Skoči na vsebino

Dakar 2023, 2024, 2025

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

DAKAR uradna stran youtube povezava

Priporočene objave

Objavljeno
pred 18 minutami, miran985 pravi:

Danes na stage-u po 440km še vedno vodi dirko Mason na Kovetu. Dokaz da je hiter in da se da. 

Screenshot_2025-01-11-12-27-19-719_com.aso.dakar-edit.jpg

vsekakor ne bi škodilo, da kdo mal bolj resno objavi. Stage by stage njegove favorite. Od problemov do zmag.

Ti bi zlahka prevzel kove po dnevih. Na koncu je itak vsak zmagovalec, tisti, ki pride do konca in preživi in tisti, ki ne pride do konca in preživi.

Objavljeno
pred 11 minutami, DAMI34 pravi:

vsekakor ne bi škodilo, da kdo mal bolj resno objavi. Stage by stage njegove favorite. Od problemov do zmag.

Ti bi zlahka prevzel kove po dnevih. Na koncu je itak vsak zmagovalec, tisti, ki pride do konca in preživi in tisti, ki ne pride do konca in preživi.

Jaz mislim da bi ti to zlahka prevzel pa objavil bolj resno.

Potem pa briši moj post ki ni resen pa piši...

Konc koncev kdo pa piše se kje kaj resnega tukaj gor?

Objavljeno
pred 11 minutami, miran985 pravi:

Jaz mislim da bi ti to zlahka prevzel pa objavil bolj resno.

Potem pa briši moj post ki ni resen pa piši...

Konc koncev kdo pa piše se kje kaj resnega tukaj gor?

ne sledim dobro Kove. Sledim Tonija v glavnem, pa še to slabo objavim. Tako da, preber še 1x, nič slabega nisem mislil, sploh pa nič podjebaval. Še jebeni lajk sem ti stisnil.

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

ne sledim dobro Kove. Sledim Tonija v glavnem, pa še to slabo objavim. Tako da, preber še 1x, nič slabega nisem mislil, sploh pa nič podjebaval. Še jebeni lajk sem ti stisnil.

Vem, zastopim. Nisem mislil da "podjebavas" ampak samo da pač odstrani da ne moti. Nič drugega. 

P.s. slediš Tonija.....objavi tako kot si rekel meni "Stage by Stage,favorite zmage, težave 😉"...

Objavljeno
pred 6 minutami, miran985 pravi:

Vem, zastopim. Nisem mislil da "podjebavas" ampak samo da pač odstrani da ne moti. Nič drugega. 

P.s. slediš Tonija.....objavi tako kot si rekel meni "Stage by Stage,favorite zmage, težave 😉"...

ajoooj...zakaj se tok rad prepucavaš? Je moj nasvet mimo, potem se ne rabiš matrat, pač ignoriraj. A sem kje zapisal, da tvoja objava moti? Nisem a ne, še pohvalil sem jo.

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

ajoooj...zakaj se tok rad prepucavaš? Je moj nasvet mimo, potem se ne rabiš matrat, pač ignoriraj. A sem kje zapisal, da tvoja objava moti? Nisem a ne, še pohvalil sem jo.

Ok

Objavljeno

Toni se je fino spocil in letel, 14! Branch, s Herotom cetrti v skupnem,  pa odstop. Ne vem ce je kej odloceno. Ni se konc. 

IMG_5053.jpeg.c3af79c2e7e0da4e24204889571a7606.jpeg

5 ur žganja na ferik, pa ti v desetih minutah v cilj prileti 15 komadov. Men je to vse nepredstavljivo. 

Objavljeno
pred 12 minutami, Kugelschreiber pravi:

Toni se je fino spocil in letel, 14! Branch, s Herotom cetrti v skupnem,  pa odstop. Ne vem ce je kej odloceno. Ni se konc. 

IMG_5053.jpeg.c3af79c2e7e0da4e24204889571a7606.jpeg

5 ur žganja na ferik, pa ti v desetih minutah v cilj prileti 15 komadov. Men je to vse nepredstavljivo. 

Ja to je noro da po 600km takole po minutkah se štejejo 🙈. Svaka jim čast!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!