maus Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 pred 9 minutami, GeeSXer pravi: Se je bojeval s svojim motorjem. Takšni so najhujši. Ga dohitiš, potem pa bi se rad dokazal, s hitro vožnjo, ki mu ne gre . takih je kar veliko po cesti ... že če ga dohitiš, si hitrejši od njega, ampak on se zbudi in ti prepreči s svojo linijo, da ja ne boš šel mimo njega ... in zaradi tega mi je fajn imeti 200 + KM... kratka ravnina in ni ga ... in pol čudežno neha sekat ovinke in se spet pelje na izi RobiRoberto, GeeSXer, Zivnorc in 4 others 4 1 2
a79 Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 pred 8 minutami, maus pravi: 200 + KM.. kter motor to? C eagle, Zivnorc in Mavti 3
maus Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 pred 5 minutami, a79 pravi: kter motor to? ZX10RR ... zdaj imajo vsi novi modeli že v štartu več kot 200 KM ... moj z air box 210 KM .. nekje pa piše 215... uradno po homologaciji pa 147,10 KW a79, Fazer03, Zivnorc in 1 other 2 2
Zivnorc Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 @maus ... jest ti rečem, da ma tvoj 216 konjev... ... 215 v mašini + 1 konjujedan... .. ampak to, če greš solo... .... če pa pelješ v zavetrju za enim takim... pa pazab na airbox... ..to je podobno kot MiG 29, ko ima zaprte sprednje lopute motorjev pri vzletu, da ne pozavga svinjarije s piste, ki jo dviga prednje kolo... .... pri tebi pa je nevarno, če greš za Ducatijem, da ti pozauga kak odpadel šrauf v mašino.... Mavti, Endlich, C eagle in 5 others 8
maus Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: @maus ... jest ti rečem, da ma tvoj 216 konjev... ... 215 v mašini + 1 konjujedan... .. ampak to, če greš solo... .... če pa pelješ v zavetrju za enim takim... pa pazab na airbox... ..to je podobno kot MiG 29, ko ima zaprte sprednje lopute motorjev pri vzletu, da ne pozavga svinjarije s piste, ki jo dviga prednje kolo... .... pri tebi pa je nevarno, če greš za Ducatijem, da ti pozauga kak odpadel šrauf v mašino.... jaz grem s tem motorjem vedno solo, saj je homologiran samo za 1 osebo ko zajamem zrak v air box, občutno potegne in me vedno znova preseneti, kok je to močno tako da, ne se jebat z ninđo (itak je odvisno od voznika, jaz sem pa bolj umirjen voznik, redko gre preko 300 ... zmeram manj pa tudi 200 ... ke se ne sme ) VS800, Mavti, GregorM in 3 others 6
Satao Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 1 hour ago, maus said: ZX10RR ... zdaj imajo vsi novi modeli že v štartu več kot 200 KM ... moj z air box 210 KM .. nekje pa piše 215... uradno po homologaciji pa 147,10 KW to je absolutno premalo za prehitet kak resen motor…aka GS…sam povem…😝 turbino montiraj…da mal žvižga…💪 maus, RobiRoberto, Mavti in 1 other 4
maus Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 pred 56 minutami, Satao pravi: to je absolutno premalo za prehitet kak resen motor…aka GS…sam povem…😝 turbino montiraj…da mal žvižga…💪 sj je smeh pol zdravja .. lepo si me nasmejal ko sem vozil H2 s kompresorjem (turbina se malo uporablja), nisem opazil, da bi bilo kaj hudo močneje od moje niđice informacija kok to potegne je tale posnetek .. za dnevno vožnjo je kr solidno RobiRoberto in Satao 1 1
Popularna objava motoretro Objavljeno Oktober 24, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 (popravljeno) Tokrat so me izzvale ene italijanske krave. Vozim se jaz po deželi italijanski, gledam levo, gledam desno, ena stran lepša od druge, človek kar ne ve, kam bi gledal, sami krasni prizori. Motor prede in pot lepo vijuga, levo, desno pa malo gor in potem dol. Idila skratka. Uživam jaz tako, malo navijam plin, ko kar naenkrat zaslišim MUUU...Najprej niti nisem bil pozoren, a ob naslednjem zasuku ročice za plin spet MUUU... - Ja sveta pomagavka! Kaj je zdaj to?! Nedavno sem bil na servisu. Je rekel serviser, da se vidimo čez kakšno leto. Zdaj pa to. Nič, ustavim, ugasnem motor, pa naenkrat spet MUUU... Dvignem glavo in pogledam okrog sebe, ko tam naokrog sami rogovi nataknjeni na bele, črne in lisate plašče s štirimi nogami. Cel trop krvoločnih krav, MUU... MUU..., so vpile ena čez drugo. - OK, OK, pomirite se malo! Pa jih vprašam, kaj jih je tako raztogotilo. In mi odvrne prva, FOTOMONTAŽA! - Kakšna fotomontaža?! Pa vse vkup začnejo mukat. Fotomontaža! Ti, mačka in stoja! Smo vidle na Motosvet tvojo fotko, pa čisto nič ne verjamemo, da si to res izvedel in hočemo, da še nam to pokažeš. Ja dobro ljube kravce, če je samo to, vam pa lahko takoj ustrežem. Pa sem se postavil v stojo, sicer šele v tretjem poskusu, ker sem imel malo treme pred takšno množico, ampak navdušenje je bilo gromozansko. Mleko je začelo špricat na vse strani in krave so kar tekmovale, katera mi bo ponudila bolj svežega. Bil sem v mlečnih nebesih, pa sem jim v zahvalo pokazal še en trik, in sicer sem se podvojil oziroma kloniral, bi rekli bolj poučeni. Tedaj pa se je razlegel vik in krik. Hudič! Vrag! Peklenšček! Joj prejoj! Po nas je, bežimo od te coprnije! MUU... MUU... MUU....se je razlegalo po travniku, dokler ni počasi vse skupaj potihnilo nekje v daljavi. Vse kar je ostalo, je ta fotka. (okolica Ampezza, jesen 2022) Popravljeno Oktober 24, 2022. Popravil motoretro misko1, Zivnorc, izibajker in 15 others 11 1 6
Popularna objava skalar36 Objavljeno Oktober 24, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 Staro in mlado se druži po primorskih makedamih. Srecala sva tud sošolce iz 5a. IF7, Kawasaki_rider, mladench in 18 others 20 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 26, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2022 Ob 24. 10. 2022 ob 18:08, skalar36 pravi: Staro in mlado se druži po primorskih makedamih. Srecala sva tud sošolce iz 5a. un s ta tretje slike se mi zdi..je bil moj sošolc GregorM, Frenk 67 in skalar36 3
skalar36 Objavljeno Oktober 26, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2022 pred 5 urami, DAMI34 pravi: un s ta tretje slike se mi zdi..je bil moj sošolc Zgleda ni zdelu letnika, k je bil moj tud. GregorM, Frenk 67 in DAMI34 3
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 28, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 28, 2022 (popravljeno) Ni še konec Popravljeno Oktober 28, 2022. Popravil raza Kawasaki_rider, motom, pik1 in 19 others 21 1
Popularna objava Darko3g Objavljeno Oktober 28, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 28, 2022 Ob 11. krenil proti morju. Sonce je tako nizko, da bi rabil šiltkapo. Sončni vizir ne pomaga. Cesto med Pečico in Podplatom na veliko popravljajo (kar trije semaforji), čeprav bi bil bolj primeren tunel pod Pečico. Od Mestinja levo (proti Podčetrtku je bilo megleno in hladno, sonce se je pojavilo šele po Generalskem stolu. Problem so vlažne ceste v senci, in vožnja v sonce, ko se ne vidi, kje je cesta vlažna. Okrog pol šestih krenil iz Senja sonce se je skrilo za otoki cca 3 ure prej kot junija, vožnja po Jadranki pa je vseeno krasna. Jutri proti Umagu in potem domov. DAMI34, Mavti, MARE 65 in 7 others 9 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2022 Najprej sem enga prezračil, sedaj pa drugega 😁 raza, Kawasaki_rider, kaizer in 10 others 12 1
Darko3g Objavljeno Oktober 29, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2022 Zjutraj krenil iz Stinice proti Umagu, lepa gladka vožnja, v Senju ob pol devetih kup motorjev, v Rijeki sem šel proti tunelu Učka, na koncu pa čez hrib. Na izhodu iz tunela precej delajo in je cesta čisto bela od prahu. Proti Lupoglavu in Buzetu del nove, del stare razdrapane, kjer sem opazil, da imam mastne vilice. Temperature prijetne, ko pa sem zavil proti Umagu, pa se je precej shladilo in je bilo mrzlo skoraj do Novigrada. Vmes še en kupček megle, sicer pa v Umagu in naprej prav prijetno toplo. Res nas vreme razvaja (če nas že politika razdvaja). Na meji vrsta za Dragonjo pa sem obrnil proti Sečovljam, kjer sem videl, da je bila nasproti kolona skoraj do Parecaga. Tankal sem v Bertokih in šele potem opazil, da imajo avtocestno ceno 1,48. Pa je šel še en evro. Pri Vikiburgerju sem spil en kapučino, potem pa se mi je začelo dremat. Gledal pa sem kolone na avtocesti proti morju, kot da so kakšni prazniki. Malo pred šesto zvečer sem parkiral na dvorišču in bil zadovoljen po cca 550 km danes na 320 podlage včeraj. skalar36, Kawasaki_rider, Mavti in 6 others 9
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 30, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2022 Najprej čez Rakitovec na Buzet, zatem na šoder Mala učka, pa po grebenu za Sv. Jeleno na drugo stran. Za nagrado pa še Plominka. Rezervar je spet prazen 😁 RobiRoberto, Kawasaki_rider, pik1 in 14 others 16 1
Popularna objava Akito Objavljeno Oktober 30, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2022 ...fajn je bilo 😇 skalar36, IF7, bajkr88 in 12 others 14 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Oktober 30, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2022 Včeraj na večer v Mariborske konce,dohitim enega bmvjaša na rtju pa sva enih trideset km fajn dinamično vozila ,samo od njega bi vzel samo kufre koliko robe se da tam naložit Sonček že gre za hrib V trgovskih centrih sodni dan ,sem moral na travniku parkirat vse polno, noro... Evo sm že doma a sm bil pridn Dobrih dvesto km je pasalo u nulo Quest, Luka66, C eagle in 10 others 12 1
Popularna objava DustOff Objavljeno Oktober 30, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2022 Slabih 400. Mimo Opatije in naprej, pa do tiste nevemkakose imenuje razgledne tocke kjer je hotel/picerija in influenserski spot za slikat. 🤔🤷♂️😅 Aja, mam novo fensi torbico. Mhm. 💪😅 Cudovito. maxxa, Akito, pik1 in 12 others 14 1
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 30, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2022 Ob takih pogojih , pa res ne moreš bit doma, zato na Ljubelj, Borovje, Obir, Železna kaplja, Lepena, Jezersko.... Obir-Schaidasattel die Trögerner Klamm Vznožje ferate v Železni kaplji Lepena- Alpengasthof Riepl - Tschemer Za letos še slovo od cestnega peklenščka...... Potem pa je bilo po okroglih 200km nedelje in letošnje sezone konec. bajkr88, Mavti, Rdeči in 21 others 23 1
Popularna objava IF7 Objavljeno Oktober 31, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2022 Po Krimu, Menišiji, okoli Unške Koliševke, po Rakovem Škocjanu pa čez Krim domov, dobrih 120 km gozdnih cest.... pa čepke brusit po asfaltu od Selščka do Rakitne.... jesenski užitek ftp, skalar36, MiNa in 13 others 15 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 31, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2022 Nekaj jih je pa bilo tudi danes... Luka66, Joker, DustOff in 14 others 16 1
maus Objavljeno Oktober 31, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2022 Čisto sam MiNa, pik1, Quest in 7 others 7 1 1 1
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 31, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2022 Sem zapisal, da je konec in obenem pozabil, da je tank po včerajšnji furi ostal skoraj prazen. Ja nič, je bilo treba dolit, pa furo izkoristit za kaj koristnega. Tako sva prižgala tistih nekaj svečk, dotočila benz in užila še nekaj kilometrov. Zdej pa res samo še pranje, hohglanc ter prevleko čez..... n_majk, ftp, Luka66 in 12 others 14 1
Priporočene objave