oziroma bolje rečeno gondolo :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Seveda. In danes je tudi 1. april. Zato je v časniku Delo opisan načrt izdelave visečih vrtov na pobočju grajskega hriba v Ljubljani. :wink: :P :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vesna Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 Ne vem zakaj pa ne grejo protestirat na Pohorje al pa kam drugam kjer so vzepnjače in vlečnice. Se je lepo peljat u hribček pa gor kšen pirček uničt. Očitno imajo nekateri preveč časa pa neumnosti gruntajo. Vzpenjača DA! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2003 Ne vem zakaj pa ne grejo protestirat na Pohorje al pa kam drugam kjer so vzepnjače in vlečnice. Se je lepo peljat u hribček pa gor kšen pirček uničt. Očitno imajo nekateri preveč časa pa neumnosti gruntajo. Vzpenjača DA! :P Vesna - krasno si to povzela. Čestitam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 V sredo smo bili na Tromostovju (Motosvetova sreda). Z zalostjo smo ugotovili, da takorekoc sredi poletja ni se lokalcka Plocnik niti sladolednaga vrta Samsare. Sramota za glavno mesto. Turisti lahko vidijo praznega Preserca oz. 3M. In pol se bodo sli ti nesposobnezi v mestnem svetu graditi vzpenjaco na Lj grad. AHA malo morgen. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2003 V sredo smo bili na Tromostovju (Motosvetova sreda). Z zalostjo smo ugotovili, da takorekoc sredi poletja ni se lokalcka Plocnik niti sladolednaga vrta Samsare. Sramota za glavno mesto. Turisti lahko vidijo praznega Preserca oz. 3M. In pol se bodo sli ti nesposobnezi v mestnem svetu graditi vzpenjaco na Lj grad. AHA malo morgen. Tadej Valjda... Ker bo potem kafič na vrhu in se boš MORAL peljati z vzpenjačo gor..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 v propadli SIB banki je ostalo denarja za 3 in pol vzpenjače... davkoplačevalskega denarja,se razume..... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Ma bojo poj tut smučišče naredl???? :lol: :lol: :lol: (sam bo treba tut na umetno oplojevanje - pardon zasneževanje mislt) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 V cem je stos da ni Samsare?? Menda ne zato da motoristov ne bi bilo na 3M?!?! :huh: <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 V cem je stos da ni Samsare?? Menda ne zato da motoristov ne bi bilo na 3M?!?! :huh: <_< Debili v mestnem svetu tako dolgo carajo s papirji za javni razpis za oddajo prostora, da ja poletje ze tu. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 V cem je stos da ni Samsare?? Menda ne zato da motoristov ne bi bilo na 3M?!?! :huh: <_< iz dokaj zanesljivih virov sem slisal da je celoten prostor odkupil K4 (za čez poletje) in se bodo tam postavli lokalčki(baje 2) z živo muzko, pomoje da večje razlike nebo, sigurno pa je da samsare letos tam ne bo (saj ne v taki oblikiin z drugim lastnikom kot lani) :blink: očitno so številke astronomske in je treba mal napolnt mestno blagajno, sam se je res mal zavlekl :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2003 V cem je stos da ni Samsare?? Menda ne zato da motoristov ne bi bilo na 3M?!?! :huh: <_< Ja, seveda... v celem centru bodo zaprl vse lokale in štacune, tudi tiste z volno in mesnice, da ja ne bi motoristov blo na 3M.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 tudi tiste z volno in mesnice.... Sam naj probajo :angry: :wacko: <_< ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 V cem je stos da ni Samsare?? Menda ne zato da motoristov ne bi bilo na 3M?!?! :huh: <_< Ja, seveda... v celem centru bodo zaprl vse lokale in štacune, tudi tiste z volno in mesnice, da ja ne bi motoristov blo na 3M.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Ja, seveda... v celem centru bodo zaprl vse lokale in štacune, tudi tiste z volno in mesnice, da ja ne bi motoristov blo na 3M.... Saj jaz ne bi temu verjel, je pa ze nekdo na forumu to nekje zatrdil ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Ja, seveda... v celem centru bodo zaprl vse lokale in štacune, tudi tiste z volno in mesnice, da ja ne bi motoristov blo na 3M.... Saj jaz ne bi temu verjel, je pa ze nekdo na forumu to nekje zatrdil ;) Ja,seveda... pa Tarzan pride v Ljubljano.... prodajat južno sadje... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Ja, seveda... v celem centru bodo zaprl vse lokale in štacune, tudi tiste z volno in mesnice, da ja ne bi motoristov blo na 3M.... Saj jaz ne bi temu verjel, je pa ze nekdo na forumu to nekje zatrdil ;) Ti pol je pa zihr res, ce je nekdo na forumu reku... Sam, edin to, sm neki slisou... Baje je ene par modelov na motosvetu k ful modrujejo in vsako stvar ekspertno pokomentirajo, ceprov praksa ful zaostaja za teorijo... mogoce je bil pa en od teh? Teh se pa merki, ves. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se