Zivnorc Objavljeno Julij 19, 2022 Opozori Objavljeno Julij 19, 2022 ...a res nimate nbenga doma, pa kej počet.... MiNa, IF7, DAMI34 in 1 other 3 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 19, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 19, 2022 Ventile zluftat🤪 Zivnorc, DAMI34, bajkr88 in 11 others 13 1
pik1 Objavljeno Julij 19, 2022 Opozori Objavljeno Julij 19, 2022 . veselim se že, da bom lahko čimprej naredil še kakšen giro po toplem vremenu 😮 ... upam le, da bo še kakšna stopinja več ... pa da bo res popolno 🤣 Zivnorc, IF7, Akito in 5 others 8
DAMI34 Objavljeno Julij 20, 2022 Opozori Objavljeno Julij 20, 2022 pred 10 urami, pik1 pravi: . veselim se že, da bom lahko čimprej naredil še kakšen giro po toplem vremenu 😮 ... upam le, da bo še kakšna stopinja več ... pa da bo res popolno 🤣 Kolega, v soboto lahko planiraš vtis..no sem ti ga že uredil. Sam ne vem a bo to max. temperatura al povprečje pik1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 20, 2022 Opozori Objavljeno Julij 20, 2022 Husa je dobila nove štikle. Ko baba, vsa srečna, pa skos mi mežika s TC lučko 🤣 VS800, IF7, MiNa in 5 others 5 1 2
Popularna objava IF7 Objavljeno Julij 21, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2022 Včeraj pa po Karnijskih alpah, 455 km, prijetno toplo, le okoli Tolmezza prevroče. Serpentin kolikor jih srce poželi, prometa razen na glavnih prometnicah nič. Pot je vodila od Pontebbe preko Studene Basse, Casere Ramaz, Paulara, Paluzze, Comegliansa, Pesariisa, Selle di Rioda, Saurisa, Passa Pura, Selle Nevee in Trbiža domov. pik1, nejc74, DAMI34 in 15 others 17 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 21, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2022 (popravljeno) Do Davče ( cesta iz Zalega Loga do Davče je itak 1a) na drugo stran pod Ratitovec, oziroma v vas Torka. Popravljeno Julij 21, 2022. Popravil Tedybear Frenk 67, Quest, MiNa in 14 others 16 1
Frenk 67 Objavljeno Julij 22, 2022 Opozori Objavljeno Julij 22, 2022 Prideš na morje, v apartma, zalaufaš klimo in ne mrdaś iz sobe. 🙄 basbas, DAMI34, IF7 in 6 others 1 7 1
pik1 Objavljeno Julij 22, 2022 Opozori Objavljeno Julij 22, 2022 pred 12 minutami, Frenk 67 pravi: Prideš na morje, v apartma, zalaufaš klimo in ne mrdaś iz sobe. 🙄 . ... a vam je treba tega ??? 😮 Mavti, Frenk 67, DAMI34 in 1 other 4
Kugelschreiber Objavljeno Julij 22, 2022 Opozori Objavljeno Julij 22, 2022 59 minutes ago, Frenk 67 said: Prideš na morje, v apartma, zalaufaš klimo in ne mrdaś iz sobe. 🙄 Sem upal da si z avtom……tole zdej…čisti sadomazo. Fazer03, bajkr88 in pik1 2 1
Frenk 67 Objavljeno Julij 22, 2022 Opozori Objavljeno Julij 22, 2022 pred 2 urami, pik1 pravi: . ... a vam je treba tega ??? 😮 I ja se pitam 🙄 pik1, Kugelschreiber in Tedybear 3
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 23, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2022 Včerajšnji vtisi... Honda power pik1, raza, Quest in 13 others 15 1
Frenk 67 Objavljeno Julij 23, 2022 Opozori Objavljeno Julij 23, 2022 Prpelu zdele s Krka in najprej ene 15 minut mrzuga tuša, zdej pa par mrzlih pirov. Tud dušo je treba mal stuširat. 👍 Satao, MiNa, misko1 in 5 others 2 4 1 1
pik1 Objavljeno Julij 23, 2022 Opozori Objavljeno Julij 23, 2022 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Prpelu zdele s Krka in najprej ene 15 minut mrzuga tuša, zdej pa par mrzlih pirov. Tud dušo je treba mal stuširat. 👍 . ... tastar, ne tolk pit ... 😮🤣🤣 Frenk 67 1
Popularna objava motom Objavljeno Julij 23, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2022 Po jezerskih makadamih še kolenčkanje do Železne kaplje. Na Jezerskem nič svežih 32C. Quest, pik1, Mavti in 11 others 13 1
Popularna objava Quest Objavljeno Julij 23, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2022 Šla takole. Začetek Jezersko. Pogledala kaj jim je blo, da postavjo grad na vrh skale. So se kar odločili. Nisem jo spravil tle gor. (višina pa že ne). Vzpenjača na grad Ostrovica za tiste, ki ne zmorejo. Nockalmstrase Mimo Hallsttata na Wolfgangsee. Direkt samo odložit opremo pa z zobato železnico na Schafbergspitze. Prišla direkt v oblak. Nekaj sreče imela, ko je oblak razpihalo za odlične razglede. Iz vlaka Zgornja postaja. Vlak vozi 35 minut. Tole je bilo po kofetu obvezno. Megla, da tud ptičem radar odpove. Ko ujameš trenutek. 43€ po glavi vlak. Drug dan zajtrk pred odhodom. Izredno lepo urejeno mesto Saint Wolfgang Tle pa nisva dobila pijače. Gostilna samo za snemanje, drugače živijo notri. Pa je Bmfl nekaj pokašljal, pa ga peljem k doktorju. Bergdoktor. Gužva na moč. Ni kovid sam mal mu je treba pajke iz auspuha pregnat pa bo prec bolje. Zvečer pa tale družba mojmu. Kar dodelana mašina. Kroma za poliranje dost. Dones pa prek Šmohorja, Korenskega sedla direkt domov. Odzadaj naju lovi dež, spredaj vročina. Zgodaj se odpraviva in ujameva še kar ugodno vreme. 4 dni lepih razgledov, veliko ovinkov. brez ekstremnih temperatur (razen dones) in nič dežja. Kmet2, Frenk 67, MiNa in 18 others 20 1
Popularna objava raza Objavljeno Julij 23, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2022 A zdel velja objavit samo, če se po makadamu gon´š? No malo boje od makadama je, tale Sella Nevea. Ker sem bil zadnjič demantiran , sem se zapeljal gor, posnel traso od Rabeljskega jezera pa na drugo stran do doline. Potem pa zaradi vročine (36°C) obrnil nazaj. To kar je njegovim očem ostalo skrito in to kar mu je ostalo v spominu. To, o čemur sem govoril in se ne spomni, je podobna slika vse od jezera pa vse do vrha : Do tu bi bila potrebna preplastitev: Od tu dalje se mu nekaj svita o grobem in finem asfaltu, po izboru pravi: In tako kot na sliki se izbira vrsta podlage. Ja , vročina dela svoje, pa možgani delajo drugače kot sicer...... Satao, MiNa, Kmet2 in 13 others 15 1
Popularna objava Joker Objavljeno Julij 26, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26, 2022 (popravljeno) Lahko da sem zato kaj manj vreden, ampak šele včeraj sem se prvič peljal čez Passo Rest. Zato ne vem, kako je bilo pred leti, ampak očitno so pred kratkem tja gor zvozili veliko asfalta. Kar zahtevno za voznike tovornjakov. Želim povedati to, da je preplasten v celoti, na obeh straneh. Sicer pa zanimiv a precej skrit prelaz. Sva pa srečala 3 motoriste. Popravljeno Julij 26, 2022. Popravil Joker maus, Frenk 67, MitcH' in 18 others 20 1
Darko3g Objavljeno Julij 26, 2022 Opozori Objavljeno Julij 26, 2022 Ko sva se pred par leti peljala iz Pontebe v Mokrine, je ob cesti stala čreda koz, sredi ceste pa kozel z dokaj velikim rogovjem. Čakal sem, da je prišel mimo avto in ga malo umaknil s ceste.
hribuc Objavljeno Julij 27, 2022 Opozori Objavljeno Julij 27, 2022 Mal se svalkamo po Balkanu Kugelschreiber, Joker, pik1 in 6 others 8 1
Tedybear Objavljeno Julij 27, 2022 Opozori Objavljeno Julij 27, 2022 Ob 26. 7. 2022 ob 14:57, Joker pravi: Lahko da sem zato kaj manj vreden, ampak šele včeraj sem se prvič peljal čez Passo Rest. Zato ne vem, kako je bilo pred leti, ampak očitno so pred kratkem tja gor zvozili veliko asfalta. Kar zahtevno za voznike tovornjakov. Želim povedati to, da je preplasten v celoti, na obeh straneh. Sicer pa zanimiv a precej skrit prelaz. Sva pa srečala 3 motoriste. 3 leta nazaj je bil še mal bogi. Letos sem ga že obdelal. Res je malo prometa.
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 28, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 28, 2022 Lovčen, Njeguši in Durmitor. Pogled na Cetinje. Stara cesta, ki je ni več, je bila kar zavita in polna hopsanja. Njeguši - porcije, da te ubije. Trije suhi Madžari so me na polno presenetili - pojedli čisto vse. Še sreča da sva preživela. Po branju novic ne moreš verjeti, kaj vse so počeli na avtocesti. Le kaj skrivam tam zadaj? Greva proti Trsi in naprej za Višegrad. SE splača videti tudi večkrat. Cesta, proti meji , ki se v zadnjih letih ni nič spremenila. Hopa cupa. Na bosanski meji: vzame osebne dokumente in jih sploh ne pogleda, kako sta in pogled in nasmeh, pa odlično, samo je malo vruče, z nasmehom, lep dan vama želim. Ma, je polepšal že tako lep dan. IF7, Endlich, maus in 22 others 24 1
Popularna objava IF7 Objavljeno Julij 29, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29, 2022 Čez Jezersko in Pavličevo sedlo ter po raznih tipih cest in poti skozi Podolševo, Koprivno, do Tople, skozi Podpeco, pred Mežico proti Lomu in naprej na Dolga Brda in Ravne, pa v Otiškem Vrhu proti Svetem Danijelu, pa skozi Trbonje in Dravče do Vuzenice, pa do Svetega primoža na Pohorju, pa do cerkve sv.Bolfeka in naprej do Ribnice na Pohorju, pa skozi Janževski Vrh proti Rogli. Ker je goriva zmanjkovalo je bilo treba opustiti pot do Mislinje inter oditi do Zreč, potem pa domov. Prevoženih dobrih 350 km, žal le okoli 90 km brez asfalta, s pravim užitkom vožnje po enem najdenem zapuščenem in malce zahtevnejšem odseku poti. Kmet2, RobiRoberto, Satao in 10 others 10 3
Popularna objava zan0088 Objavljeno Julij 29, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29, 2022 Ena testna z novo masino Ivancna, Kocevski Rog, jezero, LJ cevapi, Ivancna IF7, RobiRoberto, pik1 in 12 others 14 1
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 30, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 30, 2022 Greva mimo manastirja Dobrun in desno za Priboj. Lepa dolina, naseljena in lepo obdelana - proti Priboju. Zlatarsko jezero. Kamperisti. Osnovna šola še iz časov, ki jih mi več ne poznamo. Zlatibor, skomercializirano do amena. Še enkrat Dobrun. Ostalo je še malo časa. Greva pogledati na novo narejen spomenik, glej sliko. Opis poti - 14 kilometrov makadama, primernega za terenska vozila. Greva v kanjon Drine. Ni šlo do konca, zmanjkalo nama je par kilometrov., škoda. Pa kdaj drugič. Na makadamu sva ogladnila. No, pa tudi orng zašvicala - sušenje cot. Luka66, raza, Mavti in 23 others 25 1
Priporočene objave