Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 21, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 21, 2022 ... Končno ... tud jest uspel spakirat ... in to "vse" tri kufre 😮 Sploh ne vem, kaj vse nisva natlačila noter ... čeprav je pakiranje trajalo glih samo ene šestnajst minut in pol ... je ratalo vseeno nabutat čist vsak vogalček v vseh kufrih 😯 ... in če naredim "povzetek" stvari, ki sva jih spakirala, se spomnim samo spodnega perila, švic majčk, kalodonta in bančnih kartic ... 😮 tko da, res ne vem, kako je lahko na koncu vse nabasano 😮 ps. .... aja, sorry, pozabil sem omenit še "par" viljamovk, za na trajekt, da se nama pot ne bo preveč vlekla 😄 zdej pa gaaaas ... do Livorna 😍😆💪 TakeALookAround, VS800, Kawasaki_rider in 17 others 17 3
raza Objavljeno Maj 21, 2022 Opozori Objavljeno Maj 21, 2022 (popravljeno) Pa ko prideta na trajekt in ga zvežejo, ne pozabita iz kovčka vzeti tistih par viljamovk, ker ko zaprejo podpalubje adijo dostop do kapljic za pomiritev. Sam povem...da ne pozabiš, ker v baru je v €€€ Srečno! Popravljeno Maj 21, 2022. Popravil raza Port Folio, pik1, MiNa in 2 others 1 1 3
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 21, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 21, 2022 No tko ... tamle je še ena fotka "lepih spominov" s ceno bencina "še po 1,68 Eur v Sloveniji... ker za naslednji napolnjen rezervar so me pa pr Firencah nategnl že za 2,20 evra 😵 ... mali postanek v Pisi ... in potem dalje ... ... ne vem pa, če je danes na kopnem ostal sploh še kakšn moped, ker jih gre s tole furco na Sardinijo pa gladko en miljon 😵 ...evo, u ruzak sva nabutala s parimi prisrčnicami viljamovke, par pirčkov ... in to je to ... na kopnem spijem še enga za pogum ... proti slabosti na valovih ... potem pa poiskat kajutko 😁 DAMI34, Satao, Quest in 19 others 20 2
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 21, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 21, 2022 . .... ravnokar so nama odklenili še najin brlogec ... najino domovanje do jutri zjutraj 😁 ... top 👍👍👍... za 15 evrov dodatka sva dobila grande kajutko ... s pogledom na morje 😁 ... ponavadi me v kakšnem hotelu vedno posilijo s "pogledom na dvorišče" 😁 ... lepo ... še tv so nama dal notr 😁👍 bajkr88, MiNa, DAMI34 in 21 others 22 2
tomash Objavljeno Maj 22, 2022 Opozori Objavljeno Maj 22, 2022 Fauš en malo. Pridem tudi letos. Kak je s kovid pravili? Kaj gledajo? Kakšen plan imata? Pa kako fotografijo prilepi, da se malo naslajamo. Srečno! pik1 1
pik1 Objavljeno Maj 22, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2022 pred 2 urami, tomash pravi: Fauš en malo. Pridem tudi letos. Kak je s kovid pravili? Kaj gledajo? Kakšen plan imata? Pa kako fotografijo prilepi, da se malo naslajamo. Srečno! . ... kovid-a nikjer nič ... ... razen na trajektu so ene dvakrat v zvočnik spustili objavo, da so priporočljive maske ... ampak neobvezno ... sicer nikjer nič sledov od kakšnem kovidu ali pa ukrepih ... imam pa občutek, da še najbolj gledajo, če imaš še kakšne evrčke v tošlnu, ki bi jih še znal potrošit pri njih 😁😁😁 .. cena pa v tem letnem času zelo cool ... skoraj vse tako, kot bi plačeval pri nas ... no, v Portorožu bi bilo najbrž celo dost dražje ... da Kroate sploh ne omenjam 😲 ... tudi temperature so zdele še top ... 👍 RobiRoberto, Kugelschreiber, tomash in 2 others 4 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 22, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2022 . ... danes je bil dan že malo bolj podoben motorizmu, in malo manj navtiki 😁 ... ponoči je bilo morje mirno, tako da je bila tudi pot do Sardinije "mirna" ... zelo lepo se je dalo spati 😊 ... izkrcali smo se točno po planu ... ob osmih zjutraj ... in hvala bogu, da so prvi lokalčki ob tem času že odprli svoja vrata. V prvem beach bar-u, ki se nama je prikazal sva spila sva vsak dvojno kavico, pojedla krosantka ... in že gasaaaa ... 😁 Otok sva se odločila napasti v obratni smeri urinega kazalca ... prevozila sva približno 250 kilometrov zanimive ceste ... tako je bilo vsega .... od običajnih cest do "besnih ovinkov", bilo pa je celo nekaj ravnih odsekov ... vse z vsem ... ob ene polčetrti uri popoldne se mi je že kar zelo dopadlo iz rok spustiti gas ročko, in le-to zamenjat za eno veliko hladno pivo 😁 .. no, kakorkoli, prvi dan kruzanja po Sardiniji nama je lepo uspel 🙂 IF7, RobiRoberto, DAMI34 in 19 others 20 2
mladench Objavljeno Maj 23, 2022 Opozori Objavljeno Maj 23, 2022 Ichnusaaaa ohhh memoriesss čez most je šlo? uživajta!! pik1 1
pik1 Objavljeno Maj 23, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2022 pred eno uro, mladench pravi: Ichnusaaaa ohhh memoriesss čez most je šlo? uživajta!! . .... nisem preizkušal 😁
Frenk 67 Objavljeno Maj 23, 2022 Opozori Objavljeno Maj 23, 2022 Sem mislu, da se ti bolj splača potegnit do Civitavecchia in tam na trajekt, a sem ugotovil, da ne prišparaš dost pri trajanju plovbe, pa še malo dražje naj bi blo. Pa še dodatnih 500 km brezvezne vožnje. pik1 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 23, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 23, 2022 pred 7 urami, Frenk 67 pravi: Sem mislu, da se ti bolj splača potegnit do Civitavecchia in tam na trajekt, a sem ugotovil, da ne prišparaš dost pri trajanju plovbe, pa še malo dražje naj bi blo. Pa še dodatnih 500 km brezvezne vožnje. . ... stari, ne vem če je Livorno glih najboljš varijanta, glede na to, da sem uspel prebrat že marsikatero "domislico" kako, od kje, in za kolk dnarja dol pridet .. AMPAK ... verjemi mi, da če imaš za cel dopust našparanih nekaj evrov, se ti sigurno splača dodat še štiri evre za kabino ... po možnosti z oknom ... in svojo kopalnico ... tko da ... ti je kar naenkrat vseeno, kolk časa bi se dol vozil ... 😁 ... sem pa na trajektu gledal ene starce iz nemčije in švice ... faaaaaaak ... če se je pr tistih svojih letih že zmislu pridet z motorjem prou od tam gor ... prov tle dol na Sardinijo ... in si pol "postilja" tiste umazane deke po tleh po skupnih prostorih, po hodnikih in kaj jest vem kje vse še niso ležal ... 😵 ... mah, jebeš tak dopust, da si pol na konc tud ene pojstle ne privoščiš ... 😵 Rdeči, TakeALookAround, DAMI34 in 9 others 8 3 1
DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2022 Opozori Objavljeno Maj 23, 2022 pa ne sam to, na titaniku so ostal brez čolnov ravno tisti, ki niso mel svojih kajutc Tedybear, pik1, Bmflar in 1 other 4
pik1 Objavljeno Maj 23, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2022 pred 3 urami, DAMI34 pravi: pa ne sam to, na titaniku so ostal brez čolnov ravno tisti, ki niso mel svojih kajutc . ... stari, film sem petkrat gledu ... pa mi je ostal v krvi ... da se je najboljš skoz zravn tehle kapsul držat 🤣 DAMI34, RobiRoberto, MiNa in 3 others 2 4
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 24, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 24, 2022 (popravljeno) Sardinija, drugi dan ... ubijalskih nekaj več kot 300 kilometrov ... beseda ubijalskih je zaslužna predvsem zaradi kombinacije miljon ovinkov, skupaj z "malo" višjimi temperaturami 😵 ... Ker sva šla v notranjost otoka, je dosegla številka na armaturki tud 37 stopinj 😵 ... neprecenljivo 😵 ... neprecenljiv predvsem tisti trenutek, ko popoldne sezuješ škornje, natakneš opanke, in zliješ vase dva mrzla pirčka, s tremi se pa še mal polivaš da se vsaj malo ohladiš 😁 .... sicer pa, pokrajina lepa, zanimiva, predvsem v hribih ... o cestah pa ne rabim zgubljat besed ... tistale dva screen shot-a iz navigacije povesta vse ... 😵 ... omenil bi samo, da to niso risbice mejhnih otrok s svojimi čačkami, ampak so to začrtane poti in stranpoti 😁 .... uglvnem, današnja ugotovitev je naslednja ... "Sardinija je res VELIK otok, še posebno, če hočeš prevozit vse rute, ki jih najdeš na netu v nekaj zadnjih mesecih pred odhodom" 😁 Popravljeno Maj 24, 2022. Popravil pik1 TakeALookAround, Mavti, Joker in 21 others 21 3
Satao Objavljeno Maj 24, 2022 Opozori Objavljeno Maj 24, 2022 17 hours ago, pik1 said: .. sem pa na trajektu gledal ene starce iz nemčije in švice ... faaaaaaak ... če se je pr tistih svojih letih že zmislu pridet z motorjem prou od tam gor ... prov tle dol na Sardinijo ... in si pol "postilja" tiste umazane deke po tleh po skupnih prostorih, po hodnikih in kaj jest vem kje vse še niso ležal ... 😵 ... mah, jebeš tak dopust, da si pol na konc tud ene pojstle ne privoščiš ... 😵 ..😆..to so Turki, ki živijo v Nemčiji…oni tud ko pridejo na srečanje-goldwingov v Kranjsko goro…si postavijo štotore…pa golda stane cirka 50.000€..pa majo zih za hotel…ampak to jim je v krvi…se radi grupirajo..🤷🏼♂️
pik1 Objavljeno Maj 24, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2022 pred 7 urami, Satao pravi: ..😆..to so Turki, ki živijo v Nemčiji…oni tud ko pridejo na srečanje-goldwingov v Kranjsko goro…si postavijo štotore…pa golda stane cirka 50.000€..pa majo zih za hotel…ampak to jim je v krvi…se radi grupirajo..🤷🏼♂️ . ... mogoče ma pa tud goldo ukradeno 🤣 DAMI34 in Satao 1 1
siks Objavljeno Maj 24, 2022 Opozori Objavljeno Maj 24, 2022 Ob 23. 5. 2022 ob 17:45, pik1 pravi: . ... stari, ne vem če je Livorno glih najboljš varijanta, glede na to, da sem uspel prebrat že marsikatero "domislico" kako, od kje, in za kolk dnarja dol pridet .. AMPAK ... verjemi mi, da če imaš za cel dopust našparanih nekaj evrov, se ti sigurno splača dodat še štiri evre za kabino ... po možnosti z oknom ... in svojo kopalnico ... tko da ... ti je kar naenkrat vseeno, kolk časa bi se dol vozil ... 😁 ... sem pa na trajektu gledal ene starce iz nemčije in švice ... faaaaaaak ... če se je pr tistih svojih letih že zmislu pridet z motorjem prou od tam gor ... prov tle dol na Sardinijo ... in si pol "postilja" tiste umazane deke po tleh po skupnih prostorih, po hodnikih in kaj jest vem kje vse še niso ležal ... 😵 ... mah, jebeš tak dopust, da si pol na konc tud ene pojstle ne privoščiš ... 😵 ...kolk si plačal za karto? In koliko je bilo doplačilo za kabino? Greva konec junija ali v sredini septembra....
pik1 Objavljeno Maj 24, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2022 (popravljeno) pred 51 minutami, siks pravi: ...kolk si plačal za karto? In koliko je bilo doplačilo za kabino? Greva konec junija ali v sredini septembra.... ... cene se kar dobr spreminjajo ... tko da, za enak "paket" zna bit v različnih časovnih obdobjih kar dobra razlika ... ampak, kakorkoli ... naju bi prišla karta brez kabine, brez kopalnice in brez wi-fija ene 100 evrov, skupaj z motorjem ... ker sva se pa mal kurčila z sobano z oknom, tv-jem in svojo kopalnico so naju pa olupil ta 190 evrov ... povem pa ti, da tist filing, ko ti ladijski sluga odpre cimerček, odtehta tud tist dodatek 45 evrov ... ps. ... rajši pejta v septembru kot junija ... ker če se spomnim na včerajšnje temperature, bosta junija zoglenela tle dol 🤣 Popravljeno Maj 24, 2022. Popravil pik1 Bmflar, Kugelschreiber, DAMI34 in 3 others 5 1
Joker Objavljeno Maj 24, 2022 Opozori Objavljeno Maj 24, 2022 Izgleda, da je letos eno čudno leto. Midva sva bila na Sardiniji zadnjih 6 let vedno v prvi polovici junija, zadnji dve leti celo v pozni sredini pa je bilo redko čez 30°C... Sicer pa uživajta! pik1 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 24, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 24, 2022 . "Sardegna tour" tretji dan ...iz notranjosti centralne vukojebine Sardinije sva se danes spustila do Cagliari-ja in prevozila prvi del predvidenih rut na skrajnem jugo zahodu otoka 👍 današnja okolica je bila nekaj povsem drugega od včerajšnje 😊 ... vozila sva mimo prelepih plaž in očem simpatične razgibane obale ... tudi temperature so bile spodobne ... tam nekje med 25 in 28 stopinj ... Zarisana ruta pa, predvsem tisti dve vzporedni tam dol na skrajnem jugo zahodu, povzete iz mnogih komentarjev "moto Sardinija zanesenjakov", ki jih navajajo kot "obvezno čtivo" po Sardiniji ps. ... konjiček je bil najin prijateljček na včerajšnji lokaciji apartmaja 😍 MiNa, IF7, C eagle in 16 others 17 2
Popularna objava tomash Objavljeno Maj 25, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 25, 2022 Vsakdo ima svoj razlog za potovanje na Sardinijo. Nekdo dopust, drugi (med temi sem tudi sam), pa uživanje v vožnji po res dobrih cestah. Prvič, ko sem bil na Sardiniji sem bil tam z ženo in sva kruzala po Sardiniji od severa do juga. Cena povratne karte na palubi za oba je bila cca 100 evrov. To je šest let nazaj. Vsa naslednja leta sem šel na divjanje po Sardiniji sam ali s prijatelji. Vedno sem ali smo koristili palubo za prenočišče in cena povratne karte je bila od 28 do cca 100 evrov. Kabine do sedaj še nisem koristil, ker mi enostavno tako paše.. Je pa Sardinijo po mojih izkušnjah primerna samo ena besedna zveza ... "motoristična nebesa". Avtorju teme želim, da se naužije lepot Sardinije in nam le te še naprej lepo opisuje, tako opisno kot slikovno. Ni vrag, da bom letos spet tam. Quest, DAMI34, Mavti in 10 others 11 2
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 25, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 25, 2022 ... četrti dan .. ... bom podrobno opisal cel četrti dan ... ovinek na ovinek, iz ovinka v ovinek ... še sto šestnajst ovinkov na tristošestdeset ovinkov podlage ... pa za povrh še par ovinkov ... po tem ... ko so se mi ovinki popeli več na ku*ac 🤣 ... človk res ne bi veejel, če ne bi poizkusil na lastni koži 😮🤣 .... pa te modeli tle dol res nimajo niti dveh tekočih metrov ravne ceste 🤣 ... svaka čast cestarjem Sardinije 😁 ... in potem še moja .... ki ji sicer čestitam za res dobro opravljeno planiranje vseh rut ... ampak ... to, da ne bova spustila pa niti pol enga ovinka na celem otoku, pa tud jest nisem pričakoval 😮 ... ampak ok ... sej bo šlo ... 😁 ... najbrž ... 🤣🤣🤣 .... uglavnem ... danes sva obdelala še zadnji jugozahodni del winklnov ... nabralo se jih je za dobrih 250 km-jev ... jutri se lotiva pa še jugo vzhodnih zgodb ... ... aja .. pa še to ... danes popoldne je kapnilo že prvih par dežnih kapelj ... zaenkrat sva se kakšnemu resnemu dežju še uspela ognit ... kako bo za naprej pa nisem čist prepričan ... ker meteomodeli tu dol že nekaj napovedujejo 😮 video-5e02ef11a0b9649c8136eb49517c2ce5-V.mp4 Kugelschreiber, DAMI34, Loba in 18 others 20 1
Frenk 67 Objavljeno Maj 26, 2022 Opozori Objavljeno Maj 26, 2022 (popravljeno) pred 10 urami, pik1 pravi: ... četrti dan .. ... bom podrobno opisal cel četrti dan ... ovinek na ovinek, iz ovinka v ovinek ... še sto šestnajst ovinkov na tristošestdeset ovinkov podlage ... pa za povrh še par ovinkov ... po tem ... ko so se mi ovinki popeli več na ku*ac 🤣 ... človk res ne bi veejel, če ne bi poizkusil na lastni koži 😮🤣 .... pa te modeli tle dol res nimajo niti dveh tekočih metrov ravne ceste 🤣 Ko prideš domov se zapelji po AC do Beograda, da se mal pomiriš. 😂 Popravljeno Maj 26, 2022. Popravil Frenk 67 RobiRoberto, Tedybear, DAMI34 in 6 others 1 8
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 26, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2022 . ... pit stop ... 🙂 ... cene povsem primerljive našim 👍 ps. ... razen seveda bencina, ki je v 90 % primerih 1.77 do 1.85 ... nekajkrat je bil 1.90 .... parkrat pa celo 2.10 Quest, mladench, MiNa in 10 others 12 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se