Ice Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 hmmmm.....da vidimo kaj bo,ko napisem ta post do konca in stisnem poslji? ......bo server zastekal? program propadel? bo konec vojne v iraku? me bo lady se marala? bom ratal snob? sem ze? zakaj je danes zunaj tako brezvezno vreme? zakaj ni nicesar kolikor toliko uzitnega v hladilniku? zakaj mi kruli po zelodcu? zakaj sploh pisem ta post? .........ma trpite vsi skup..... I´m here and I´m here to stay! :twisted: BTW......... samo za arhiv: to je moj post st. 10.000.matr sem gobec. :silly: :mrgreen: :changes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Član od: četrtek, 10.05.2001 11:19 Vse objave: 10000 [8.28% od skupno / 14.71 objav na dan] Najdi vsa sporočila od Ice Kraj: Graz ....ce kdo slucajo ne verjame.... :turn-l: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 hmmmm.....da vidimo kaj bo,ko napisem ta post do konca in stisnem poslji? ......bo server zastekal? program propadel? bo konec vojne v iraku? me bo lady se marala? bom ratal snob? sem ze? zakaj je danes zunaj tako brezvezno vreme? zakaj ni nicesar kolikor toliko uzitnega v hladilniku? zakaj mi kruli po zelodcu? zakaj sploh pisem ta post? .........ma trpite vsi skup..... I´m here and I´m here to stay! :twisted: BTW......... samo za arhiv: to je moj post st. 10.000.matr sem gobec. :silly: :mrgreen: :changes: Gofla :) :) A si zdaj nadvseved? Pravzaprav si zdaj lahko Q (iz Star Trek - the Next Generation) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Čestitke!!! Eni ste pač extremisti tko al pa tko. Zdej pa čakamo na 100.000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Ampak Ajsmen ni zadovoljen z doseženim. Ma že 10.001 postov. Ma stari, kaj maš sploh tolk za napisat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Čestitke!!! Eni ste pač extremisti tko al pa tko. Zdej pa čakamo na 100.000 Roly, a misliš, da bomo dočakali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Ampak Ajsmen ni zadovoljen z doseženim. Ma že 10.001 postov. Ma stari, kaj maš sploh tolk za napisat? ZAMUJAS :twisted: LP Gugo 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Čestitke!!! Eni ste pač extremisti tko al pa tko. Zdej pa čakamo na 100.000 Roly, a misliš, da bomo dočakali? .....kaj pa je 5 let..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Ampak Ajsmen ni zadovoljen z doseženim. Ma že 10.001 postov. Ma stari, kaj maš sploh tolk za napisat? ZAMUJAS :twisted: Forumski posterski drag-race :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 ZAMUJAS :twisted: Forumski posterski drag-race :) Hej pa saj temu speedu sploh ni možno sledit :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Bogme, jasno da čestitke, če so sploh potrebne. Vendar sem od tebe le pričakoval nekaj malega lažne skromnosti, pa da ne boš za 10000. objave sploh omenjal, kaj šele novo temo odpiral. :wink: :P :roll: Koliko so že rekli ate Noise in ate Codein, da je cena za post od 5000 do 10000? Se mi zdi da po 100 SIT/post, od 10000 dalje pa 150 SIT/post :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Ice, čestitke. :D Jast kej tazga sigurn ne bom dočaku, mogoče moj otroc, al pa otroci mojih otrok, saj bo geslo za na ta forum vse kar jim bom zapustu. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Kot se vidi že uživaš v prekoračitvi 10.000 "obratov". Veliko užitkov pri "vrtenju" (bolj natančno tipkanju postov) do 20.000 še naprej 8) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Hudoooooooooo Ta prava tema za nabijanje. Ice, kaj misliš kolk časa bi rabli, da tole temo nabašemo vsak s toliko posti, da bi jih vsi imeli 10.000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 pri 10.000 vnosih je treba baje tipkovnico menjat, ker je stara obrabljena.. lahko kdo svetuje Ajsu, katero naj kupi? ima že kdo podobne izkušnje? sem slišal, da klikarc ne delajo več... :lol: :twisted: :lol: p.s. čestitke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 ZAMUJAS :twisted: Forumski posterski drag-race :) Hej pa saj temu speedu sploh ni možno sledit :( Sumim, da ma Ice ene štiri hitroprste tajnice zaposlene, da nonstop sam nabijajo (pa včasih en inšpektor pride pa zaklepa PRESS) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 pri 10.000 vnosih je treba baje tipkovnico menjat, ker je stara obrabljena.. lahko kdo svetuje Ajsu, katero naj kupi? ima že kdo podobne izkušnje? sem slišal, da klikarc ne delajo več... :lol: :twisted: :lol: p.s. čestitke! ne da jih ne delajo - vse je Ice pokupil. Zaj trenira še hitrejše tipkanje, ker bi rad sestavil raketo na forumski mono-uporabniški pogon... Če bo dovol jhitro tipkal, lahko prizvede 100.000 postov/uro in s tem doseže ubežno hitrost :) 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 ICCCCCCCCCCEEEE... cestitam :smilecolros: :multi: :smilecolros: :multi: :smilecolros: Zdaj pa full gas naprej... ker imam obcutek, da te ene par folka hoce s prestola vrzt :? :puppydogeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sivi Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Čestitke, ne toliko za količino napisanih postov temveč za njihovo vsebino. Prav tvoji članki so me, pred meseci, pritegnili za ekran računalnika in mi dali motiv da sem jih začel postopoma redno spremljati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Čestitke, ne toliko za količino napisanih postov temveč za njihovo vsebino. Prav tvoji članki so me, pred meseci, pritegnili za ekran računalnika in mi dali motiv da sem jih začel postopoma redno spremljati. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ......ce je res,kar si napisal in me nisi s kom drugim zamenjal....... HVALA. :D potemtakem bi naj moje klobasanje vsaj enemu olajsalo motoristicno zivljenje. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2003 @ sym: tipkovnica se vedno ista,kot pred 2 leti; vse je izkljucno in definitivno moje maslo.... za narejene napake se nimam komu toziti :roll: @ vragec: ni bojazni za "tron" in tudi ce se kdo najde......all the best from my side :lol: @ altermann: tako star kot tvoj nik sigurno nisi. :wink: @ macica: zbud se punca,ne cel dan prespati. :P vsem ostalim: ka te cakate?! ...........gaaasaaaaaaaaaaaa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 No Ice, sem vedela, da sem ti upravičeno pustila, da si si zaslužil zadnji naslov (no, čeprav je bilo to še na starem forumu). kakorkoli že čestitke za tvoje klobasanje Zdej pa trpi vseh teh 10.000 klobas!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Ice, čestitke. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Čestitke. ICE- kaj je tvoj naslednji cilj? 100.000 postov :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Dragi ICE!! Get a life - ni vse forum in ne skos kle gor viset, zunaj je narava, sonček, svež luft, ti pa raje svoj prosti čas preživiš za rač- veš to ni dobr :twisted: :twisted: :twisted: PS.: Čestitke in ti želim še vsaj 50 000 postov :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se