FrenkH Objavljeno Marec 26, 2022 Opozori Objavljeno Marec 26, 2022 pred 10 urami, pik1 pravi: ... nekaj "vtiskov" sem prislužil tud na mopedu 😯 .... fuuuuuul dobre gume ... na šodru držijo ... ful ... dokler ne "spustijo" 😯😁 ... no, kakorkoli že ... crashbar se je obnesel video-9b123c67932598bf6785e4f16f0c6317-V.mp4 5.92 MB · 0 downloads No pa je samo še 6jurjev vreden, zihr si zvil geštel pri padcu, polovica motorja za menjat... Je pa dobil karakter DAMI34, GregorM in pik1 3
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 26, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 26, 2022 (popravljeno) pred eno uro, FrenkH pravi: No pa je samo še 6jurjev vreden, zihr si zvil geštel pri padcu, polovica motorja za menjat... Je pa dobil karakter . ... ja, karakter ima pa res mal "težek" 😯 ... kadar ga morš pobirat 😁 ... sicer je pa tole top zgodba 💪💪💪 ps. ... sem šel na srečanje slovenskih drvarjev 🤣 Popravljeno Marec 26, 2022. Popravil pik1 Grut, dolenc100, MiNa in 13 others 14 1 1
Popularna objava IF7 Objavljeno Marec 26, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 26, 2022 Še dve od včeraj..... prijetem klepet ob srečanju, ter ko ob poskusu prečkanja ledene plošče ugotoviš, da nima konca.... pik1, RobiRoberto, Grut in 10 others 11 2
Popularna objava Grut Objavljeno Marec 26, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 26, 2022 (popravljeno) en ornk krog,pa na trojane na kufe ... 🙂 pred 1 minuto, Grut pravi: en ornk krog,pa na trojane na kufe ... 🙂 kurba sm jo čudn ubrnu...pa sm telefon ornk v desno nagnu 😡 Popravljeno Marec 26, 2022. Popravil Grut ligenjček, DAMI34, Quest in 12 others 10 5
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 26, 2022 Čez Rakitovec do Kotlov, pa čez Učko nazaj bajkr88, Akito, Shillien in 25 others 26 2
Popularna objava ftp Objavljeno Marec 26, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 26, 2022 Naših prvih 500 km 😁 skalar36, Andrej P, Kugelschreiber in 21 others 23 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Marec 26, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 26, 2022 Danes popoldne sem se pa na en tristošesdeset kilometerski krog do Kopra odpeljal na pir in pogledat ,če je še morje tam k mora bit Tale tovorna ladja mi je padla v oči zadeva je ogromna prav čutiš kako nafta teče v agregate Tale se je pa bližala pristanišču Odličen dan je bilena zadnjih voženj preden vegetacija ozeleni pokrajino DAMI34, mladench, MARE 65 in 18 others 20 1
Popularna objava gusar Objavljeno Marec 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 Petkovo sonce gre počasi spat DAMI34, RobiRoberto, skalar36 in 7 others 9 1
Frenk 67 Objavljeno Marec 27, 2022 Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 pred 4 urami, gusar pravi: Petkovo sonce gre počasi spat In ti si to pogruntu v nedeljo ob 5h zjutraj? 🤣 gusar, MARE 65, pik1 in 5 others 8
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 Vozu po Vozu 🤣 bajkr88, pik1, Kawasaki_rider in 12 others 14 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 (popravljeno) Eni na morje, mi pa v hribe😜 Popravljeno Marec 27, 2022. Popravil SAR-Solo Adventure rider ligenjček, mladench, IF7 in 16 others 18 1
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Marec 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 mladench, Shillien, Satao in 13 others 15 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 27, 2022 Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 Solo izlet nekje po vukojebini😎 IMG_4675.MOV Kugelschreiber, MiNa, pik1 in 4 others 6 1
Popularna objava ftp Objavljeno Marec 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 Še se vtekamo 😃 IF7, RobiRoberto, Tim Š. in 19 others 21 1
Akito Objavljeno Marec 27, 2022 Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 pred 23 minutami, SAR-Solo Adventure rider pravi: Solo izlet nekje po vukojebini😎 IMG_4675.MOV 451.87 MB · 0 downloads ...iz katere pravljice je ta mlin 😇?
Popularna objava Satao Objavljeno Marec 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 brzinc…. Akito, RobiRoberto, IF7 in 16 others 18 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 27, 2022 Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 (popravljeno) 28 minutes ago, Akito said: ...iz katere pravljice je ta mlin 😇? https://bistrican.si/index.php?option=com_k2&view=item&id=313:jernejeva-romarska-pot-dobiva-tudi-markacije&Itemid=871 Popravljeno Marec 27, 2022. Popravil SAR-Solo Adventure rider DAMI34, Grut, skalar36 in 5 others 7 1
Akito Objavljeno Marec 27, 2022 Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 pred 8 minutami, SAR-Solo Adventure rider pravi: https://bistrican.si/index.php?option=com_k2&view=item&id=313:jernejeva-romarska-pot-dobiva-tudi-markacije&Itemid=871 Tenkju😇 SAR-Solo Adventure rider 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 Še dve romantične od danes. Tim Š., IF7, skalar36 in 13 others 15 1
Popularna objava FrenkH Objavljeno Marec 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 Danes sem strnil veliko vtisov okoli motorja samega, vožnje, prometnih udeležencev... Dan sem izkoristil za cestni test povsem novih enduro gum (Motoz Rallz) na asvaltu in ciljem da čimprej nabijem potrebnih 1000 kilometrov za prvi servis in posledično odklep Rally Mode in ostalih elektronskih dodatkov, ki so mi jih očitno pozabili odkleniti ob predaji motorja (QS, CC). Do Postojne sem vozil z zadržkom, do Portoroža sem se rahlega tresenja gum navadil in s težavo spoštoval predpise ter priporočila utekanja mašine, prvič je bil izbran tudi vozni način street mode. Motoristov je bilo kot listja, v grupah v obe smeri, v zadnjem času sem med drugim opazil trend ko nekateri težko prenašajo situacije kjer se v ovinkih odpelješ mimo njih z enduro, zato te hočejo na ravninah na vsak način prehiteti, v naslednjem ovinku pa spet ista stvar... V 70% primerov so to GS fahrerji s sopotnico, sam povem 😉 Celo pot do obale in deloma nazaj se je torej pozdravljalo motoriste, bilo je tudi veliko mahanja z opozarjanjem na cestne inkasante, peljal sem mimo 5 radar kontrol dokler mi ni dopizdilo in sem zavil stran od glavnih cest... Kot se za motorista spodobi se je jedlo v oštariji, na obali kot vedno pri kolegu master šefu... za desert sem dobil sicer zelo dober domač šmorn ampak ker so ble zravn višnje sem odklonil, ker jih ne maram v nobeni obliki.. Presenetljivo se moped pelje zelo dobro skozi ovinke tudi na kramparicah, ko sem se vračal iz obale in zavil v Divači proti Ajdovščini in Predmeji sem v kratkih ovinkih zaznaval pomanjkanje moči v sredini ovinkov in izhodih, občutilo se je kot turbo luknja, malo kasneje je motor potegnil kot mora iz ovinka... Najprej sem mislil da je to kak poseben japi fičr potem pa sem na armaturki zaznal utripanje TCja, ta je v ovinkih nato blinkal nonstop...😏 Uglavnem, terena in hoste danes ni bilo nič, motor razen mušic ostaja čist, tako naj ostane do prvega servisa... Glede pozdravljanja, zgodilo se mi je da sem ponesreči dvakrat pozdravil dva skuterista ki sta vozila v grupi ostalih motoristov, da je zadeva še hujša, sta bila to Piaggio tricikla... Morda kdo ve kdaj se ti v tem primeru roka posuši in odpade, kakšen je številčni limit tovrstnih kiksov in ali se zgodi takoj ali je neka inkubacijska doba? pred 34 minutami, DAMI34 pravi: Še dve romantične od danes. Da se ti da potem na pomolu obračat, upam da ga vsaj na tački obrneš... šminker... pik1, Frenk 67, Kugelschreiber in 18 others 14 1 4 2
Satao Objavljeno Marec 27, 2022 Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 27 minutes ago, FrenkH said: V 70% primerov so to GS fahrerji s sopotnico, sam povem dej prlet b dezelo cvicka…da se skupaj odoeljeva cez ovinke na enduro gumah…🙏😱😆 mladench, IF7, Grut in 7 others 8 1 1
Akito Objavljeno Marec 28, 2022 Opozori Objavljeno Marec 28, 2022 pred 8 urami, Satao pravi: dej prlet b dezelo cvicka…da se skupaj odoeljeva cez ovinke na enduro gumah…🙏😱😆 ...khm...khm...dežela Petra Klepca ni dežela cvička 😉... MiNa, a79 in Frenk 67 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 28, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 28, 2022 pred 9 urami, FrenkH pravi: Danes sem strnil veliko vtisov okoli motorja samega, vožnje, prometnih udeležencev... Dan sem izkoristil za cestni test povsem novih enduro gum (Motoz Rallz) na asvaltu in ciljem da čimprej nabijem potrebnih 1000 kilometrov za prvi servis in posledično odklep Rally Mode in ostalih elektronskih dodatkov, ki so mi jih očitno pozabili odkleniti ob predaji motorja (QS, CC). Do Postojne sem vozil z zadržkom, do Portoroža sem se rahlega tresenja gum navadil in s težavo spoštoval predpise ter priporočila utekanja mašine, prvič je bil izbran tudi vozni način street mode. Motoristov je bilo kot listja, v grupah v obe smeri, v zadnjem času sem med drugim opazil trend ko nekateri težko prenašajo situacije kjer se v ovinkih odpelješ mimo njih z enduro, zato te hočejo na ravninah na vsak način prehiteti, v naslednjem ovinku pa spet ista stvar... V 70% primerov so to GS fahrerji s sopotnico, sam povem 😉 Celo pot do obale in deloma nazaj se je torej pozdravljalo motoriste, bilo je tudi veliko mahanja z opozarjanjem na cestne inkasante, peljal sem mimo 5 radar kontrol dokler mi ni dopizdilo in sem zavil stran od glavnih cest... Kot se za motorista spodobi se je jedlo v oštariji, na obali kot vedno pri kolegu master šefu... za desert sem dobil sicer zelo dober domač šmorn ampak ker so ble zravn višnje sem odklonil, ker jih ne maram v nobeni obliki.. Presenetljivo se moped pelje zelo dobro skozi ovinke tudi na kramparicah, ko sem se vračal iz obale in zavil v Divači proti Ajdovščini in Predmeji sem v kratkih ovinkih zaznaval pomanjkanje moči v sredini ovinkov in izhodih, občutilo se je kot turbo luknja, malo kasneje je motor potegnil kot mora iz ovinka... Najprej sem mislil da je to kak poseben japi fičr potem pa sem na armaturki zaznal utripanje TCja, ta je v ovinkih nato blinkal nonstop...😏 Uglavnem, terena in hoste danes ni bilo nič, motor razen mušic ostaja čist, tako naj ostane do prvega servisa... Glede pozdravljanja, zgodilo se mi je da sem ponesreči dvakrat pozdravil dva skuterista ki sta vozila v grupi ostalih motoristov, da je zadeva še hujša, sta bila to Piaggio tricikla... Morda kdo ve kdaj se ti v tem primeru roka posuši in odpade, kakšen je številčni limit tovrstnih kiksov in ali se zgodi takoj ali je neka inkubacijska doba? Da se ti da potem na pomolu obračat, upam da ga vsaj na tački obrneš... šminker... Hvala za tvoj prosti spis 🤣, doživljal sem ga skoraj v reali. Vem kako hudo je, ko roko napačno dvigneš , potem pa ma raketa dve kolesi spredaj. Občutek sramu te potem še nekaj časa preganja. 🤣 Prav tako mi je na mojmu 901 pa tudi na 790 moteča turbo luknja, ampak je baje vse zarad naše varnosti. Tc mal prezgodaj sveti..no odvisno od podlage pa kok gume zmorejo vtisa v podlago. 😁 Kar se tiče pomolčkanja, od vedno sem rad porival, obračal na palčki pa ne. Sicer znam, a se mi smili tačka. Tile adv majo tok dobr šterc krmila, da so kot igrača napram cestaku. Da sem 105 kg dedca. @Frenk 67 včeraj zadaj na husi vozil bom raje zamolčal. Že samo krcanje na motor je bil cel podvig, ki bi si zaslužil svojo temo. Dodajmo zgodbi še tisto nesrečno flaško, ki jo je @pik1 pozabil v Paklenici in celota za komično melodramo v stlu Butec in Butec je tu 🤣 IF7, Luka66, Frenk 67 in 8 others 7 1 2 1
skalar36 Objavljeno Marec 28, 2022 Opozori Objavljeno Marec 28, 2022 pred 59 minutami, DAMI34 pravi: Da sem 105 kg dedca. @Frenk 67 včeraj zadaj na husi vozil bom raje zamolčal. Ž Pa to, da se tud ti rad zadaj voziš, tud. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Marec 28, 2022 Opozori Objavljeno Marec 28, 2022 pred 23 minutami, skalar36 pravi: Pa to, da se tud ti rad zadaj voziš, tud. Še vedno sem u šoku 🤣 skalar36 1
Priporočene objave