Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2022

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

FF7DFE54-6992-49AC-9C11-0C20B5646A45.jpeg.4eb85200049bc0bbcd010b02791c1c97.thumb.jpeg.10b0d8b7148aa030ac7c9938a114d144.jpeg

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 urami, skalaprava pravi:

Za našega patriota @bladerunner pa sem posnel tudi eno domoljubno. Naj se vidi, kje je bavarc doma 😋

Več pa v sliki

Čestitam za lepe slike in privoščim ti obilo užitkov na motorju in sicer. V zelo lepih krajih si doma. Med sezono se veliko vozim v tvojih krajih, ker je res lepa pokrajina, pa tudi ceste so privlačne za motoriste. Upam, da me ne boš napadel, če se kdaj srečava v živo, ker se v nekaterih stvareh ne strinjava. 

Objavljeno
pred 13 minutami, bladerunner pravi:

Upam, da me ne boš napadel, če se kdaj srečava v živo, ker se v nekaterih stvareh ne strinjava. 

Prvo stvar k te bomo najdl, te bomo fajn pretovkl, pa v katran namočil nato pa v perje povaljal. :naughty:

Mislem tkole... Mal vč boš mogu objavljat v temi "vtisi dnevnih voženj" kot pa v temi "politika". Pa boš dobil mal popravu "slab vtis".

Lahko ti pa tkole rečem. Da poznam v živo veliko članov motosveta. Z nekaterimi sem dober prjatu. En ima pri meni doma spravljena 2 motorja. Vsi so zlo fajn fantje, pa jih rad vidm pa se najdem z njimi. In sem 99 posto da ti nav nihče nič naredu. Tud sam sem kdaj sitn za brat, in komu grem na jetra, a smo večino takih, k  zarad par besen na MS ne držimo osebnih zamer. Sm tud en dan bil jezn, pa sm kr grdo @DAMI34 ja spluvu, pa mi je oprostil, pa sva lani clo skupi spala...:P...v istem apatmanu. :lol1: 

Ne boj se. Noben ti nav nč naredu, vsaj tisti k jih poznam. Če pa je kak "potentnež" ga pa jest povabim v ring MMA pravila, lahko tudi kravmaga. 

Mam pa dons slab vtis. Staram se. Prrejšna leta bi piču na motor. Dons se mi je pa zdel mrzlo. V ponedeljk, bom popravu. Mam dons slabo vest.

Objavljeno
pred 35 minutami, bladerunner pravi:

Čestitam za lepe slike in privoščim ti obilo užitkov na motorju in sicer. V zelo lepih krajih si doma. Med sezono se veliko vozim v tvojih krajih, ker je res lepa pokrajina, pa tudi ceste so privlačne za motoriste. Upam, da me ne boš napadel, če se kdaj srečava v živo, ker se v nekaterih stvareh ne strinjava. 

Hehe, tako kot je že @skalar36 napisal.... prvo te najdemo, pol pa v katranu povalamo🤣🤣🤣

Itak se hecam. Temu, da imamo v kakšni svari različne poglede, se reče demokracija 😜

To pomeni, da komot spijem kavo s tabo, če se kdaj srečava. Bova rekla kako o motorjih in če se ne boš strinjal, da je moj boljši kot tvoj, si ponovno preberi prvi stavek 🤣🤣🤣

Ma hecam se, ker je na tem forumu itak splošno znano, da ima @DAMI34 vedno "najboljši" motor, pa tudi če bi ga zbrisali Albanci in sestavljali Egipčani 😜

Skratka, v rubriki o politiki se bova pač tu pa tam malo dajala, ker je tista tema pač temu namenjena 😋

Sam pa upam, da bom kot ponavadi največ objavljal v tej temi o vtisih iz dnevnih vožen. 

Ajde @bladerunnerni zamere 🍻, važno da se kolesa vrtijo 👍

Objavljeno
pred 1 uro, skalaprava pravi:

Hehe, tako kot je že @skalar36 napisal.... prvo te najdemo, pol pa v katranu povalamo🤣🤣🤣

Itak se hecam. Temu, da imamo v kakšni svari različne poglede, se reče demokracija 😜

To pomeni, da komot spijem kavo s tabo, če se kdaj srečava. Bova rekla kako o motorjih in če se ne boš strinjal, da je moj boljši kot tvoj, si ponovno preberi prvi stavek 🤣🤣🤣

Ma hecam se, ker je na tem forumu itak splošno znano, da ima @DAMI34 vedno "najboljši" motor, pa tudi če bi ga zbrisali Albanci in sestavljali Egipčani 😜

Skratka, v rubriki o politiki se bova pač tu pa tam malo dajala, ker je tista tema pač temu namenjena 😋

Sam pa upam, da bom kot ponavadi največ objavljal v tej temi o vtisih iz dnevnih vožen. 

Ajde @bladerunnerni zamere 🍻, važno da se kolesa vrtijo 👍

Ok, tudi če me povaljate po katranu, ne bom jezen. Saj vem, da ste v real life verjetno vsi dobri fantje. Mogoče se res kdaj srečamo in kakšno rečemo o motorjih. Pa tudi če bi beseda tekla o babah nebi imel nič proti. 

Pod temo o politiki na tem portalu se boste pač morali sprijaznit o mojih "izpadih". Tak pač sem. V življenju pa miroljuben in pošten človek. 

Objavljeno
pred 11 urami, skalar36 pravi:

Prvo stvar k te bomo najdl, te bomo fajn pretovkl, pa v katran namočil nato pa v perje povaljal. :naughty:

Mislem tkole... Mal vč boš mogu objavljat v temi "vtisi dnevnih voženj" kot pa v temi "politika". Pa boš dobil mal popravu "slab vtis".

Lahko ti pa tkole rečem. Da poznam v živo veliko članov motosveta. Z nekaterimi sem dober prjatu. En ima pri meni doma spravljena 2 motorja. Vsi so zlo fajn fantje, pa jih rad vidm pa se najdem z njimi. In sem 99 posto da ti nav nihče nič naredu. Tud sam sem kdaj sitn za brat, in komu grem na jetra, a smo večino takih, k  zarad par besen na MS ne držimo osebnih zamer. Sm tud en dan bil jezn, pa sm kr grdo @DAMI34 ja spluvu, pa mi je oprostil, pa sva lani clo skupi spala...:P...v istem apatmanu. :lol1: 

Ne boj se. Noben ti nav nč naredu, vsaj tisti k jih poznam. Če pa je kak "potentnež" ga pa jest povabim v ring MMA pravila, lahko tudi kravmaga. 

Mam pa dons slab vtis. Staram se. Prrejšna leta bi piču na motor. Dons se mi je pa zdel mrzlo. V ponedeljk, bom popravu. Mam dons slabo vest.

make love not war :P

pred 11 urami, skalaprava pravi:

drugi najboljši...ker se mi nč noče podaljšat :P

Objavljeno

Da se naute še zažvaljil

Objavljeno
pred 10 urami, Mavti pravi:

1647114321062.thumb.jpg.916fb001f054c6efc8e3e664ceb05501.jpg

pravzaprav, tale moped na sliki je najboljši...tok piva kot je zvozu pa še kr laufa :D

pred 7 minutami, mladench pravi:

Da se naute še zažvaljil

ljubosumnež :P

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 18 urami, DAMI34 pravi:

Kartiram potke, kje se bova s prjatlom vozila 😁

20220312_141856_HDR.jpg

te lahko prosim za koordinate.tnx

Objavljeno
pred 5 minutami, Wakasaki pravi:

te lahko prosim za koordinate.tnx

lahko ti narišem na guglu, ne uporabljam garmina..sam mal sem se šalil.

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

lahko ti narišem na guglu, ne uporabljam garmina..sam mal sem se šalil.

ja vseeno kakor koli samo posreduj lokacijo in sem ti hvaležen

Objavljeno
pred 18 minutami, Wakasaki pravi:

ja vseeno kakor koli samo posreduj lokacijo in sem ti hvaležen

upam, da dela https://goo.gl/maps/ZZmBMbHCfQsHtgyf8 to je prvi del

drugi del: https://goo.gl/maps/EgGdNCWkz35ehWm58 teh potk in cestic je toliko, da se lahko cel dan paseš image.thumb.png.be3336bf660df0f92e518628c2593157.png

še par dobrih relacij je po obronku pogorja gore, iz Vrtovina na Čaven itd..

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 11 urami, Kugelschreiber pravi:

Mam filing, da se obeta dodatnega 0,05l in da so solze odvec. 😜

Moj danasnji krog. Zeblo me ni. 

82A87E27-9216-4CAD-B938-0B5C69A4E68D.jpeg

a te loh prosim za gpx? :P

Objavljeno

Ključ pokažeš in motor zgine 🤣

20220314_144137_HDR.jpg

Objavljeno

Its alive 😁

20220314_150334_HDR.jpg

20220314_150332_HDR_20220314155652187.jpg

Objavljeno

Zakaj si ga pa vrnil!
Zdaj te pa naj malo,zvija 🤣🤣🤣

Objavljeno
pred 56 minutami, skalar36 pravi:

Prazn kestl je mel. Jest pa povhnga. Pr teh cenah bencina....:naughty:

to je že za razmislit :D

• Haha 2
  • Zmeden 1
Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!