Skoči na vsebino

Kje najceneje kupiti kit 70ccm

safrane

Priporočene objave

ce mas priliko it kaj v italijo ti ne bo zal:) glede na to da je polini in pravtako malossi od tam, so tam cene precej nizje kot pri nas.

drugace pa vodno hlajeni pridejo nad 30 ziher v slo...moj bil 38..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Kukr jest vem za Italjete sploh nimajo rezervnih delov v Slovenij, isto tud za suzukije?? Kolega ma Suzuki Rm125 pa mu en iz Italije posila cilindre pa bate itn..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz poznam eniga ki ma italjeta formula 50, pa je dal za polinija 30.

pa mu negre nič bolje. :D

če je menjal samo kit mu je dalo največ 5km/h, najbrž še to ne

če bo še menjo auspuh, zobnike, fergazer,.... te pa bo mu tako delalo ko dela svinja z koruzo :D :D hehe

če je že dal za kit 30čukof še naj da teko za auspuh :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz mislim to da mu ni dal nič pospeškov! pa je mel prej 50ccm mašino not. tak da bi se moglo poznat (pr pospeškah). jaz sn dal 70ccm not pa mi je veliko bolj potegno. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pri 2T motorjih je NAJPOMEMBNEJSI IZPUH!!!!!!!! oziroma ce hocs iz kita potegnt vn maximalno kr ti nud.......uzem tud taprav izpuh....... vrjem men k bos odkartu neki dnarja za dobr izpuh ti/mu nebo zal........(pa ceprov je drag k p..... (@!""$$@!!?@°˛ :( )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 mesecev pozneje...

ve kdo približno kak so ke cene v italiji, za 70 kit in primarne prenose polini, in variator malossi multivar?

btw: za aeroxa :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ve kdo približno kak so ke cene v italiji, za 70 kit in primarne prenose polini, in variator malossi multivar?

Multivara si bos se zdaj kupo???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Enega poznam, ko si je kupo koruzo od Suzukija Zilliona, skuter je sicer ful nenavaden in lepši od Kitane, vendar dele dobiš pomoje nekje na meji, torej na sred morja med Kitajsko in Japonsko.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Multivara si bos se zdaj kupo???

ja robek :P :)

računal sn da dobim vse vkup okol 90 jurjov, in sicer 50k za plačo od julija in 40k od avgusta :)

plačo za julij pa dobim komaj konec avgusta in te pride cilinder in prenose, konc septembra pa prije variomatorček al pa kuplonga polini evolution 2g, če spet stara nebo htela ultra divje spelati :)

pa tak btw: športne kuplonge je težko nastavit?

pesdo pa še 20. septembra bo treba neke lepiga ženi kupti :D torej fergazer odpade :( :( :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Te pa tak vredi :) Samo pazi da se nebos brez variatora zaradi zene ostal :)

eh, nem nem :P :)

na glavno pa sn pozabo, skutera še si ja morem pofarbat :D eh to pa bo že božiček prneso :D še vreje da vrjamem v njega :D :D :D

ke mi lahko gdo pove kak je z totimi številkami pr zobnikah?? jas tega nix ne razumem :unsure:

Popravljeno . Popravil aerox
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spredna stevilka pove velikost zobov na tamalem oz.sprednjem zobniku tadruga pa na zadnjem

in kake številke bi ble primerne za navadno 70tko?

tomaž lahko prosim kje poiščeš račun od tvojih zobnikov in preveriš št? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

14/46,14/48 to je to :) :) :)

torej prvi dve sta za primar, drugi dve pa za sekundar? :)

jas razumem bahnhoff :D

roba kake maš ti?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

torej prvi dve sta za primar, drugi dve pa za sekundar? :)

roba kake maš ti?

Kaki prvi dve sta primar drugi pa sekundar :blink: :blink: :blink: V kompletu primarnih dobis dva zobnika enega ki je mali(toreja lahko ma 14oz.16zobov) in drugi ki jih ma od 46 do 99 :) :) :)

jaz mam 16/46

202.1391artmaxi.JPG

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ke bi jas kupo? 16/46?

Nej nej nej....ti mas 14 spredi :) Jaz mam 16 se ves Dna pac

14/46 ma te tudi tomažek ne?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!