Popularna objava krucymucy Objavljeno Januar 1, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2022 (popravljeno) Novo leto, nova tema. Letos smo ga zaceli malo drugace, ne iz jarka oz. vogala klopi v najeti koci, v horizontalnem polozaju, pac pa na mopedu. -2°C, ampak je vseeno slo nekih 50km. Veliko varnih in zabavnih kilometrov zelim vsem. Popravljeno Januar 1, 2022. Popravil krucymucy ligenjček, MiNa, Buschi in 27 others 29 1
DAMI34 Objavljeno Januar 1, 2022 Opozori Objavljeno Januar 1, 2022 Wajdušna Vipava Wajdušna. Opral in posušil moped. Slik ni krucymucy, ligenjček, SuNa in 3 others 4 1 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Januar 1, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2022 Danes tradicionalno v Celju... pik1, Scarabeo 500, Satao in 25 others 26 2
krucymucy Objavljeno Januar 1, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Januar 1, 2022 3 minutes ago, MiNa said: Danes tradicionalno v Celju... Vsec mi je, ko se spontano srecajo ljudje, brez kakrsnegakoli vnaprejsnjega dogovora. SuNa, DAMI34, Dr_Jakob in 4 others 5 1 1
pik1 Objavljeno Januar 1, 2022 Opozori Objavljeno Januar 1, 2022 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Wajdušna Vipava Wajdušna. Opral in posušil moped. Slik ni tud v 2022 vela, da brez slik ne vela ? ligenjček in DAMI34 1 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2022 Opozori Objavljeno Januar 1, 2022 pred 4 urami, MiNa pravi: Danes tradicionalno v Celju... HA! Js sm se ti pa uspešno skril Bwahahaha MiNa 1
Popularna objava Tex Objavljeno Januar 1, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2022 (popravljeno) 100 prijetnih km-jev, za začetek bo .. še ženke ni zeblo, sva prav uživala .. Pranje bo pa nujno potrebno ... Je blo pa kar nekaj motoristov, super. Jutri naprej, če bo vse po planu. Popravljeno Januar 1, 2022. Popravil Tex pik1, kaizer, RobiRoberto in 21 others 23 1
Popularna objava ftp Objavljeno Januar 1, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2022 Za začetek iz megle na sonce. ? Vsem želim srečno, zdravo in kilometrov polno leto. Endlich, bosa, GregorM in 20 others 22 1
tomaz69 Objavljeno Januar 1, 2022 Opozori Objavljeno Januar 1, 2022 pred 9 urami, DAMI34 pravi: Wajdušna Vipava Wajdušna. Opral in posušil moped. Slik ni 2x si me prehitel.... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 2, 2022 Opozori Objavljeno Januar 2, 2022 pred 10 urami, tomaz69 pravi: 2x si me prehitel.... evo, mam pričo Se mi je zdelo, da si ti...
Popularna objava Quest Objavljeno Januar 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 2, 2022 Hujšanje-preskočil kosilo Prvič letos Srečal tri vesele kot jaz. P.s. tistile 215km/h Garmin kar nekaj poštrika. skalar36, krucymucy, DAMI34 in 19 others 20 1 1
Popularna objava hitrii Objavljeno Januar 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 2, 2022 začelo se je ..... Quest, DAMI34, skalar36 in 16 others 18 1
Popularna objava skalaprava Objavljeno Januar 3, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 3, 2022 pred 18 urami, Quest pravi: Sem mislil da bom jaz prvi letos objavil sliko pri frčoplanu...pa si me očitno prehitel za kako urco .......... naj ti bo tokrat Drugače pa tudi midva "šele" včeraj otvorila sezono Akito, car_freak, hitrii in 20 others 22 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Januar 3, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 3, 2022 No jaz sem prva dva dni redil lenobo na kavču danes pa akcija in na en krog ,,ki je zaradi pomankanja časa (pa šele tretji dan leta pa že kriza za cajt) bil bolj kratek ampak sladek Je rekel star ata, ker sem za njega usput nekaj zrihtal , pri vseh avtomobilih ti pa na motor bolj star bolj nor Ena pavza na Trojanah , krofov nič kupil ,ker se mora najprej trebuh spočit od prazničnih pojedin DAMI34, Quest, Satao in 13 others 15 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 8, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 8, 2022 Tam kjer ni soli.. raza, izibajker, ligenjček in 20 others 19 2 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 9, 2022 Opozori Objavljeno Januar 9, 2022 Druga fotografija je Lijak "pri Novi Gorici", kjer sem bil "domačin" z jadralnim padalom ("zgoraj") in daljinsko vodenimi letalskimi modeli ("spodaj"). ? DAMI34, Erikcslo in MARE 65 3
DAMI34 Objavljeno Januar 9, 2022 Opozori Objavljeno Januar 9, 2022 pred 28 minutami, RobiRoberto pravi: Druga fotografija je Lijak "pri Novi Gorici", kjer sem bil "domačin" z jadralnim padalom ("zgoraj") in daljinsko vodenimi letalskimi modeli ("spodaj"). ? s Kovka nisi nikoli štartal? Nam ajdovcem je bil štart bližji, včasih smo pa na Javornik rinili, a bolj poleti. Je pa res, v Ajdovščini je še severnik, na Lijaku pa že zahodnik vleče, 5 stopinj več in lepo letijo.
RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2022 Opozori Objavljeno Januar 10, 2022 Tudi s Kovka sem velikokrat štartal in moj zadnji let s padalom je bil prav s Kovka. Erikcslo, zundapp, GregorM in 1 other 4
Popularna objava kaizer Objavljeno Januar 14, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 14, 2022 Po štirinajstih dneh abstinence je kriza zmagala? snežna idila Trojane itak brez krofa ne gre Celje Marno in pogled proti Hrastniku je brnelo in nič drselo pa naprej skozi Hrastnik ob Savi skozi Litijo, Ihan, Domžale pa "domol" da sem ga do "mraza" opral slane 'svinjarije' prav luštno ! Quest, Luka66, bajkr88 in 15 others 17 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Januar 15, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 15, 2022 Ko te prime pa ne mine: Do Žirov bp, pol pa prva slikca: uzput ledena pravljica Godovič fočk itak nazaj 'grede' se nisem mogel zadržat: ablast ne spi (Grčarevec) pa sem jih pofočkal? nazaj proti domu po drugi ruti: Logatec, Rovte, ups...do noči moram biti doma...no ja saj bom...??? skoraj že doma... (Kranj-Labore). Nasmejan ko cigo... RobiRoberto, Erikcslo, DustOff in 16 others 17 1 1
Zivnorc Objavljeno Januar 15, 2022 Opozori Objavljeno Januar 15, 2022 ..a vi to resno?!?... ... pozimi se vozite?!?.. .... a je to zajebancija...al je to res? ...po vlažnih cestah, minus temperartura..... pesek... sol.... sneg... led.... kamenje.... ... do sedaj sem mislil, da je to zajebancija... pa sem danes enega videl, ko se je peljal mimo mene... ... sicer pa vsaka čast za podvig... Mavti, Kawasaki_rider, MiNa in 5 others 2 6
ludiluka Objavljeno Januar 15, 2022 Opozori Objavljeno Januar 15, 2022 3 hours ago, Zivnorc said: ..a vi to resno?!?... ... pozimi se vozite?!?.. .... a je to zajebancija...al je to res? ...po vlažnih cestah, minus temperartura..... pesek... sol.... sneg... led.... kamenje.... ... do sedaj sem mislil, da je to zajebancija... pa sem danes enega videl, ko se je peljal mimo mene... ... sicer pa vsaka čast za podvig... Na našem koncu jemo šalam lepo na toplem Zivnorc, car_freak in Erikcslo 1 1 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Januar 15, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 15, 2022 pred 3 urami, Zivnorc pravi: ..a vi to resno?!?... ... pozimi se vozite?!?.. .... a je to zajebancija...al je to res? ...po vlažnih cestah, minus temperartura..... pesek... sol.... sneg... led.... kamenje.... ... do sedaj sem mislil, da je to zajebancija... pa sem danes enega videl, ko se je peljal mimo mene... ... sicer pa vsaka čast za podvig... Čuj dec! Ni zajebancija je pa full zanimivo. Ceste so res da v senci vlažne pa danes na nekaj čez 200 nisem peska na cesti srečal, razen na ridah, dva ovinka. Zmrzovalo ni nikjer, najhladneje je bilo v Žiren pa še tam je od kapi teklo. Je pa tako da dirka se na pistah, mi se pa vozimo previdno da do doma pridemo celi in veseli?. Itak pa ko se gre v maju ali juniju v Alpe al Dolomite, je tudi nekaj podobnega kot danes v naših dolinah, včasih še slabše in če nisi verziran, trpiš in lahko napako storiš. Tudi meni je bilo pred 40 leti čudno ko so se švabi v mrazu sred zime vozil in imeli na ulici moped (Norton Comando) zasnežen. Enkrat se živi in uživaj dokler lahko! MiNa, DAMI34, gusar in 8 others 8 3
MiNa Objavljeno Januar 16, 2022 Opozori Objavljeno Januar 16, 2022 (popravljeno) pred 11 urami, kaizer pravi: Enkrat se živi in uživaj dokler lahko! BRAVO! Živi se vsak dan! ...problem je le, da je vsak naslednji dan, en dan manj. Popravljeno Januar 16, 2022. Popravil MiNa RobiRoberto, SuNa, hitrii in 6 others 6 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 16, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 16, 2022 Mal glavo spucat ? Erikcslo, SAR-Solo Adventure rider, Joker in 19 others 21 1
Priporočene objave