Popularna objava ftp Objavljeno Marec 12, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 12, 2022 Malo smo vtisnili 😁 Akito, Joker, skalar36 in 9 others 11 1
bladerunner Objavljeno Marec 12, 2022 Opozori Objavljeno Marec 12, 2022 pred 3 urami, skalaprava pravi: Za našega patriota @bladerunner pa sem posnel tudi eno domoljubno. Naj se vidi, kje je bavarc doma 😋 Več pa v sliki Čestitam za lepe slike in privoščim ti obilo užitkov na motorju in sicer. V zelo lepih krajih si doma. Med sezono se veliko vozim v tvojih krajih, ker je res lepa pokrajina, pa tudi ceste so privlačne za motoriste. Upam, da me ne boš napadel, če se kdaj srečava v živo, ker se v nekaterih stvareh ne strinjava. Kawasaki_rider, skalaprava, bosa in 1 other 4
skalar36 Objavljeno Marec 12, 2022 Opozori Objavljeno Marec 12, 2022 pred 13 minutami, bladerunner pravi: Upam, da me ne boš napadel, če se kdaj srečava v živo, ker se v nekaterih stvareh ne strinjava. Prvo stvar k te bomo najdl, te bomo fajn pretovkl, pa v katran namočil nato pa v perje povaljal. Mislem tkole... Mal vč boš mogu objavljat v temi "vtisi dnevnih voženj" kot pa v temi "politika". Pa boš dobil mal popravu "slab vtis". Lahko ti pa tkole rečem. Da poznam v živo veliko članov motosveta. Z nekaterimi sem dober prjatu. En ima pri meni doma spravljena 2 motorja. Vsi so zlo fajn fantje, pa jih rad vidm pa se najdem z njimi. In sem 99 posto da ti nav nihče nič naredu. Tud sam sem kdaj sitn za brat, in komu grem na jetra, a smo večino takih, k zarad par besen na MS ne držimo osebnih zamer. Sm tud en dan bil jezn, pa sm kr grdo @DAMI34 ja spluvu, pa mi je oprostil, pa sva lani clo skupi spala......v istem apatmanu. Ne boj se. Noben ti nav nč naredu, vsaj tisti k jih poznam. Če pa je kak "potentnež" ga pa jest povabim v ring MMA pravila, lahko tudi kravmaga. Mam pa dons slab vtis. Staram se. Prrejšna leta bi piču na motor. Dons se mi je pa zdel mrzlo. V ponedeljk, bom popravu. Mam dons slabo vest. skalaprava, DAMI34, MiNa in 5 others 6 2
skalaprava Objavljeno Marec 12, 2022 Opozori Objavljeno Marec 12, 2022 pred 35 minutami, bladerunner pravi: Čestitam za lepe slike in privoščim ti obilo užitkov na motorju in sicer. V zelo lepih krajih si doma. Med sezono se veliko vozim v tvojih krajih, ker je res lepa pokrajina, pa tudi ceste so privlačne za motoriste. Upam, da me ne boš napadel, če se kdaj srečava v živo, ker se v nekaterih stvareh ne strinjava. Hehe, tako kot je že @skalar36 napisal.... prvo te najdemo, pol pa v katranu povalamo🤣🤣🤣 Itak se hecam. Temu, da imamo v kakšni svari različne poglede, se reče demokracija 😜 To pomeni, da komot spijem kavo s tabo, če se kdaj srečava. Bova rekla kako o motorjih in če se ne boš strinjal, da je moj boljši kot tvoj, si ponovno preberi prvi stavek 🤣🤣🤣 Ma hecam se, ker je na tem forumu itak splošno znano, da ima @DAMI34 vedno "najboljši" motor, pa tudi če bi ga zbrisali Albanci in sestavljali Egipčani 😜 Skratka, v rubriki o politiki se bova pač tu pa tam malo dajala, ker je tista tema pač temu namenjena 😋 Sam pa upam, da bom kot ponavadi največ objavljal v tej temi o vtisih iz dnevnih vožen. Ajde @bladerunnerni zamere 🍻, važno da se kolesa vrtijo 👍 Kawasaki_rider, mladench, RobiRoberto in 4 others 4 2 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Marec 12, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 12, 2022 Na tak lep dan sem moral malo na motor Danes sem pa proti Celju šel,pa še malo naprej, do Šentjurja sem potegnil ga malo prečekiral pol pa počasi nazaj in že kar nekaj motoristov sem srečal tud dva trikolesnika se prebujajo.... Evo štart od doma Lovec v Šentjurju Res prekrasen dan Ja pa v štacuno sem tud moral po opravkih Še vedno ustvarjam zalogo za sušne čase Pa srajco v barvi piva sem nabavil ,da me na šihtu nav zeblo glede na to ,da je vsak pomladni dan bolj mrzlo Aja, pa zokni so tud bili med pirom nekje se mora še solata skrivat vsaj zdi se mi, da sem jo kupil Tale poživitveni odmerek od koronskih časov pa res paše po furi Druk teden pa spet ponovimo DAMI34, Quest, Akito in 8 others 9 1 1
bladerunner Objavljeno Marec 12, 2022 Opozori Objavljeno Marec 12, 2022 pred 1 uro, skalaprava pravi: Hehe, tako kot je že @skalar36 napisal.... prvo te najdemo, pol pa v katranu povalamo🤣🤣🤣 Itak se hecam. Temu, da imamo v kakšni svari različne poglede, se reče demokracija 😜 To pomeni, da komot spijem kavo s tabo, če se kdaj srečava. Bova rekla kako o motorjih in če se ne boš strinjal, da je moj boljši kot tvoj, si ponovno preberi prvi stavek 🤣🤣🤣 Ma hecam se, ker je na tem forumu itak splošno znano, da ima @DAMI34 vedno "najboljši" motor, pa tudi če bi ga zbrisali Albanci in sestavljali Egipčani 😜 Skratka, v rubriki o politiki se bova pač tu pa tam malo dajala, ker je tista tema pač temu namenjena 😋 Sam pa upam, da bom kot ponavadi največ objavljal v tej temi o vtisih iz dnevnih vožen. Ajde @bladerunnerni zamere 🍻, važno da se kolesa vrtijo 👍 Ok, tudi če me povaljate po katranu, ne bom jezen. Saj vem, da ste v real life verjetno vsi dobri fantje. Mogoče se res kdaj srečamo in kakšno rečemo o motorjih. Pa tudi če bi beseda tekla o babah nebi imel nič proti. Pod temo o politiki na tem portalu se boste pač morali sprijaznit o mojih "izpadih". Tak pač sem. V življenju pa miroljuben in pošten človek.
DAMI34 Objavljeno Marec 13, 2022 Opozori Objavljeno Marec 13, 2022 pred 11 urami, skalar36 pravi: Prvo stvar k te bomo najdl, te bomo fajn pretovkl, pa v katran namočil nato pa v perje povaljal. Mislem tkole... Mal vč boš mogu objavljat v temi "vtisi dnevnih voženj" kot pa v temi "politika". Pa boš dobil mal popravu "slab vtis". Lahko ti pa tkole rečem. Da poznam v živo veliko članov motosveta. Z nekaterimi sem dober prjatu. En ima pri meni doma spravljena 2 motorja. Vsi so zlo fajn fantje, pa jih rad vidm pa se najdem z njimi. In sem 99 posto da ti nav nihče nič naredu. Tud sam sem kdaj sitn za brat, in komu grem na jetra, a smo večino takih, k zarad par besen na MS ne držimo osebnih zamer. Sm tud en dan bil jezn, pa sm kr grdo @DAMI34 ja spluvu, pa mi je oprostil, pa sva lani clo skupi spala......v istem apatmanu. Ne boj se. Noben ti nav nč naredu, vsaj tisti k jih poznam. Če pa je kak "potentnež" ga pa jest povabim v ring MMA pravila, lahko tudi kravmaga. Mam pa dons slab vtis. Staram se. Prrejšna leta bi piču na motor. Dons se mi je pa zdel mrzlo. V ponedeljk, bom popravu. Mam dons slabo vest. make love not war pred 11 urami, skalaprava pravi: Ma hecam se, ker je na tem forumu itak splošno znano, da ima @DAMI34 vedno "najboljši" motor, pa tudi če bi ga zbrisali Albanci in sestavljali Egipčani 😜 drugi najboljši...ker se mi nč noče podaljšat skalaprava in skalar36 1 1
mladench Objavljeno Marec 13, 2022 Opozori Objavljeno Marec 13, 2022 Da se naute še zažvaljil maxxa, Akito, Kawasaki_rider in 5 others 8
DAMI34 Objavljeno Marec 13, 2022 Opozori Objavljeno Marec 13, 2022 pred 10 urami, Mavti pravi: pravzaprav, tale moped na sliki je najboljši...tok piva kot je zvozu pa še kr laufa pred 7 minutami, mladench pravi: Da se naute še zažvaljil ljubosumnež mladench, Mavti in skalar36 1 2
Wakasaki Objavljeno Marec 13, 2022 Opozori Objavljeno Marec 13, 2022 pred 18 urami, DAMI34 pravi: Kartiram potke, kje se bova s prjatlom vozila 😁 te lahko prosim za koordinate.tnx
DAMI34 Objavljeno Marec 13, 2022 Opozori Objavljeno Marec 13, 2022 pred 5 minutami, Wakasaki pravi: te lahko prosim za koordinate.tnx lahko ti narišem na guglu, ne uporabljam garmina..sam mal sem se šalil.
Wakasaki Objavljeno Marec 13, 2022 Opozori Objavljeno Marec 13, 2022 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: lahko ti narišem na guglu, ne uporabljam garmina..sam mal sem se šalil. ja vseeno kakor koli samo posreduj lokacijo in sem ti hvaležen
DAMI34 Objavljeno Marec 13, 2022 Opozori Objavljeno Marec 13, 2022 pred 18 minutami, Wakasaki pravi: ja vseeno kakor koli samo posreduj lokacijo in sem ti hvaležen upam, da dela https://goo.gl/maps/ZZmBMbHCfQsHtgyf8 to je prvi del drugi del: https://goo.gl/maps/EgGdNCWkz35ehWm58 teh potk in cestic je toliko, da se lahko cel dan paseš še par dobrih relacij je po obronku pogorja gore, iz Vrtovina na Čaven itd.. IF7, Wakasaki in pik1 3
Popularna objava IF7 Objavljeno Marec 13, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 13, 2022 Otvoritev sezone za makadamski in gozdni program, je zelo pasalo.... MiNa, Quest, FrenkH in 14 others 16 1
Popularna objava ftp Objavljeno Marec 13, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 13, 2022 Današnji kratek vtis 😁 Zadnji v tej zasedbi RobiRoberto, skalaprava, bladerunner in 12 others 14 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Marec 13, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 13, 2022 14 minutes ago, ftp said: Današnji kratek vtis 😁 Zadnji v tej zasedbi Mam filing, da se obeta dodatnega 0,05l in da so solze odvec. 😜 Moj danasnji krog. Zeblo me ni. MiNa, skalaprava, Luka66 in 10 others 1 12
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 13, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 13, 2022 . .... moj današnji dnevni vtis 💪😁 ps. ... s prjatlom sva se odločila, da ne bova pri količini bencina čist nič šparala ... ker vse lahko prihraniva na prehrani ... 😵 ... čudovit, energijsko popoln in zdrav obrok za dva 💪💪💪🤣 .... res, pr Vikiju se počutim res prijetno 🤣 TakeALookAround, DAMI34, SAR-Solo Adventure rider in 10 others 4 9
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 pred 11 urami, Kugelschreiber pravi: Mam filing, da se obeta dodatnega 0,05l in da so solze odvec. 😜 Moj danasnji krog. Zeblo me ni. a te loh prosim za gpx? pik1 1
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 Ključ pokažeš in motor zgine 🤣 skalar36, bladerunner, bajkr88 in 3 others 5 1
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 Its alive 😁 GregorM, Quest, mladench in 6 others 9
Popularna objava skalar36 Objavljeno Marec 14, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 Sm šu na primorsk prevert, če je kej novga. Najprej sm se dobr pelu s svojim motorjem. Pol vmes sm se vrhunsko pelu z najboljšim motorjam na svetu. Pol sm se pa slabo pelju s svojim motorjem. @DAMI34, kva nej rečem...Hvala k si dal za pelat, pa ne hvala, k si dal za pelat. Zdej sm spet bolan. Tedybear, bajkr88, tomaz69 in 11 others 12 1 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 Zakaj si ga pa vrnil! Zdaj te pa naj malo,zvija 🤣🤣🤣 skalar36, RobiRoberto, MiNa in 2 others 5
Popularna objava skalar36 Objavljeno Marec 14, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 pred 3 minutami, SAR-Solo Adventure rider pravi: Zakaj si ga pa vrnil! Zdaj te pa naj malo,zvija 🤣🤣🤣 Prazn kestl je mel. Jest pa povhnga. Pr teh cenah bencina.... Quest, mladench, RobiRoberto in 8 others 1 10
Popularna objava Ris1 Objavljeno Marec 14, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 Kaj naj rečem, saj vete...smejalo se mi je😉. Lep sončen dan, prvih 150km. Prevzem opreme turer, homologacija auspuha in domov. Kawasaki_rider, bladerunner, DAMI34 in 9 others 11 1
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 pred 56 minutami, skalar36 pravi: Prazn kestl je mel. Jest pa povhnga. Pr teh cenah bencina.... to je že za razmislit pik1, RobiRoberto in skalar36 2 1
Priporočene objave