jambolaja Objavljeno Avgust 26, 2022 Deli Objavljeno Avgust 26, 2022 Upam, da ta objava sem. Sem imel zlomljeno nogo in doma preležal preveččasa. Tako, da sem kreiral kviz iz geografije, kjer lahko preverite svoje znanje dokler se ne odpravite še na kakšno pot. Vesel bom vsakega odziva. Predvsem opozoril na napake, ker je bilo kar nekaj vnosov https://drjamtravels.blog/sl/kvizi-iz-geografije/ Kaldu, C eagle in Akito 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Avgust 28, 2022 Deli Objavljeno Avgust 28, 2022 Pri afriških državah se včasih namesto oblike pojavi zastava. Je to namerno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jambolaja Objavljeno Avgust 29, 2022 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2022 Ne, to je napaka. Prosim napišite pri katerem vprašanju (kviz-država) se to pojavi pa bom popravil. 200 držav, 3 kviza, 4 odgovra, 3 jezika, ogromno vnosov in bom hvaležen za vsako opzorilo o napaki, da lahko izboljšam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se