Popularna objava kaizer Objavljeno September 3, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 3, 2022 Le kam bi se danes dal... z žandarjam si samo pomahava... most čez Dravo simpatično se skriva v senci dreves tukaj pa desno... in evo ti Paul-a spotoma preverim cene, hm, dokaj različne... in evo plopeler, je že kaj znano? Grence... lahko pa rabutaš... Ups , mal sem fali, pa ni panike upam da ga ni ki tega placa ne bi poznal... gužve ravno ni bilo še ena panoramska mal za popit pa mal za vizir umit, eko pa spet dalje... no pa je bila dokaj mirna sobota, pa Soboth route 69 MiNa, Luka66, Satao in 17 others 19 1
Popularna objava MiNa Objavljeno September 3, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 3, 2022 Ena od včeraj... To se bo prdelo mladench, Kugelschreiber, Scarabeo 500 in 16 others 3 1 15
Popularna objava Joker Objavljeno September 3, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 3, 2022 Včeraj morje na desni... Danes, morje pod nama... Quest, RobiRoberto, GregorM in 24 others 25 2
Popularna objava Joker Objavljeno September 4, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 4, 2022 Danes pa voda spredaj, okoli in okoli pa kopno... 😎 Scarabeo 500, MiNa, Kawasaki_rider in 9 others 10 1 1
maus Objavljeno September 4, 2022 Opozori Objavljeno September 4, 2022 Čisto sam Quest, VS800, MiNa in 5 others 6 1 1
Popularna objava Satao Objavljeno September 4, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 4, 2022 haaaa….da mi nauuu kdo težil😆…mam nove kolege…ma so norci..😝..in to švabe z 50 ccm..💪 IMG_8488.MOV dolenc100, MiNa, IF7 in 13 others 14 2
pik1 Objavljeno September 4, 2022 Opozori Objavljeno September 4, 2022 pred 53 minutami, Satao pravi: haaaa….da mi nauuu kdo težil😆…mam nove kolege…ma so norci..😝..in to švabe z 50 ccm..💪 IMG_8488.MOV . ... hahahaha 🤣 ... lajkam ... tega tazelenga divjaka 💪💪💪 Satao 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno September 5, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2022 Čist sam u vajdusni 😛 IF7, ChuckNorris, mladench in 11 others 13 1
Popularna objava Joker Objavljeno September 5, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2022 Danes je bilo sicer potrebnih skoraj 400km da sva zagledala morje, ampak na koncu sva ga našla. Čeprav le za kakšnih 10km, ampak še vedno je bilo na desni... Da pa ne bo videti, kot da se vozim sam in z biciklom, pa še ena današnja slika za @Satao. Takole namreč midva spakirava za 10 dni Balkana pa še vedno ne uporabiva vsega. Prav zaprav spakira moja draga in tudi sama vozi večino prtljage. Je pa res, da paštete in Barcafe pustiva doma... 😁 Mavti, DAMI34, Akito in 16 others 16 2 1
Popularna objava Mavti Objavljeno September 5, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2022 Jaz pa danes po šihtu na večir čujem, ej a bi šel po en kos mesa v trgovinoJa s skuterjem pa takoj sm reku. Samo po tem k sem se že peljal sem si pa rekel zakaj bi zmerom doma lokalno kupoval če lahko tudi v drugo vas grem in glej takoj po par kilometrih sem bil že v Krškem pred trgovino in takoj v akcijo Sedaj domov po isti cesti to pa ja nea gre pa sem naredil krog še čez Novo mesto ,Ljubljano ,Trojane in domov Evo pa še za tehnične sedaj vem kje so k po radiju non stop poslušam o njih reklamo evo pred štacuno V Ivančni Gorici je spet žajn Evo zaradi enga kosa mesa pa 280,3 kilometrov Evo dokaz pa celo dvakosa sem kupil Tale šnopček še ostanek koronskih časov pa po furi res paše Ja nič čimprej nek vržah(vzrok) da najdem ,da zadevo ponovim IF7, maus, Quest in 15 others 17 1
Popularna objava IF7 Objavljeno September 6, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 6, 2022 Skozi Valbruno do Malga Saisera, pa skozi Pontebbo čez Passo Cereschiatis do Moggio di Sotto, pa do Dogne in naprej do konca doline Val Dogna do Selle Somdogna, kjer so na voljo prelepi pogledi na zahodne Julijce, pa nazaj do Chiusaforte in preko Selle Nevee, kjer je bilo potrebno zapeljati še do Pecola, pa preko Trbiža domov. 390 kilometrov, Montaž ogledan s treh strani, pa dobra hrana pri Agriturismo Plan dei Spadovai v Val Dogna. Kawasaki_rider, pik1, Mavti in 15 others 17 1
Popularna objava mladench Objavljeno September 6, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 6, 2022 IMG_2801.MOV Satao, DAMI34, IF7 in 7 others 8 1 1
Popularna objava Joker Objavljeno September 6, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 6, 2022 Današnji vtis dneva... SuNa, pik1, kaizer in 14 others 15 2
raza Objavljeno September 6, 2022 Opozori Objavljeno September 6, 2022 Albanski splav. Ali je cesta do splava še vedno sama jama?
Popularna objava Sam dePihlja Objavljeno September 7, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7, 2022 Triple challenge: tri države, dve dakoti in ena porcija mešano na žaru v Bihaću v enem dnevu, skupaj 592km. Hvala bogu, da obstajajo podložene kolesarske gate MiNa, Akito, Quest in 13 others 13 1 2
Satao Objavljeno September 7, 2022 Opozori Objavljeno September 7, 2022 @Joker..😝..ti si ti, jaz sem jaz…Jst nucam sveze perilo, ker grem v disko na balkanu…dobre ribe..🥰..🤪🤦🏻😆.. no ko si ze glih na turi po Balkanu…bos kej v Mostar zavil🙏…sem pozabu patike pa polnilc za telefon v enmu hotelu..🤷🏼♂️
Joker Objavljeno September 7, 2022 Opozori Objavljeno September 7, 2022 pred 10 urami, raza pravi: Albanski splav. Ali je cesta do splava še vedno sama jama? Ne. Nov asfalt. raza in MiNa 2
Joker Objavljeno September 7, 2022 Opozori Objavljeno September 7, 2022 pred 6 urami, Satao pravi: @Joker..😝..ti si ti, jaz sem jaz…Jst nucam sveze perilo, ker grem v disko na balkanu…dobre ribe..🥰... Ne boš verjel, ampak vsak dan mam frišne gate. Še štumfe menjam bolj pogosto kot doma! MiNa, raza, Satao in 5 others 3 1 4
Popularna objava Joker Objavljeno September 8, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2022 Včerajšni vtis... Pa še današnji... Akito, Quest, Satao in 18 others 20 1
Popularna objava Joker Objavljeno September 10, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 10, 2022 (popravljeno) Izgleda, da se samo midva voziva... 😁 Skratka, včerajšnji... in današnji... vtis nakazujeta, da se bova tudi midva v kratkem nehala vsak dan. Žal... 🙁 K sreči pa @MiNa in @SuNa začenjata pot na jug. Bo vsaj kaj za spremljati... Popravljeno September 10, 2022. Popravil Joker Kmet2, Satao, ftp in 15 others 16 2
DAMI34 Objavljeno September 11, 2022 Opozori Objavljeno September 11, 2022 pred 12 urami, Joker pravi: vtis nakazujeta, da se bova tudi midva v kratkem nehala vsak dan. Žal... 🙁 K sreči pa @MiNa in @SuNa začenjata pot na jug. Bo vsaj kaj za spremljati... sj je morje na desni Satao, Joker in MiNa 3
Satao Objavljeno September 11, 2022 Opozori Objavljeno September 11, 2022 51 minutes ago, DAMI34 said: sj je morje na desni al on je v Bangladešu doma....😝😁 DAMI34 1
Popularna objava Mavti Objavljeno September 11, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 11, 2022 Včeraj popoldne pa nain smer Ljubljana ampak samo do križišča tam pa je skuter samodejno zavil proti Mariboru okej bom pa Maribor prečekiral in prav fajn mi je šlo dokler se ni dež pojavil dežna oprema in rokavice pa doma pa še gledal sem jo pa saj do Ljubljane nič ne nucam ,zato pa parkiram pred eno trgovino ,da prevedrim a glej stavbo sodobno nima metra nadstreška za skuter to ne bo dobro grem do druge trgovine, ki ima nadstrešeka za pol vasi samo štirje semaforji so v mes in vsi na polno rdeči dež pa vliva,končno parkiram in gledam druge ljudi pa vidim ,da jaz še nisem iz cukra k kure brez glave so letali sem pa tja pol pa na šprancir po trgovini kje rkupim montirajzel po naše ,ki ga nujno nucam, da bom sosedo reševal k kar naprej ključe od vrat nekam založi Dež noče nahat padat pa domov se mi že mudi zato kar grem, enih pedeset kilometrov je še fajn ulivalo nato se začne jasniti, doma že luna sveti in cesta suha Maribor Lepa cerkev Namontiral tovor,čist zmeraj pa nekaj tovorim Kljub dežju spet žejen Prispel cel tovor v garažo Prav fajn je bilo samo dežna oprema in dežne rokavice bo ratala obvezna opremaaja pa raznorazne zračnike na jakni bi se dalo že prej zapret sem doma pogruntal Kmet2, Luka66, IF7 in 12 others 8 1 6
Popularna objava Joker Objavljeno September 11, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 11, 2022 (popravljeno) pred 3 urami, DAMI34 pravi: sj je morje na desni To je samo finta. Je pa danes na levi pa nekam zelo modro... Skratka, totalen kič! Popravljeno September 11, 2022. Popravil Joker ChuckNorris, RobiRoberto, zan0088 in 10 others 10 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 11, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 11, 2022 Za dva vtisa je zneslo 🤣 Quest, GregorM, VS800 in 11 others 13 1
Priporočene objave