Furioso Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Me prav res zanima... _ __ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Blondinke bi vse pihale in teste sposobnosti bi jim opravljala. Moške, ki bi bili preveč pametni bi tudi jebala nazaj, kolikor se le da. Stare mame bi ustavljala zaradi počasne vožnje in ogrožanja prometa. Vse norce motoriste bi tudi haklala (tut če bi šel malo čez omejitev, samo norcev pa res ne maram). Kake fajn fante bi pa na pijačo povabila :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Blondinke bi vse pihale .... jaz bi pa raje videl, da bi vlekle :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Blondinke bi vse pihale .... jaz bi pa raje videl, da bi vlekle :D :D A misliš, da ločijo razliko?????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Zelo korektno. Nobenih privilegij, zakon je zakon, ki ga je treba spoštovati, drugace bi na svetu vladal kaos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 :2gunfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 :2gunfire: :lol: :lol: :lol: A mal preveč filme gledaš? :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 :shock: neeee, oči imam take od interneta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 vse bi pretepel ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 vse bi pretepel ... Zacel pa bi pri lastni mami in atu, .....al ja :roll: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Se mi ni treba nič predstavljati. Sem motorator tukaj. :P Grem kar nekam v zasedo in bom trem poste zbrisal in dve temi zaklenil :wink: :twisted: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 vse pobiu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Isto kot zdaj :roll: lp DTW :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Jemljal bi podkupnine, tepel vse zivo, maltretiral sluzbena vozila do amena, legitimiral vsaj 50 ljudi na dan in se nasplošno trudil za bolj varno okolico...... "To Serve and Protect!" al kako ze? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 vse pobiu Kak smo nasilni.. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Kaznoval vse ,ki vozijo pod omejitvami.(v čuzo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 uh bi bil zajeban :twisted: -kazni za vse ki vozijo 10 ali več pod omejitvijo -kazni za vse ki vozijo po prehitevalnem pasu manj kot 70% nad omejitvijo -kazni za vse ki pred prehitevanjem ne prestavijo nižje ampak se 5 let bašejo mimo -zapor za vse ki izsiljujejo prednost motoristom -goli otok za tiste ki v škarje prehitevajo če gre motorist nasproti -zapor za tiste ki ne uporabljajo žmigavcev -prepoved vožnje za počasne voznike in 50% ženskih voznic -prepoved avtomobilov tipa matic, yaris in ostale mini jajce -hitrosti za motoriste nebi kaznoval razen v primerih območja šole itd... kakega norca bi opozoril -prehitro vožnjo z avtomobilom bi načeloma kaznoval, ampak odvisno od situacije, sigurno ne če na pregledni cesti pelješ "malo" :twisted: preko omejitve. -bi ga pa najebali razni šmrkavci v "friziranih" avtih če bi kje po mestu kazali svoje (NE)znanje in neobvladanje vožnje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 ......kaj mislis,zakaj nisem...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Če bi jaz bil policaj, bi najprej - hmmm, ne, sploh ne bi bil policaj. .. :) Je tko preveč fajn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 ......kaj mislis,zakaj nisem...... Najbrž zarad istega kot jaz :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 a kako?? pošten bi bil do poštenih in zajeban do zajebanih! :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 ........ko bi pa končno končal dnevno delo v mučilnici na postaji, bi šel na teren in ustavil vsak Traktor in delal temeljite preglede svetil oziroma pomanjkanja teh. Pravzaprav ne bi stal in čakal v zasedi, ampak bi šel kar v traktolov! Mislim, da je brez pomena sploh omenjat, da bi jaz kot policaj, nabil nešteto nadur! Aja, seveda bi pa v prostem času glumil policaja v civilu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 :oops: jaz, bi se pa kot polizei specializiral na telesne preiskave pr blondinkah :shock: a mislite da imajo tak profil :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Marec 26, 2003 Deli Objavljeno Marec 26, 2003 Me prav res zanima... Predvsem prijazno (v nomarlih okoliščinah :? ) in korektno (samo tisti če bi bila, bo zavedno ostal samo če). Drugače pa me je ravno pred dnevi ustavla mlada policistka s tistim "kontrola prometa" (prva me je mimo spustila, druga pa si je rekla "da vidimo tole s črnimi špegli, pa v črnem, pa dolgi lasje, da se ne vidi če je pripasana"). Bila je prijazna, ji dam dokumente in ko jih pogleda se nekaj nasmiha (to vidim tako od strani) in mi reče "kaj vete kdo sem jaz?". Potem jo končno boljše pogledam in vidim, da jo celo poznam. Zdi se mi, da sem jo nazadnje videla, ko je še v šolo hodila, zdaj pa me že na cesti ustavlja :? 8) :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Marec 26, 2003 Deli Objavljeno Marec 26, 2003 superca, ti si pa tako cool, da tebe ne bi nikoli ustavil in bi te VEDNO spustil naprej :x-mas: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se