Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 26, 2022 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Maj 26, 2022 . .... iz včeraj na danes se je zelo lepo spalo ... takole, ko si "malo" utrujen, in ko po večerji spiješ še kakšen kozarček rdečega ... zraven pa začnejo deževne kaplje igrat svojo uspavanko po strehah ... top ... neprecenljivo ... 😊 ... AMPAK ... kot vsi motoristi, za razliko od avtomobilistov, pa mi gledamo na tak "prijeten" dežek čez dan popolnoma dugače 😁 ... sej, ponoči mi to vse skupaj kar paše, ampak ko se je pa zjutraj treba odpravit na pot v "mokro" ... 😮 JOOOOOOOOJ, neeeee mi spet kapljat dol noooooo 😪😪😪 Ponovno pa sta se potrdila dva znana reka ... "Sreča je na strani pogumnih" ... mogoče pa še boljši tisti ... "Taneumn kmet ima najbolj debel krompir" 🤣 ... in tko sva tudi midva danes kljub ne vem kakšnim slabim napovedim prevozila praktično celo začrtano ruto brez da bi naju kje polilo 💪💪💪 Če ti zjutraj nekdo obljublja, da boš po poti prej ko slej moker kot miš, in da boš moral vseh tisočosemsto ovinkov prevozit kot po jajcih, namesto da bi ga žgal tko kot je treba, in se to potem ne zgodi ... da lahko zvoziš celo zgodbo praktično v idealnih razmerah, ima človek občutek, kot da bi nekje nekaj zaslužil 😁 No, današnjih nekaj več kot 220 km-jev po jugo vzhodni strani je bilo zelo simpatičnih, čeprav moram malo zamolčat dokaj močan veter ob morju na skrajno vzhodnih točkah rute 😮 ... mopedek je sedaj že varno za ograjo, v kozarčkih je že viljamovka ... tko da ... "Dejmoooo ga" 20220526_125649.mp4 20220526_124608_1.mp4 Mavti, Joker, markII in 16 others 17 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Maj 27, 2022 Deli Objavljeno Maj 27, 2022 SS125 bi morala odpeljati do konca. Tam kjer sta odnehala se šele začne. Ponovi vajo in ne bo ti žal. Sicer pa so vse ceste več ali manj enako dobre. Skorajda ne moreš falit. Luka66, pik1, RobiRoberto in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 27, 2022 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2022 (popravljeno) pred 14 urami, tomash pravi: SS125 bi morala odpeljati do konca. Tam kjer sta odnehala se šele začne. Ponovi vajo in ne bo ti žal. Sicer pa so vse ceste več ali manj enako dobre. Skorajda ne moreš falit. . ... hahaha ... stari, sam še to sem čaku 😁 ... kaj vse bi bilo fajn še kje odpeljat 😮😮😮😁😁😁 ... prevozila sva vse in še več ... tko da, če sem pošten, poznam u bistvu že vse kljuke na Sardi, poznam vse živali ob cestah ... pa še rit mi bo glih kar stran odpadla ... tko da ... ta trenutek me res ne zanima niti en meter več po naključju še neprevoženih poti 😁 ... z mal sreče se jutri priguncava še do Santa Terese ... in gasaaaa do Bonifacia 😁 Popravljeno Maj 27, 2022. Popravil pik1 Quest, tomash in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 27, 2022 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Maj 27, 2022 . ... predzadnji dan Sardinije ... zajtrk naročen že ob polosmih zjutraj v želji, da na pot odrineva malo bolj zgodaj ... ter tako mogoče odpikava "kakšen" kilometer več, ki bi naju sicer čakal za jutri, ko bova med ostalim morala "loviti" tudi uro odhoda trajekta iz otoka. Žal naju je spet prebudil močan naliv 😭 ... kar je pomenilo, da je u bistvu vseeno kdaj štartava, ker bova v takšnem vremenu tako ali tako naredila manj kilometrov, kot sva jih imela v planu. K sreči je dež počasi ponehoval, tako da sva še imela malo upanja na kolikor toliko "normalen dan" motoriranja. Na hitro sem splaknil motor, ki ga je dež pomešan z mivko ponoči dodobra zapacal 😮 Pot sva začela še po mokrih cestah, vendar sva čez kakšno uro le zapeljala na suh asvalt, kar je pomenilo, da sva na koncu le lahko odpeljala vsaj približno predvideno ruto 😊 Štartala sva iz mesta Muravera, prepeljala del vzhodne poti, čez Jerzu, čez Fonni, čez kraj Nuoro do končne točke v kraju Posada. Pot sva sproti prilagajala, glede na padavine, glede na dosegljiv signal gps-a, glede na stanje "razritosti" cest, in nenazadnje tudi na najino voljo in motivacijo za premagovanje kilometrov po dežju, kolikor sva jo sploh še premogla 😮 ... V dobro voljo so naju ves čas spravljale le "male" živalice ob cesti, ki so se nama režale, češ, res sta debila, da se jebeta v tem vremenu po tej centralni vukojebini 🤣 Na koncu sva zadela "terno" vsaj z izbiro današnjega prenočišča 😊💪 zeloooo prijetna hišica ... topel tuš, pivo ... le kaj bi si človek po takšnem dnevu sploh še lahko želel več ??? 😄 20220527_131239_1.mp4 20220527_105057.mp4 20220527_105545.mp4 20220527_105855.mp4 RobiRoberto, SuNa, Tedybear in 12 others 13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 28, 2022 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Maj 28, 2022 ... tko ... za tolk dnarja je to to ... 👍 Danes sva prevozila še iz Posade do Santa Terese ... mal po hitrih ovinkih, mal po zavitih kljukah ... mal pa tud po autobanu 😮 ... ampak ... zadost je bilo vsega. 😁 Sardinijo zaključujeva sedaj s tole kavico 😍 Bilo je ludo i nezaboravno. 💪💪💪 ps ... zdej pa naprej ... na prvi otok, ki ga srečava s trajektom 🤣 Joker, DAMI34, Loba in 10 others 11 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2022 Deli Objavljeno Maj 28, 2022 Super zapis, lepe fotke in fouš. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se