Luka66 Objavljeno Januar 1 Deli Objavljeno Januar 1 pred 17 urami, pik1 pravi: . Jaz si nebu upal pisat niti za polovico tega krasnega darila 😜 imam že zastarel letnik EMŠa da je nevarno za zdravje 🤪 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 1 Deli Objavljeno Januar 1 pred 1 uro, Luka66 pravi: Jaz si nebu upal pisat niti za polovico tega krasnega darila 😜 imam že zastarel letnik EMŠa da je nevarno za zdravje 🤪 . ... sej sem mu s čist mejhnimi črkami napisal to pismo Luka66 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Januar 1 Deli Objavljeno Januar 1 (popravljeno) pred 2 urami, pik1 pravi: . ... sej sem mu s čist mejhnimi črkami napisal to pismo Ideja za darilo od Božička je odlična 👍 če je dan, ko se človeku nič ne da in ne veš kaj bi počel z njima, lahko punci malo posesata, mislim po tleh 😜 skuhata kosilo, pospravita stanovanje, popoldan pa kavico ob gledanju skokov...jutri je pa nov dan in lahko pokažeta še kaj več, od svojega, predvidevam, širokega repertoarja znanja 😉 Popravljeno Januar 1. Popravil Luka66 pik1, Frenk 67 in dr.looney 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Januar 7 Deli Objavljeno Januar 7 (popravljeno) Fantje, za lepši začetek nedelje in tega leta....... Halle Berry nam želi srečno novo let 👍 https://www.gloria.hr/gl/fashion-and-beauty/modni-trendovi/novogodisnja-cestitka-halle-berry-odusevila-pratitelje-fotografijom-u-izazovnom-outfitu-15411009 Je ena taka lepa, iskrena, realna voščilnica priznam, imam čisto suho grlo 😉 Popravljeno Januar 7. Popravil Luka66 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se