Mačica Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 Ja od kje je pa zdaj tale mail priletel? Da me spomni, da Motosvet še obstaja. Uf, kje je že poletje 2001, ko mi je Motosvet pomagal kupit prvi in edini motor. dr.looney, Mavti, Rocky in 2 others 2 2 1
RobiRoberto Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 Nisem še pozabil, da sem po svoji prometni nesreči še zbal pogledati od kdaj sem član Motoforuma, sedaj pa tega ne znam več, ker sem pozabil. Ali mi lahko kdo "na kratko svetuje", da bom to lahko preveril.
Mačica Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 pred eno uro, Mačica pravi: Ja od kje je pa zdaj tale mail priletel? Da me spomni, da Motosvet še obstaja. Uf, kje je že poletje 2001, ko mi je Motosvet pomagal kupit prvi in edini motor. September 3, 2001 če smo natančni pred 36 minutami, RobiRoberto pravi: Nisem še pozabil, da sem po svoji prometni nesreči še zbal pogledati od kdaj sem član Motoforuma, sedaj pa tega ne znam več, ker sem pozabil. Ali mi lahko kdo "na kratko svetuje", da bom to lahko preveril. Klikni na svoj nick
RobiRoberto Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 (popravljeno) Registriran julij 17. 2006 ... Najbrž, zaradi meni neznanega razloga vnovič ... Oooops, spregledal sem, da je že leto 2.024, se pravi pred 18 leti, kar bi bio celo možno. Popravljeno April 30. Popravil RobiRoberto smasher 1
smasher Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 pred 6 urami, RobiRoberto pravi: Registriran julij 17. 2006 ... Najbrž, zaradi meni neznanega razloga vnovič ... Oooops, spregledal sem, da je že leto 2.024, se pravi pred 18 leti, kar bi bio celo možno. @RobiRoberto, sicer kakšen dan za tabo... ampak bo moja prisotnost letos tudi že pounoletna... RobiRoberto 1
dr.looney Objavljeno Maj 2 Opozori Objavljeno Maj 2 Ob 30. 4. 2024 ob 20:50, smasher pravi: @RobiRoberto, sicer kakšen dan za tabo... ampak bo moja prisotnost letos tudi že pounoletna... Jaz sem tu že od 13.6. 2001 .... kako leta tečejo RobiRoberto in hajamoto 1 1
Kugelschreiber Objavljeno Maj 2 Opozori Objavljeno Maj 2 Cartman bi lahk tud u ameriki ze pir narocil. Januarja 03 sm se prijavil. Prevc cajta je slo tle hehe. Ampak. Bi se ga dalo tud slabs zapravit. RobiRoberto 1
Rocky Objavljeno Maj 3 Opozori Objavljeno Maj 3 Pa kaj toliko sitnarite s neko starostjo😜 Nič kaj dosti se ne počutim starejšega kot pred 23 leti, (član od 11.oktobra 2001). Še vedno mi gredo po glavi oslarije, bedarije in neumnosti vseh vrst. Še vedno imam rad samo ženske, kar je ponekod že kar redkost. pa sploh se jih ne branim! 🤩💋 In najpomembnejša stvar je ta, da še vedno furam motor! Žal res da ne več angleške legende Triumpha, ampak bavarskega švaba. Triumph se še zagotovo vrne nazaj, če ne prej, pri osemdesetih z Bonnijem!!!🥰😛 Pa spravite se že enkrat na motorje!!!!😝 RobiRoberto, dr.looney, Akito in 1 other 1 1 2
DAN Objavljeno Maj 3 Opozori Objavljeno Maj 3 April 18, 2002 ,ne vem bi se smejal al zjokal🤔 Kugelschreiber, dr.looney in Rocky 3
skalar36 Objavljeno Maj 3 Opozori Objavljeno Maj 3 Ena stvar k me zaboli, zaskrbi... K kdo rece da ga je motor čist minil...ja upam da mene ne bo k bom str. K je res ena redkih stvari, ki mi vsakič k se vsedem na motor prikrade nasmešek na obraz. Je moj terapevt, prijatelj, prevozni sredstvo, vrhunsko prezivljanje prostega casa... Vsak dan sam razmisljam kerga si morm še kupt. Tko. In nism str. Še. DAMI34, dr.looney, Tex in 4 others 5 2
Tex Objavljeno Maj 3 Opozori Objavljeno Maj 3 Torej prav razumem, da je potrebno V TEJ TEMI Z CAPSI PISAT??? Tolko, no, da se slišimo, če kdo aparata še nima .. Uf, 2005 .. samo ja, shit .. 😱 Pa komaj se je dobro začelo .. 😅 dr.looney, Rocky, DAMI34 in 2 others 2 1 2
Akito Objavljeno Maj 4 Opozori Objavljeno Maj 4 pred 2 minutami, Dr_Jakob pravi: . ...amen za vernike še manjka 😂...
Kugelschreiber Objavljeno Maj 5 Opozori Objavljeno Maj 5 On 5/3/2024 at 3:50 PM, DAN said: April 18, 2002 ,ne vem bi se smejal al zjokal🤔 Živ si. Smej se. Ni samoumevno. Rocky in DAMI34 2
ftp Objavljeno Maj 5 Opozori Objavljeno Maj 5 Maj 22, 2002 ... hja, nekaj smo pa že prevozili in pisali v tem času 😉
DAMI34 Objavljeno Maj 5 Opozori Objavljeno Maj 5 Ob 3. 5. 2024 ob 22:34, Tex pravi: Torej prav razumem, da je potrebno V TEJ TEMI Z CAPSI PISAT??? Tolko, no, da se slišimo, če kdo aparata še nima .. Uf, 2005 .. samo ja, shit .. 😱 Pa komaj se je dobro začelo .. 😅 jaz uporabljam kar ZOOM Tex 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se