pik1 Objavljeno December 19, 2022 Opozori Objavljeno December 19, 2022 . ... še mal kolenčkanja čez dolomite 🤣 MARE 65, DAMI34, GregorM in 6 others 3 1 5
DAMI34 Objavljeno December 20, 2022 Opozori Objavljeno December 20, 2022 ulalalala, z vetrom v laseh maxxa, kaizer, VS800 in 2 others 1 4
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 20, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2022 Tud na 4-ih kolesih je super😂 VID_20221213_180505.mp4 dolenc100, Tedybear, RobiRoberto in 11 others 4 1 9
Popularna objava kaizer Objavljeno December 20, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2022 Gorenc pa nimamo tolk snega da bi šli na vse štiri, danes vtisnil: Radovljica O Vrba draga vas domača... se tu mimo/skozi vozim mi gre vedno na smeh 🙃, pa me še niso na kafe povabili sem tišast pa hotel do konkretnega snega prit, pol pa še koča zaprta... dobrih sto in pol, vsaj nekaj za dušo RobiRoberto, IF7, Joker in 10 others 12 1
Luka66 Objavljeno December 25, 2022 Opozori Objavljeno December 25, 2022 Ob 1. 1. 2022 ob 13:56, MiNa pravi: Danes tradicionalno v Celju... A bo tradicionalno potekalo tudi 01.01.2023 ......imam občutek, da bi se lah pripeljal v poletni opremi Mavti in Frenk 67 2
MiNa Objavljeno December 25, 2022 Opozori Objavljeno December 25, 2022 pred 2 urami, Luka66 pravi: tradicionalno Seveda, saj je tradicionalno...
Luka66 Objavljeno December 25, 2022 Opozori Objavljeno December 25, 2022 pred 45 minutami, MiNa pravi: Seveda, saj je tradicionalno... Potem tako kor 1. majska budnica v Zasavju 👌 Ob kateri uri in kje je zbor? Mi je že dolgčas mal..... MiNa in Quest 2
Popularna objava bajkr88 Objavljeno December 25, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno December 25, 2022 Božična furca da se baterija nafila 😁 kaizer, pik1, MARE 65 in 7 others 8 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 26, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno December 26, 2022 Čist sam 🤣 Tedybear, Kawasaki_rider, sohen in 9 others 11 1
pik1 Objavljeno December 26, 2022 Opozori Objavljeno December 26, 2022 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Čist sam 🤣 . ... nisi sam 😮 ... s tabo smo v mislih 🤣 Quest, kaizer, GregorM in 3 others 6
Popularna objava kaizer Objavljeno December 26, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno December 26, 2022 Pa na cesti tudi smo tudi, le da v čisto drugo smer. Sem ga pognal čez Trojane po krofe kao??? vrsta pred vrati.. no ja pa drugič, Dalje skozi prepihano (alora je vlejklu) Savinjsko zavil na veleje če koga zanima? "Čarobna promenada", pojma nimam kaj to je to?? slabo se obeta, megla po dolinah snežna idilika, jupi!!!! in megla? tik-tak jo zmankalo... ob tem znaku me vedno stisne da bom moral kardan zamenjat za ketnarja😜 na vrhu Sleme-na zloglasni TEŠ v ozadju, saj mal kasnej sem se tudi mimo peljal iz Šoštanja proti Mozirju? ja pa jade! cesta od Gorenje do Mozirja kjuzo je treba na Letuš pa se mi ni dalo, Skozi Braslovče pogledat če kdo živ. pa dalje proti doma, čez Trojane brez krofa da ne bo treba hujšat pa garderobe menjat Akito, IF7, Quest in 11 others 13 1
Satao Objavljeno December 27, 2022 Opozori Objavljeno December 27, 2022 21 hours ago, DAMI34 said: Čist sam 🤣 wtf..😮... Novi Vinodolski...???😆😝😆💪 DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno December 27, 2022 Opozori Objavljeno December 27, 2022 pred 18 minutami, Satao pravi: wtf..😮... Novi Vinodolski...???😆😝😆💪 najbrž je podobno ja, tudi tam (Reberniche) Satao in Quest 2
DAMI34 Objavljeno December 28, 2022 Opozori Objavljeno December 28, 2022 Dan za vtise 😁 Satao, MiNa, RobiRoberto in 6 others 8 1
Satao Objavljeno December 28, 2022 Opozori Objavljeno December 28, 2022 @DAMI34…Ramsko jezero al pa Buško blato…🤷🏼♂️🤦🏻🤔😆
DAMI34 Objavljeno December 28, 2022 Opozori Objavljeno December 28, 2022 pred 28 minutami, Satao pravi: @DAMI34…Ramsko jezero al pa Buško blato…🤷🏼♂️🤦🏻🤔😆 skor, v reali pa planinsko in cerkniško Satao 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno December 29, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno December 29, 2022 (popravljeno) Ker bi rad menjal olje, pa ker se rad peljem tazadnič letos, sem se na motor odpravljal cel dan, zarad 200 drobnih opravkov idejo celo opustil, in se mimo hiše pelje rdeč pan european. Fakit. Fiziki letos lepega dneva ne napovedujejo, in sem klecnil. Startal šele 15:10, ko je blo pogojno lepega vremena že konec. zajebal tud smer vožnje. Proti lj je bilo lepo, proti morju ne. Pri kamnolomu vrh razdrtega cesta "oprana" s finim blatom. Mimo Divače kaplje na vizirju. Eh, to je z megle....pri Petrinjah so kaplje začele ropotat. Fura, jebise. Trst, jebise. Abort. Domol. Spet po sivem zdrizu pri Senožečah....zarajhan motor, zarajhane hlače, zarajhani škornji. Ofkors, samopostrežna pralnica zaprta. Doma so že pospravli vrtno cev in spraznili zunanje pipe....zdaj grem razveselit tastare in to spremenit... Edini dobr moment je bil pridet pred bajto. Najbol nepotrebn giro leta. Z naskokom. Ne, tud olja nism vn spustil. Popravljeno December 29, 2022. Popravil Kugelschreiber Quest, DAMI34, MiNa in 11 others 4 2 8
MARE 65 Objavljeno December 29, 2022 Opozori Objavljeno December 29, 2022 pred 10 urami, Kugelschreiber pravi: Ker bi rad menjal olje, pa ker se rad peljem tazadnič letos, sem se na motor odpravljal cel dan, zarad 200 drobnih opravkov idejo celo opustil, in se mimo hiše pelje rdeč pan european. Fakit. Fiziki letos lepega dneva ne napovedujejo, in sem klecnil. Startal šele 15:10, ko je blo pogojno lepega vremena že konec. zajebal tud smer vožnje. Proti lj je bilo lepo, proti morju ne. Pri kamnolomu vrh razdrtega cesta "oprana" s finim blatom. Mimo Divače kaplje na vizirju. Eh, to je z megle....pri Petrinjah so kaplje začele ropotat. Fura, jebise. Trst, jebise. Abort. Domol. Spet po sivem zdrizu pri Senožečah....zarajhan motor, zarajhane hlače, zarajhani škornji. Ofkors, samopostrežna pralnica zaprta. Doma so že pospravli vrtno cev in spraznili zunanje pipe....zdaj grem razveselit tastare in to spremenit... Edini dobr moment je bil pridet pred bajto. Najbol nepotrebn giro leta. Z naskokom. Ne, tud olja nism vn spustil. Človk bi rekel, peljal si se pa le... Kugelschreiber, Mavti, pik1 in 4 others 1 6
Zivnorc Objavljeno December 30, 2022 Opozori Objavljeno December 30, 2022 ...človk bi rekel...a ti je blo treba....🤪 😜 MARE 65, Mavti in Kugelschreiber 2 1
pik1 Objavljeno December 30, 2022 Opozori Objavljeno December 30, 2022 pred 23 urami, Kugelschreiber pravi: Ker bi rad menjal olje, pa ker se rad peljem tazadnič letos, sem se na motor odpravljal cel dan, zarad 200 drobnih opravkov idejo celo opustil, in se mimo hiše pelje rdeč pan european. Fakit. Fiziki letos lepega dneva ne napovedujejo, in sem klecnil. Startal šele 15:10, ko je blo pogojno lepega vremena že konec. zajebal tud smer vožnje. Proti lj je bilo lepo, proti morju ne. Pri kamnolomu vrh razdrtega cesta "oprana" s finim blatom. Mimo Divače kaplje na vizirju. Eh, to je z megle....pri Petrinjah so kaplje začele ropotat. Fura, jebise. Trst, jebise. Abort. Domol. Spet po sivem zdrizu pri Senožečah....zarajhan motor, zarajhane hlače, zarajhani škornji. Ofkors, samopostrežna pralnica zaprta. Doma so že pospravli vrtno cev in spraznili zunanje pipe....zdaj grem razveselit tastare in to spremenit... Edini dobr moment je bil pridet pred bajto. Najbol nepotrebn giro leta. Z naskokom. Ne, tud olja nism vn spustil. . ... kokr kol že ... čist RESNO ... .... ena izmed boljših objav v zadnjih mesecih tle gor ... vsaj zame 😊 ps. ... razmišljam pa, da najbrž zato, ker tud mene že zadnjih deset dni žre črv razjede, tko kot je tebe ... kdaj le se bom šel "vsaj" še letos enkrat zapeljat ... po telem tvojem postu mi je pa kar nekako lažje ... ker ... ... ne, se pač ne bom šel več zapeljat letos 🤣 Mavti, Kugelschreiber, DAMI34 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno December 30, 2022 Opozori Objavljeno December 30, 2022 ... a nimate kej druzga za počet? ...pejte se raj v morje kopat... ...al pa kako jezero... reko... pik1, Kugelschreiber in DAMI34 1 2
Kugelschreiber Objavljeno December 30, 2022 Opozori Objavljeno December 30, 2022 23 minutes ago, pik1 said: . ... kokr kol že ... čist RESNO ... .... ena izmed boljših objav v zadnjih mesecih tle gor ... vsaj zame 😊 ps. ... razmišljam pa, da najbrž zato, ker tud mene že zadnjih deset dni žre črv razjede, tko kot je tebe ... kdaj le se bom šel "vsaj" še letos enkrat zapeljat ... po telem tvojem postu mi je pa kar nekako lažje ... ker ... ... ne, se pač ne bom šel več zapeljat letos 🤣 Ti s pametn člouk. Se učiš na napakah drugih. MiNa, DAMI34 in pik1 1 2
DAMI34 Objavljeno December 30, 2022 Opozori Objavljeno December 30, 2022 sej bomo kmal 2023 vtise odprli pred 2 urami, Zivnorc pravi: ... a nimate kej druzga za počet? ...pejte se raj v morje kopat... ...al pa kako jezero... reko... zakaj pa kopat? Greš na moped in si opran Zivnorc 1
pik1 Objavljeno December 30, 2022 Opozori Objavljeno December 30, 2022 pred 2 urami, Kugelschreiber pravi: Ti s pametn člouk. Se učiš na napakah drugih. . ... vsaj probam se učit na napakah drugih ... 😁 ... pa tud tisti, ki se učijo na svojih napakah, se mi ne zdijo najhujši 😯 ... svetovni prvaki so tisti, ki se tud iz svojih napak nč ne naučijo 🤣🤣🤣 MiNa, laky055, DAMI34 in 2 others 1 4
Frenk 67 Objavljeno December 31, 2022 Opozori Objavljeno December 31, 2022 (popravljeno) pred 23 urami, Zivnorc pravi: ... a nimate kej druzga za počet? ...pejte se raj v morje kopat... ...al pa kako jezero... reko... Moj tamau te je poslušu 😂 Popravljeno December 31, 2022. Popravil Frenk 67 Zivnorc, MARE 65, Kugelschreiber in 3 others 3 2 1
Priporočene objave