nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 typhoon,aprilia rally,.... :roll: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 ko bi jas vedo ke morm napisat bi blo fajn :D te pa še bom jas malo našteval :D peugeot treker, gilera stalker,... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2003 kaj meniš-te o njih,speed,poraba,ali so res tako off...skratka vaše mnenje.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2003 ta glavno sem pa pozabil....ha... :D :D :D :D frizura-70 cmm bat,leovinci-friziranje... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 aja meni je stalkerca ful lepa, kolega jo ma, pa še zablokirana je, 45 leti, na zadno pa se dvigneš takoj :D žere pa mu 5L gume pa so grde, ker so pač off grde, mislim off road :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2003 5 litrov kaj je buldožer 45 km na uro...jz sem pa pelam recimo 75 pa mi tolk žere... :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 tut tekmujejo s takimi motorji sam za domačo rabo pa res nucaš vsaj 70 frizuro...ker za po blatu in kamenju še men 125 učas del bleme. je pa mal kriza k so skuterji prenizji..no če daš štender stran še nekak gre sam pri mal večjih ekstremih pa kuj nasedeš..ni kul..lohk tok zabiješ da utrgaš nosilce mašine.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 ko je skuter zablokiran več žere :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2003 dzaj vas pa vprašam?res da so skuterji fajn ..ampak sem skočil z pol metra iz škarpe pri enih 25kmna uro a bi skuter to vzdržal mislim amotizerji in nosilci za mašino... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 to bi mogo jrk0 in njegov spidfajt vejet, on je padu iz ceste dol 1m na njivo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2003 škoda spidfajta je ful lep,tvoj je pa tudi lepe barv"mama se mi še zdej opravičuje a" :D malo za šalo malo za res :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 hehe ja saveja se mi opravičuje, če ga je ruknila :D hočeš vijet nove slike? malo je zaj spremenjen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2003 ti kar,seveda da ga vidim.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 ti kar,seveda da ga vidim.. daj e-mail Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2003 sorry malo me že daje spanec sandibroz@yahoo.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 ja deca morjo it prej spat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2003 sandibroz@yahoo.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2003 čuj pubec danes sem se ganjal po igrišču 2 ure,vstal sem ob 6 zjutri,pa še motor sem zrihtal za tehničnega 8) .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 jas pa sn spal do 10, šel na servis po svečko in fedro za stojalo, spal do 3, šel k deklini, ob 6 prišo domu, šel spat, zaj pa sn tu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2003 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: kaj ti vela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Stalkr trga gate :D :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Stalkr trga gate :D :wink: :D hehe ja ti lahko to rečeš ki maš celiga sfriziranega :lol: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 sandibroz@yahoo.com če slučajno nisi dobo maila lahko tu poglejaš te nove fotke http://www2.arnes.si/~pmerte1/aerox_marec.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se