KennyJR Objavljeno Marec 31, 2022 Opozori Objavljeno Marec 31, 2022 Jutri vse odpovedano. Dogajanje se začne v soboto. Razlog, kot že omenjeno en zjeban avion. Po eni strani komaj verjameš, po drugi se sprašuješ, kako se to ne zgodi večkrat... Hm...
KennyJR Objavljeno Marec 31, 2022 Opozori Objavljeno Marec 31, 2022 Nakagami pa je out za cel konec tedna, po pozitivnem testu na nek virus, ki je zdej zanimiv samo še v športu 😂
Lipstick Objavljeno April 1, 2022 Opozori Objavljeno April 1, 2022 Evo, že sprt.....nič se niso naučl.......spet na glavo..... https://www.gpone.com/en/2022/03/31/motogp/puig-reports-that-marquez-is-thinking-about-how-to-speed-up-his-recovery-time.html
Lipstick Objavljeno April 1, 2022 Opozori Objavljeno April 1, 2022 Okrog Mombase, Termas del Rio Hondo in Tucomana vse mirno.....nobenih letov ni zaznat ......
KennyJR Objavljeno April 1, 2022 Opozori Objavljeno April 1, 2022 Mislim, da je jasno, da bo vse odpovedano.
KennyJR Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 No napovedi naj bi bile sedaj dobre.. Heh... Jst še vedno ne verjamem, da bo kej.
Zivnorc Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 pred 27 minutami, KennyJR pravi: No napovedi naj bi bile sedaj dobre.. Heh... Jst še vedno ne verjamem, da bo kej. Kaj zdej.... ...al samo verjameš, da ne bo...al res ne bo... ....da vem, da si naredim plane za vikend... Joker in Zok 2
KennyJR Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 Letalo naj bi zvečer pristalo v Tucumanu, letališču v neposredni bližini dirkališča. Noben pa o tem ni nič konkretnega napisal, kar me ne navdaja z optimizmom.
Lipstick Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 (popravljeno) Mal za dolgcajt pregajnat.... https://www.flightradar24.com/SKX5571/2b5ae702 Tucan in Termas del Rio Hondo ležita severno nad Cordobo........ Popravljeno April 2, 2022. Popravil Lipstick
KennyJR Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 Letalo je pristalo slabe 3 ure nazaj. Nekaj čez polnoč po njihovem času. Priprave v polnem teku. Verjetno se bo izšlo. Treningi se začnejo malo nekaj čez 8 po njihovem času, motogp pa šele popoldan... DAMI34 1
KennyJR Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 Dej Miller spel se... Joka dirko za dirko in pol se tkole valja pod nogam... 2x LLP jutri. Hvala, nasvidenje... Aprilja pa na pole-u. Še Viñales je hiter... Da vidmo kaj lahko jutri pokažejo. Z mene so favoriti za jutri bolj v modrih odtenkih, kot v rdečkastih...
TakeALookAround Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 Loh bi Vinjales eno lepo dirko skupaj zlozil al pa Marini. Ducati rejsing pa bluzi do kraja..... Kje so to narobe zavil, tud ne vem....
DAMI34 Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 ta vikend sem za aprilio. markII, ProdriveR in Buschi 2 1
Kugelschreiber Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 2 hours ago, TakeALookAround said: Loh bi Vinjales eno lepo dirko skupaj zlozil al pa Marini. Ducati rejsing pa bluzi do kraja..... Kje so to narobe zavil, tud ne vem.... na istem kriziscu kot med sezonami 2008/9 in 2019/20.
jvalant Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 14 hours ago, Kugelschreiber said: Kdaj se je pa to zgodilo? Sej se ni! Je Kenny rekel da ne bo nic! Samo sanjalo se ti je... Shillien in Kugelschreiber 1 1
Kugelschreiber Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 1 hour ago, jvalant said: Sej se ni! Je Kenny rekel da ne bo nic! Samo sanjalo se ti je... Zelen okvirček si spregledal. Začudil sem se dimnikom SC Project. To se je zgodilo z lani na letos
KennyJR Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 Dejstvo je, da bi biu Điđi prej prvak, če bi ostal pri Aprilii, kot pa bo z Ducatijem...
jvalant Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 2 hours ago, Kugelschreiber said: Zelen okvirček si spregledal. Začudil sem se dimnikom SC Project. To se je zgodilo z lani na letos Pa sem ga res.... ma sem cuden, se bolj posvecam malenkostim, kot je to da majo koncno pole, takele res pomembe reci mi pa uidejo!
Kugelschreiber Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 15 minutes ago, jvalant said: Pa sem ga res.... ma sem cuden, se bolj posvecam malenkostim, kot je to da majo koncno pole, takele res pomembe reci mi pa uidejo! ko je bil ta printscreen narjen, ga niso še imeli. Jih je pa zelo lepo videt tam. Tud na WUPu je bil prvi. jvalant 1
KennyJR Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 Tega Viettijevega vračanje na idealno linijo se pa meni nikakor ne zdi sprejemljivo pomesti pod preprogo. Očitno za Rossijevo rajo ne veljajo ista pravila...
krucymucy Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 Bravo A.Espargaro. Lepa dirka in zasluzeno do prve zmage. TakeALookAround, gasperX, ukica in 6 others 6 3
Buschi Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 Končno... Bravo Aprilia. Loba, DAMI34 in zundapp 3
TakeALookAround Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 Res dobr! Vietti pa cist uredu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se