Popularna objava motom Objavljeno Julij 4, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 4, 2022 Ena popoldanska furca, potem je pa dež začel Joker, pik1, kaizer in 10 others 12 1
Satao Objavljeno Julij 5, 2022 Opozori Objavljeno Julij 5, 2022 @motom…kere Vodice??…a tist hrib nisi zagrizu???…Lahko pridem pomagat…🤟
motom Objavljeno Julij 5, 2022 Opozori Objavljeno Julij 5, 2022 @Satao nisem zagrizel 😇, s TKC70 ne bi zneslo... saj veš da posnetki pokažejo manj. Lahko se pa dobiva in pokažeš kako se tole odpelje. Lokacija je pri kamnolomu Kamna gorica, smer Vodiška planina ali Vodice po domače. Satao 1
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2022 Opozori Objavljeno Julij 6, 2022 Iiiii novi cufki .. 🤣 MiNa, Dadi, GregorM in 4 others 6 1
motom Objavljeno Julij 6, 2022 Opozori Objavljeno Julij 6, 2022 @DAMI34kolk se teli cufki kaj slišijo in kdaj najbolj?
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2022 Opozori Objavljeno Julij 6, 2022 pred 34 minutami, motom pravi: @DAMI34kolk se teli cufki kaj slišijo in kdaj najbolj? zdj nič več, ker jih ni..ma kaj pa vem, men ni tok glasna, in če je lepo zmontirana ter dobro namazana ter scentrirana je zlo lepa vožnja. Definitivno grem na Nordenu tudi na E07+, takoj ko zrabim pirelli. Pa tale je že tretja na 790ki
Popularna objava IF7 Objavljeno Julij 7, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7, 2022 Skozi Železnike in Rudno do makadama, preko Jelovice do ceste Bohinjska Bistrica - Zgornja Sorica, pa v Baško grapo pogledat vse vasice nad njo - Bača pri Podbrdu, Kal, Rut, Kneške Ravne, potem pa naprej do Postaje, Čepovana, Lokev, Predmeje, Podkraja, Kalc in Logatca do makadamske potke ob avtocesti, ter po njej do Vrhnike in domov. Prijetne temperature na planotah, malo prometa, užitek... DAMI34, Kmet2, RobiRoberto in 16 others 18 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2022 Sam na kufe skoču 😁 Grut, Satao, markII in 7 others 9 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 8, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2022 Od doma, Kranj, čez Čepulje u Selško dolino, Davča, Cerkno, Most na Soči, Horica, Wajdušna, Predmeja, Col, "Hadovč", Vrhnika, AC, Međuvode, Kranj, domov. Pasalo. MiNa, markII, Joker in 13 others 15 1
Popularna objava greg570 Objavljeno Julij 8, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2022 97225631101_relive-tracker_1657287174836_0.mp4 RobiRoberto, Joker, kaizer in 8 others 10 1
Popularna objava Satao Objavljeno Julij 8, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2022 weeeeee…. Joker, Grut, a79 in 8 others 10 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 9, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2022 Iz Poča na Porezen. Grdoba kar pridno pleza 😁 a79, Luka66, Quest in 8 others 10 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Julij 9, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2022 Saj ni da bi kilometre delal, je pa pasalo mal na Jezersk, Železna kaplja (benz 2evra), levo čez Obirsko, Borovlje, v Tržič tankat (vohrn gorenc), pa ni bilo dovolj, pa kestl poln, še enkrat na Jezersk pa čez Pavliča, Luče, Kranjski rak, Kamnik, pod Krvavc skoz Apno pa domol, po pridigo.(kje pa hodiš? a nisi šel samo tankat???) slikce pa samo iz avstrije k't so cenej... pik1, RobiRoberto, Tedybear in 13 others 15 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Julij 10, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2022 Lahatc, kamnk,gornji grad,mozirje, velenje... Čof čof Kmet2, Joker, RobiRoberto in 13 others 15 1
Popularna objava raza Objavljeno Julij 10, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2022 Ob spremljanju foruma sem opazil, da nas je motoriste Covid čisto predrugačil. Zaradi omejitev, zapiranja se je med epidemijo odkrila vožnjo v naravnem okolju - makadami, vlake, steze. Te so bile tudi že prej, vendar motoristov tam skoraj ni bilo, no vsaj ne v tako velikem številu kot se dogaja sedaj. In kot kaže bo tudi to početje postalo zelo nevarno, ker so poti običajno zavite, nepregledne, senčne, pa tudi vejevje marsikje ovira pogled. Včeraj sva pobegnila na vožnjo brez vsakega cilja. Nekam više v senco in hlad. Preko Krope, Dražgoš, kjer spijeva kavo, pojeva vsak pol pizze in dalje v Železnike, od tam pa na koncu vasi levo proti Ojstremu vrhu, Martinj vrhu, pa nazaj proti Jarčjemu brdu, Javorij, Dolenčic v Poljane, čez Šk.Loko, Žabnico, na Breg ob Savi kjer se ustaviva v slaščičarni Lunca. Nadaljujeva proti Kranju, kjer ženi pade na um tisti hotel tam gor nad Kranjem, ki ga večkrat gleda in še nikoli ni bila tam. Priznam, tudi jaz ne.... In se zapeljeva na Šmarjetno goro. Pofotkava razglen na Kranj z okolico in nadaljujeva po stari cesti do doma. Zakaj sem napisal tak "čuden uvod"? Zaradi tega, ker sva pod Martij vrhom doživela skorajšnje bližnje srečanje z razjarjenim motokrosistem, kateremu je bil makadam očitno trening poligon. Okoli ovinka je priletel ko sneta sekira, sicer odreagiral v zadnjem trenutku in naju zgrešil za las. Seveda ni niti pomislil, da bi ustavil, vprašanje pa, če si ni čez kakšen kilometer nekje v hosti obrisal črtico s spodnjic. Kawasaki_rider, Tedybear, Grut in 19 others 20 1 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 10, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2022 Čist sam 🤣 Grut, MiNa, mladench in 9 others 11 1
Popularna objava Grut Objavljeno Julij 10, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2022 pa sva bruhnva en krog,kamnk,bohn,kamnk,pa lepo cifro sm ubrnu 🙂 Quest, pik1, a79 in 14 others 16 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Julij 10, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2022 So me prepričevali da bo nedelja deževna. Aja? Po kofet sem zmaglil, je bila Gorenjska v soncu.Po stari cesti proti Trbižu, takoj za tunelom pa zviz levo Rutte Piccolo. Pri drugi hiši levo so sankača pospravili, pa sem se obrisal pod nosom za fotko. Nad vasjo zavijem desno po lepi ovivnkasti cesti gor, pol pa dol, v Plezzut, cesta za Predil, pa me nekaj zmoti grem desno Ups, zapazim tablo za Montasio (Montaž), pa grem pogledat. Začetek neobetaven? makaronar ki je šel navzgor se zaplezal naredil celo štalo. meni vse bolj žnabli lezejo v nasmeh, pa ja niso komplet ceste renoviral? YES! Vsi ki se čez sella nivejo samo vozite, pejte si pogledat, med tednom se ve. za vikende majo makaronarji svoj golaž, pa naj ga imajo. Jim očitno klanci ne ležijo najbolj, je še mopeda obrnil nazaj v dolino ko mu ratal serpentino položil. na ovinku pa kljukec na križ prbit, hvala bogu, sicer bi še kaj kasirat hotel iz doline se je vrstilo old tajmerjev, pa jim nisem šel naproti, grem čez predel. Pogled na valeče se kolone proti Mangartu, me je pognal v beg, v dolino. Skoz Bovec ni kje dol sest za kofe, grem do Mosta na Soči, dobim še sladoljed. pol pa skoz bolj temni oblaki. Do Idrije nekaj kapelj, potem vse več in več in ne neha, o.k. dežjaka gor, pol me je pa pralo jupi! V Žireh voda v potokih, fino še mopeda bom opral! Gorenja vas suha? no ja pol pa domov. kolkor je bilo folka na turističnih točkah, so bile pa ceste relativno prazne. Prijetno presenečen. Satao, mladench, Frenk 67 in 15 others 17 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 14, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2022 . .... sej ne rečem ... gor je res top ... 💪💪💪... temperatura ... sproščujoča okolica, ki ti da spet voljo do življenja 😁 ... tud jutranja vožnja do vznožja je še kar prijetna 👍 AMPAK ... preden prideš pa domou ... pa spet čista kap 😮 ps. ... no, za kakršnokoli počutje že, je predvsem zaslužna temperatura 😊 IF7, Quest, Kugelschreiber in 19 others 21 1
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 14, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2022 Prihaja vročinski val. DAMI34, Quest, Kmet2 in 16 others 18 1
Popularna objava Satao Objavljeno Julij 14, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2022 @Scarabeo 500…jaz pa odhajam v šumo…👍… GregorM, pik1, DAMI34 in 8 others 10 1
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 15, 2022 Opozori Objavljeno Julij 15, 2022 pred 10 urami, Satao pravi: @Scarabeo 500…jaz pa odhajam v šumo…👍… OK. Vidim, da greš z motorko. Satao 1
HyperJack Objavljeno Julij 15, 2022 Opozori Objavljeno Julij 15, 2022 pred 2 minutami, Scarabeo 500 pravi: OK. Vidim, da greš z motorko. Je ja, una tastara Dolmarca, k si rabu na 10 min smeno, k je nisi mogu več držat Satao in Scarabeo 500 2
raza Objavljeno Julij 15, 2022 Opozori Objavljeno Julij 15, 2022 Dolmarca je bila narejena za dedce, ne za mamine sinke...... Satao in hribuc 1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 15, 2022 Opozori Objavljeno Julij 15, 2022 pred 12 urami, Satao pravi: @Scarabeo 500…jaz pa odhajam v šumo…👍… ti šuma, eno soboto k boš fraj greva skupaj mau po dalenjski, da me voziš kot svih cigana (koje več znam tamo, včasih sem za Šampionko odkupoval Štorovke) i onih koje ne znam... Satao 1
Priporočene objave