GriF Objavljeno Maj 7, 2022 Opozori Objavljeno Maj 7, 2022 Pohvala ekipi MotoSvet-a za ponovno vključitev te kategorije in seveda tudi posodobljen videz! LP
basbas Objavljeno Januar 16, 2023 Opozori Objavljeno Januar 16, 2023 Ali bo kakšen moderator kupil tega Polarisa na malih oglasih ali ne. UGODNO!!!!
DAMI34 Objavljeno Januar 17, 2023 Opozori Objavljeno Januar 17, 2023 pred 22 urami, basbas pravi: Ali bo kakšen moderator kupil tega Polarisa na malih oglasih ali ne. UGODNO!!!! js ne, vpraš Allo , ma pa dobro ceno sploh za 10000ccm
basbas Objavljeno Januar 17, 2023 Opozori Objavljeno Januar 17, 2023 No,, sem mislil če bo kdo izbrisal to lumparijo.
DAMI34 Objavljeno Januar 17, 2023 Opozori Objavljeno Januar 17, 2023 pred 49 minutami, basbas pravi: No,, sem mislil če bo kdo izbrisal to lumparijo. ne vem če se lahko posega v male oglase. To ni forum. Lahko pa prijaviš spam
tucko Objavljeno Avgust 18 Opozori Objavljeno Avgust 18 Prodam Yamaha xtz 750 supertenere letnik 1991, prevoženih 61700km. pravkar je bil narejen servis in obnovljeni vplinjači. prodam zaredi pomanjkanja časa. 040 891 177 - Uroš
bankir Objavljeno Avgust 29 Opozori Objavljeno Avgust 29 ugodno prodam moto jakno in hlače modeka št. 50 z snemljivo notranjo podlogo. Moto oprema je vsako leto dana v čistilnico in je negovana.Ker sem izgubil 15 kg, mi je prevelika. oboje skupaj za 100 eur. Slike so v rubriki moto oprema in na bolhi lp Bankir Citiraj
IF7 Objavljeno Oktober 16 Opozori Objavljeno Oktober 16 Ker mi hlače ne ustrezajo prodam enkrat nošene motoristične hlače Alpinestars Venture XT (over the boot), velikost L, za polovično ceno novih.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se