Yucco Objavljeno Oktober 5 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5 Želiš povedati da je to bolj mišljeno kot zajebancija in da pridejo te sedeži bolj v poštev na azijski in latinskoameriški celini? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Oktober 9 Deli Objavljeno Oktober 9 Zdej pa res ni več heca... Danes sem šel k taljanom v Beps pogledat ene škornje... (ki sm zdej že 3 leta brez moto obuval) In vidim na moto oddelku otroški sedež za motor Givi... Me prav zanima kak bi naši zakonski veleumi rekli na to.. In roka pravice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corleone48 Objavljeno Oktober 10 Deli Objavljeno Oktober 10 V Italiji,sem po Milanu videl,ma najmanj 10 takih sedežev za otroke.In veselo se vozijo v njih.Ma svašta majka rodi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yucco Objavljeno Oktober 10 Avtor Deli Objavljeno Oktober 10 No vidiš in počasi bo zadeva prišla tudi k nam oziroma bo to Zoki zrihtal ko se mu gre za mobilnost da nabere glasove. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se