Alla Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Ej.....pa kaj spet vse policaje mečete v isti koš? :? :? :? Alla Ja, tisti s katerimi nimamo opravka zgledajo čist ok. :twisted: :lol: A vsi, s katerimi si pa kdajkoli imel opravek, so pa bad? :shock: :? .....Hm..... :? Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Ej.....pa kaj spet vse policaje mečete v isti koš? :? :? :? Alla Ja, tisti s katerimi nimamo opravka zgledajo čist ok. :twisted: :lol: .....ampak SAMO zgledajo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Kako??Tko kt je treba...brez jebanja u glavo(no,če bi bla res kšna luštna .) ),spoštljivo(dokler bi se oni do mene tako vedel :grim ),in predvsem bi bil stalni gost na ridah(mal sončka pa vonja po bencinu pa motorjev ne škodi niti v službenem času).Drugače pa-za narodov blagor :grim :grim :yea1: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Sam sebe bi zaprl, če to nebi pomagalo pa vstrelo! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Omadona .. kdo je pa to tematiko iz naftalina privlekew takrat sem bil še preprosto "1" in še ne Broj Jedan .. :blush: ::::::::::::::::::::::::: torej edino kar je res: policaj nisem hotel biti nikoli, tudi kot dete ne, saj se mi kaj takega že od tretjega leta dalje zdelo popolno in dobesedno razvrednotenje mojega intelekta :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Mlato bi s pendrekom vse po riži, najbolj pa motoriste. Sploh te počasne, ki mi ne bi mogli zbežat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 (popravljeno) Mlato bi s pendrekom vse po riži, najbolj pa motoriste. Sploh te počasne, ki mi ne bi mogli zbežat. tebi zbejžat .. dej dej .. :lol1: po moje bi ulovil/namlatil samo kakega, kbi mu mofa crknva ;) Popravljeno Januar 23, 2007. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 prjazen bi bil do žensk kot vsi policaji :lol1: prjazen bi bil do žensk kot vsi policaji :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 vsaka dobra bi pihala (vlekla)!!!!!!!!!!!!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Sem ze resno razmisljal, da bi en šnelkurs naredu, pa en krizise u vasi v najem uzel, pa tko,... res na izi! Sam neb slo kr tko na ajnfuk. Sef bi mi vrjetn vsak dan sproti kake bedarije trosu. Pa se pol nekak nisem odlocu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 a kako?? pošten bi bil do poštenih in zajeban do zajebanih! :roll: Tu neki vmes bi bil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Sprejemal bi plačila v naturalijah seveda če bi kršile dekleta :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 Lepo bi se obnašal. V delovnem času. Doma pa bi se pogledal v ogledalo in se vprašal, kaj je z menoj narobe, da moram opravljati ta "usrani" poklic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Lepo bi se obnašal. V delovnem času. Doma pa bi se pogledal v ogledalo in se vprašal, kaj je z menoj narobe, da moram opravljati ta "usrani" poklic. si zadel u terno ,sam nekdo ga mora Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 si zadel u terno ,sam nekdo ga mora Nekdo mora biti tudi bogat, da smrdi od bogastva. Raje bi bil ta. Pa naj bo nekdo drug "pustno maskiran" vse življenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Če b jst biv polcaj, b vse nabu k prasce! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Če b jst biv polcaj, b vse nabu k prasce! :grim Ne vem zakaj nisi. Zdaj ne potrebuješ več štirih let v Tacnu. In s takšnimi stališči te zaposlijo takoj. Brez heca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 Če b jst biv polcaj, b vse nabu k prasce! :grim Tak se govori! Udri po sirotinji! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 Jst iskreno povedan bi bila mal žleht :devil: :whistle: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 Brez heca. ..kratko in jedrnato, tak bi bil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 Najbrž bi se šel družabne igrice z lisicami. In pendrekom. Na reverz jasno. Služba je služba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 Štrik, :SS :SS pa na prvo drevo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Če bi bil policist, bi vsaka ustavljena blondina obvezno morala opraviti "alkotest". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Če bi bil policist, bi vsaka ustavljena blondina obvezno morala opraviti "alkotest". :angry: Zakaj se vedno vsi spravljajo na "blondike"? :angry: Če bi ustavil mene, bi ti ta "alkotest" zdrobila :kva2: Če bi bla jaz policistka bi tepla vse kretene, ki cjazijo in tiste ki norijo čez mesto. Pa tudi nekatere motoriste, ki nimajo pojma zakaj obstaja števec in omejitev :BUA: :angry: :angry: :angry: :whistle: danes se počtim uničevalsko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Tudi vapo je blondina :krneki: Torej bi se lahko spravil sam nase. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se