jambolaja Objavljeno Maj 29, 2021 Deli Objavljeno Maj 29, 2021 z bivšimi sodelavci hodimo jadrat vsako leto. tokrat že tradicionalna 15 izvedba. spodaj opisano kaj smo tokrat videl, kako čez mejo, koliko je to denarja ... https://drjamtravels.blog/sl/jadranje-2021-spet-ni-korone/ milan11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 29, 2021 Deli Objavljeno Maj 29, 2021 Kakšna čudna trasa, a ni to mal nezanimivo? Jst bi piču v Kornate, mogoče nočno na Paklene, nazaj pa spet skoz Kornate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jambolaja Objavljeno Julij 23, 2021 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2021 15 let jadramo po teh koncih. Šli smo tja kjer je bil veter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Julij 26, 2021 Deli Objavljeno Julij 26, 2021 Takole pa sem odjadral letošnji dopust; jugo je bil božanski. Le zvečer me je vse bolelo. Snečer, DAMI34, RobiRoberto in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 26, 2021 Deli Objavljeno Julij 26, 2021 pred 6 urami, Kaldu pravi: Takole pa sem odjadral letošnji dopust; jugo je bil božanski. Le zvečer me je vse bolelo. lokacija? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Julij 28, 2021 Deli Objavljeno Julij 28, 2021 Ob 26. 7. 2021 ob 22:04, Snečer pravi: lokacija? Otok Pašman. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 28, 2021 Deli Objavljeno Julij 28, 2021 pred 13 urami, Kaldu pravi: Otok Pašman. uf tam po kanalu leti ko svina (ko so pogoji) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se