Popularna objava Satao Objavljeno Julij 1, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2022 (popravljeno) taku…če se nama kdo hoče pridružit z @HyperJack-om…jaz bi 2x razmislil..🤣 #nemamilosti..😝😆🤷🏼♂️ @Joker…pa se vozi cik-cak po travni ruši..🤷🏼♂️ IMG_6294.MOV IMG_6319.MOV IMG_6280.MOV Popravljeno Julij 1, 2022. Popravil Satao mladench, apirko, kaizer in 12 others 11 2 1 1
HyperJack Objavljeno Julij 1, 2022 Opozori Objavljeno Julij 1, 2022 pred 13 minutami, Satao pravi: taku…če se nama kdo hoče pridružit z @HyperJack-om…jaz bi 2x razmislil..🤣 #nemamilosti..😝😆🤷🏼♂️ @Joker…pa se vozi cik-cak po travni ruši..🤷🏼♂️ IMG_6294.MOV 85.39 MB · 0 downloads IMG_6319.MOV 19.32 MB · 0 downloads IMG_6280.MOV @joker bi naju lahko mal pošolal, zdej ga mogoče že lovim ene dva ovinka Joker in Satao 1 1
Satao Objavljeno Julij 1, 2022 Opozori Objavljeno Julij 1, 2022 4 minutes ago, HyperJack said: @joker bi naju lahko mal pošolal, zdej ga mogoče že lovim ene dva ovinka kaj tako dober je..???..kaj nisi prej zinu..😆ja nč gremo potem enkrat gir, okol Mašuna-Snežnika-Sviščaku…🤷🏼♂️
Joker Objavljeno Julij 1, 2022 Opozori Objavljeno Julij 1, 2022 pred 18 minutami, Satao pravi: taku…če se nama kdo hoče pridružit z @HyperJack-om…jaz bi 2x razmislil..🤣 #nemamilosti..😝😆🤷🏼♂️ @Joker…pa se vozi cik-cak po travni ruši..🤷🏼♂️ Zgrožen sem... pred 4 minutami, HyperJack pravi: @joker bi naju lahko mal pošolal, zdej ga mogoče že lovim ene dva ovinka Z objestneži se ne družim! DAMI34, kaizer, Satao in 1 other 4
Satao Objavljeno Julij 1, 2022 Opozori Objavljeno Julij 1, 2022 3 minutes ago, Joker said: Z objestneži se ne družim! prosim, prosim, 🙏🙏🙏…sej bom brez kufru prišel…😝😆 Joker 1
DAMI34 Objavljeno Julij 1, 2022 Opozori Objavljeno Julij 1, 2022 Portorož 😁 Tedybear, MiNa, pik1 in 2 others 4 1
Satao Objavljeno Julij 1, 2022 Opozori Objavljeno Julij 1, 2022 35 minutes ago, DAMI34 said: Portorož 😁 kaj…???…Spet zapravili ozemlje…primorci…🤔😆..mi še držimo Kolpo..💪🤣 DAMI34 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2022 Mal okuli Wajdušne (Doblar, Livek, Matajur, Kobarid, Most na soči, dolina Idrijce, fočk ride in home) misko1, Akito, FrenkH in 10 others 12 1
bladerunner Objavljeno Julij 2, 2022 Opozori Objavljeno Julij 2, 2022 Čisto sam. Dadi, kaizer, Loba in 5 others 6 1 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Julij 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2022 Tole sm zbaliru pol mi je pa špage zmankal pa sm šou domol 🤪 Vroce, ampk lušn MiNa, kaizer, FrenkH in 7 others 5 1 4
Popularna objava FrenkH Objavljeno Julij 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2022 Pred družinskimi počitnicami se mi je zahotelo malo solo akcije na motorju, tokrat po cesti, namreč še vedno me omejuje gibljivost kolenskih križnih vezi od zadnje vožnje po offroadu... Za destinacijo sem izbral Romunijo oz Transalpino ker je v Dolomitih pač gužva in radarjev ko marjetic, alpsko doživetje torej pred prihajajočo morsko idilo. Za pot sem si nekako začrtal do 5 dni, laganini/turistički/penzionerski, štartal sem v sredo ob 11h zmerno oprtan s prtljago, in se po AC podal do Beograda, ruto sem nekako sproti prilagajal oz improviziral glede na prebliske google navigacije. Iz BG sem se podal proti Požarevcu in do Golubca kjer sem se prvič kulinarično aklimatiziral... nadaljeval sem ob Donavi... ...ter po 809km v prvem dnevu ob cca 20:30 prispel v Kladovo, kjer sem si našel etno namestitev s prijaznim gostiteljem v narodni noši in zajtrkom za 15EUR... Zjutraj sem prečkal mejo pri Sipu čez jez in se odpeljal proti Targu Jiu in po tem do Transapline po cesti DN67C... Imel sem srečo z vremenom, DN67C normalno prevozna, gužve ni bilo, na motorjih pretežno čehi in madžari, pri Šebesu sem zavil proti Temišvaru in ponovno prečkal mejo s Srbijo v Srbski Crnji ter si našel še eno etno prenočišče z zajtrkom za 23EUR tokrat v Mokrinu pri Kikindi... Naslednje jutro sem za smer preko neskončnih vojvodinskih polj žita, koruze in sončnic izbral mejni prehod Apatin , mimo Osjeka in nato do doma. Seveda sem se uštel v trajanju celega tripa saj sem dinamično in dolgoprogaško navdahnjen vozil hitreje in več od predvidenega. Pred domače duri sem kročil torej dva dni prej od prvotno planiranega, temu je pripomogel tudi tempomat nastavljen na 150km/h po AC tja in nazaj . Seveda je časovni prihranek tripa terjal svoj davek na porabi bencina, prepičil sem tudi zadnjo gumo nekaj km pred domom s povoženim žebljem, držala je ravno toliko da sem se pripeljal do izbranega vulkanizerja in naročil nov komplet in kasneje še akumulator, ki se je tudi sočasno poslovil med čakanjem na nove gume. Quest, kaizer, Mavti in 21 others 19 5
Popularna objava greg570 Objavljeno Julij 3, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2022 pred 16 urami, DAMI34 pravi: Mal okuli Wajdušne (Doblar, Livek, Matajur, Kobarid, Most na soči, dolina Idrijce, fočk ride in home) Nikjer te ni blo... IF7, markII, a79 in 12 others 14 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Julij 3, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2022 Včeraj popoldne pa v Koper pogledat, če še je vse na mestu kot mora bit Rožice v mestu so pa res lepe vse po starem ,razen dobrih novih štiristo kilometrov na števcu pik1, markII, DAMI34 in 9 others 10 2
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2022 Opozori Objavljeno Julij 3, 2022 pred 11 urami, FrenkH pravi: Pred družinskimi počitnicami se mi je zahotelo malo solo akcije na motorju, tokrat po cesti, namreč še vedno me omejuje gibljivost kolenskih križnih vezi od zadnje vožnje po offroadu... Za destinacijo sem izbral Romunijo oz Transalpino ker je v Dolomitih pač gužva in radarjev ko marjetic, alpsko doživetje torej pred prihajajočo morsko idilo. Za pot sem si nekako začrtal do 5 dni, laganini/turistički/penzionerski, štartal sem v sredo ob 11h zmerno oprtan s prtljago, in se po AC podal do Beograda, ruto sem nekako sproti prilagajal oz improviziral glede na prebliske google navigacije. Iz BG sem se podal proti Požarevcu in do Golubca kjer sem se prvič kulinarično aklimatiziral... nadaljeval sem ob Donavi... ...ter po 809km v prvem dnevu ob cca 20:30 prispel v Kladovo, kjer sem si našel etno namestitev s prijaznim gostiteljem v narodni noši in zajtrkom za 15EUR... Zjutraj sem prečkal mejo pri Sipu čez jez in se odpeljal proti Targu Jiu in po tem do Transapline po cesti DN67C... Imel sem srečo z vremenom, DN67C normalno prevozna, gužve ni bilo, na motorjih pretežno čehi in madžari, pri Šebesu sem zavil proti Temišvaru in ponovno prečkal mejo s Srbijo v Srbski Crnji ter si našel še eno etno prenočišče z zajtrkom za 23EUR tokrat v Mokrinu pri Kikindi... Naslednje jutro sem za smer preko neskončnih vojvodinskih polj žita, koruze in sončnic izbral mejni prehod Apatin , mimo Osjeka in nato do doma. Seveda sem se uštel v trajanju celega tripa saj sem dinamično in dolgoprogaško navdahnjen vozil hitreje in več od predvidenega. Pred domače duri sem kročil torej dva dni prej od prvotno planiranega, temu je pripomogel tudi tempomat nastavljen na 150km/h po AC tja in nazaj . Seveda je časovni prihranek tripa terjal svoj davek na porabi bencina, prepičil sem tudi zadnjo gumo nekaj km pred domom s povoženim žebljem, držala je ravno toliko da sem se pripeljal do izbranega vulkanizerja in naročil nov komplet in kasneje še akumulator, ki se je tudi sočasno poslovil med čakanjem na nove gume. 2 dneva sta ti ostala, ker si Transfagarasan pozabil. Sicer je pa tok zjebana podlaga, da se skoraj bolj splača ponovno s KTMjem tja pred 1 uro, greg570 pravi: Nikjer te ni blo... Wajdušna je na drugi strani jezera FrenkH in ftp 2
FrenkH Objavljeno Julij 3, 2022 Opozori Objavljeno Julij 3, 2022 pred 33 minutami, DAMI34 pravi: 2 dneva sta ti ostala, ker si Transfagarasan pozabil. Sicer je pa tok zjebana podlaga, da se skoraj bolj splača ponovno s KTMjem tja Ravno zaradi podlage sem ga tudi izpustil, kdaj drugič s primernejšim mopedom kot praviš, kot podaljšek romunskega TET-a.... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2022 Opozori Objavljeno Julij 3, 2022 pred 8 minutami, FrenkH pravi: Ravno zaradi podlage sem ga tudi izpustil, kdaj drugič s primernejšim mopedom kot praviš, kot podaljšek romunskega TET-a.... pohiti, ker tudi tam, kot v Albaniji asfaltirajo na veliko
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2022 Opozori Objavljeno Julij 3, 2022 Na levi strani fotke je: avtohtoni vipavski leteči gonič 😁 Kole, pa je šel en rezervar za vikend IF7, Satao, RobiRoberto in 4 others 4 1 2
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 3, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2022 . ... v iskanju nižjih temperatur ... 😮😁 ps. ... najnižja, ki sem jo danes uspel "ujet" je bila 24 ... Mavti, Joker, kaizer in 10 others 12 1
Popularna objava ftp Objavljeno Julij 3, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2022 Ker se že dolgo nismo vozili, smo šli včeraj po Gorenjski in danes v Istro. Abstinenčna kriza pač. 😁 Mavti, MiNa, Tedybear in 11 others 13 1
Satao Objavljeno Julij 3, 2022 Opozori Objavljeno Julij 3, 2022 1 hour ago, DAMI34 said: Na levi strani fotke je: avtohtoni vipavski leteči gonič 😁 Kole, pa je šel en rezervar za vikend kaj mas ta izolir trak cez luc…al kwa je to… DAMI34 1
Popularna objava Joker Objavljeno Julij 4, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 4, 2022 pred 12 urami, pik1 pravi: ... v iskanju nižjih temperatur ... 😮😁 ps. ... najnižja, ki sem jo danes uspel "ujet" je bila 24 ... Slabo ti je šlo. Midva sva se uspela spustiti do 14°C DAMI34, RobiRoberto, kaizer in 12 others 12 2 1
Frenk 67 Objavljeno Julij 4, 2022 Opozori Objavljeno Julij 4, 2022 pred 5 minutami, Joker pravi: Slabo ti je šlo. Midva sva se uspela spustiti do 14°C Men se zdi, da sta se vidva dvignla do 14°C, ne spustila. 😜 Joker, RobiRoberto, DAMI34 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2022 Opozori Objavljeno Julij 4, 2022 pred 11 urami, Satao pravi: kaj mas ta izolir trak cez luc…al kwa je to… po mojem je odbijač, kdo bi razumel te proizvajalce motork :P Satao 1
pik1 Objavljeno Julij 4, 2022 Opozori Objavljeno Julij 4, 2022 pred 1 uro, Joker pravi: Slabo ti je šlo. Midva sva se uspela spustiti do 14°C . ... jah, jebiga ... sem zjutri predolg spal 😮 ... pa se mi je pol ratal sam "okrog hiše" pelat 🤣 RobiRoberto, DAMI34 in Joker 3
Popularna objava HyperJack Objavljeno Julij 4, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 4, 2022 Do 17°C sm uspel pridt. Pa vse tja do 35°C. 850km Mavti, FrenkH, Frenk 67 in 16 others 17 1 1
Priporočene objave