jambolaja Objavljeno Marec 6, 2022 Opozori Objavljeno Marec 6, 2022 Prejšnji vikend šli s sodelavci do Beograda z avtom. Seved nas tam pričaka dobra hrana, srečam en kup prijateljev. Endan se odpravimo še do Đerdapa. Zaključimo pa z najmočnejšim nogometnim derbijem v regiji https://drjamtravels.blog/sl/beograd-povzetek-22/ RobiRoberto, Kawasaki_rider in DAMI34 3
Kawasaki_rider Objavljeno Marec 7, 2022 Opozori Objavljeno Marec 7, 2022 Večkrat letno sem v BG po par dni. Ma ni slabo, moram reči 😁
Frenk 67 Objavljeno Marec 7, 2022 Opozori Objavljeno Marec 7, 2022 (popravljeno) Enkrat, ko sem še delal v Avstriji, me pokliče partner iz Beograda, da morm bit naslednji dan v Beogradu. Nujen sestanek z ljudmi iz EPS-a. Jst drug dan v avto in preko Madžarske v BG. Mi javi, da me pobere šofer v hotelu ob osmih zvečer. Šofer me odpelje pred en splav. Na vhodu ugotovim, da je cel splav rezerviran in sem med povabljenimi. Gor hitro najdem mojega partnerja in ga vprašam kaj je tako nujno. On pa men: "Danas mi je rođendan!" Popravljeno Marec 7, 2022. Popravil Frenk 67 DAMI34, C eagle, Kaldu in 4 others 1 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se