motom Objavljeno Julij 30, 2022 Opozori Objavljeno Julij 30, 2022 Mal sem bil zbunjen, a velja tud za mene in a ga lahko pelem za rogle pržganga??? DAMI34 in MiNa 2
Popularna objava Satao Objavljeno Julij 31, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 31, 2022 5 najlepših… Kawasaki_rider, MiNa, Quest in 16 others 18 1
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2022 Opozori Objavljeno Julij 31, 2022 pred 2 minutami, Satao pravi: 5 najlepših… Bihač kuuul
Satao Objavljeno Julij 31, 2022 Opozori Objavljeno Julij 31, 2022 1 minute ago, DAMI34 said: Bihač kuuul jp spomenik Garavice…. Drugace pa Resanovci-Drvar…cez planino…jaz zajebal odcep🤦🏻..pa Drvar-Martin Brod ravno tako cez planino..domacin je rekel, da sam jeepi zmorejo…jaz sem bil pa pozen…naslednjic…pa odpelov TET Gračac-Knin…prvi del zanimiv…drugi nic posebnega ravnina…🤷🏼♂️ DAMI34, mladench, Joker in 6 others 8 1
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2022 Opozori Objavljeno Julij 31, 2022 pred 1 minuto, Satao pravi: jp spomenik Garavice…. Drugace pa Resanovci-Drvar…cez planino…jaz zajebal odcep🤦🏻..pa Drvar-Martin Brod ravno tako cez planino..domacin je rekel, da sam jeepi zmorejo…jaz sem bil pa pozen…naslednjic…pa odpelov TET Gračac-Knin…prvi del zanimiv…drugi nic posebnega ravnina…🤷🏼♂️ Tis en diujak. 🤣 HyperJack in Satao 1 1
maus Objavljeno Julij 31, 2022 Opozori Objavljeno Julij 31, 2022 Najprej sam na ride in potem z njo na kufe.. sam DAMI34, Zivnorc, Kmet2 in 6 others 8 1
Popularna objava raza Objavljeno Julij 31, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 31, 2022 Danes bolj kamniti vtisi, da bo v kontekstu prašinarjev RobiRoberto, maxxa, mladench in 12 others 14 1
Tedybear Objavljeno Julij 31, 2022 Opozori Objavljeno Julij 31, 2022 pred 1 uro, maus pravi: Najprej sam na ride in potem z njo na kufe.. sam Ti si vedno rad v dobri družbi .. maus, DAMI34, bajkr88 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 pred 10 urami, raza pravi: Danes bolj kamniti vtisi, da bo v kontekstu prašinarjev Kje so tile kamni?
DustOff Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 pred 13 urami, maus pravi: Najprej sam na ride in potem z njo na kufe.. sam Matr s tako masino samo na ride it je brez veze, tok zjebane kokr so ride, motor niti do izraza ne pride.. 😝🤔
maus Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 (popravljeno) pred 7 minutami, DustOff pravi: Matr s tako masino samo na ride it je brez veze, tok zjebane kokr so ride, motor niti do izraza ne pride.. 😝🤔 Ta motor je bil že marsikje .. od Albanije, Poljske, Romunije,, Češke, Nemčije, Litve, Grobnik, da ne naštevam ... marsikateri GS je obupal, kjer se da z ninđo p.s. če čš, ti ga šenkam za 15.000 € pa naj pri tebi pride do izraza Popravljeno Avgust 1, 2022. Popravil maus DAMI34 in IF7 2
Satao Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 3 hours ago, DAMI34 said: Kje so tile kamni? Perca/Percha južna Tirolska…🤷🏼♂️ @maus…pobožne želje…🤦🏻..kawa je kawa, honda je honda, yamaha je yamaha, ktm je ktm…GS je gazda…😝 maus, DAMI34 in pik1 1 1 1
maus Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 pred 2 minutami, Satao pravi: Perca/Percha južna Tirolska…🤷🏼♂️ @maus…pobožne želje…🤦🏻..kawa je kawa, honda je honda, yamaha je yamaha, ktm je ktm…GS je gazda…😝 GS je tisti, ki nima nobene ideje in sprašuje, kateri motor bi imel p.s. večkrat na poti so razni GS latniki obstali ob cesti, jaz in ninđa pa speljali .. tudi po 30 km grdega makadama v vukojebinah ... ... mam priče Kmet2, Satao, pik1 in 1 other 3 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 Vtiskam poletno vročino, kolone pločevine in pravi morski utrip...bljak. pik1, Kugelschreiber, MiNa in 5 others 7 1
pik1 Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 pred 31 minutami, maus pravi: p.s. večkrat na poti so razni GS latniki obstali ob cesti, jaz in ninđa pa speljali .. tudi po 30 km grdega makadama v vukojebinah ... ... mam priče . ... stari, tiste z GS-si, k si jih ti videl ob cesti, so se ustavili na kavici ... vi ste se peljal pa naprej 🤣🤣🤣 Najots, Kugelschreiber, maus in 2 others 5
maus Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 pred 24 minutami, pik1 pravi: . ... stari, tiste z GS-si, k si jih ti videl ob cesti, so se ustavili "kao" na kavici ... vi ste se peljal pa naprej 🤣🤣🤣 malo sem popravil, ker si pozabil mam tudi priče, ko je lastnik GS-a ponoči v Romuniji šel "kao" pogledat, če so motorji varni in pol smo ga skrivaj opazovali, ko je vzel iz zadnjega kovčka olje in ga dolival ... čudoviti vtisi Mavti, Satao, Tedybear in 2 others 5
Joker Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 (popravljeno) GS je že v redu. Problem smo lastniki... Popravljeno Avgust 1, 2022. Popravil Joker DAMI34, MiNa, Kmet2 in 3 others 2 3 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 pred 2 urami, maus pravi: GS je tisti, ki nima nobene ideje in sprašuje, kateri motor bi imel p.s. večkrat na poti so razni GS latniki obstali ob cesti, jaz in ninđa pa speljali .. tudi po 30 km grdega makadama v vukojebinah ... ... mam priče Boš šel z mano, da vidim če res gre Ninđa, al pa si videl samo motorične debile na gs🤪 Če pogledam z kmečko logiko nimaš najmanjših možnosti da mi slediš po terenu. Prvo bi ti snelo spodnje plastike😂 Potem bi razpadla cela Ninja s tabo vred😂 Lahko pa probamo pa bom imel tudi jaz pričo poleg, sopotnico ti pa sam. Evo dal sem ti prednost dedi🤪 maus 1
siks Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 Ob 15. 7. 2022 ob 19:46, Scarabeo 500 pravi: Vtisi po Bosni. Od kje je razgled na jezero z minaretom?
maus Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 pred 59 minutami, Kmet2 pravi: Boš šel z mano, da vidim če res gre Ninđa, al pa si videl samo motorične debile na gs🤪 sj ne pretiravam, sploh pa ne kot ti, ker pol bi plezal po raznih skalah .. govorim o navadnih cestah in vukojebinah, ko slučajno zaideš in takrat je treba govna jest .. tut smo že nesli ninđo čez visoke robnike o GS-u govorijo predvsem kot potovalnem motorju, ampak kjer se oni večinoma peljejo, tam grem jaz z ninjo sploh pa, ker je bilo govora, da se samo po ridah vozim kok sem pa jaz trpežen pa ne veš .... če nauš razpadu prej, boš mogoče tudi moja leta doživel dr.looney, Kmet2 in DAMI34 2 1
DustOff Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 pred 5 urami, maus pravi: Ta motor je bil že marsikje .. od Albanije, Poljske, Romunije,, Češke, Nemčije, Litve, Grobnik, da ne naštevam ... marsikateri GS je obupal, kjer se da z ninđo p.s. če čš, ti ga šenkam za 15.000 € pa naj pri tebi pride do izraza Itak, sej japonc, gs do gleznov ne pride... 💪💪 Bo, nekoc, trenutno € drugje odtekajo... 👌💪👍 maus 1
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 pred eno uro, siks pravi: Od kje je razgled na jezero z minaretom? Ramsko jezero. Fotkano z glavne ceste. https://goo.gl/maps/HfYmiX4ef48F56de6
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 Za starga strica z nadčloveškii napori 😁 bo kr ok za danes. bajkr88, MiNa, IF7 in 6 others 7 1 1
Satao Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 @Kmet2 ne @maus-a dražit..🙏😆….on pozna veliko ljudi..😎😆🤷🏼♂️… maus 1
maus Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 pred 2 minutami, Satao pravi: @Kmet2 ne @maus-a dražit..🙏😆….on pozna veliko ljudi..😎😆🤷🏼♂️… sj me ne more ... on je moj prijatu ... mal se pa lahko pohecava ... Kmet2 in Satao 1 1
Priporočene objave