Kugelschreiber Objavljeno Januar 19, 2023 Opozori Objavljeno Januar 19, 2023 Opazam da Toskana nima svoje teme, pa si jo zasluzi. Italjanska regija na zahodni obali. S Tirenskim morjem, odličnimi cestami, slikovitimi mesti, idiličnimi vasicami, originalnim Chiantijem in Florentincem. Domicilj dirkalisca Mugello, trajektne luke Livorno in gospoda Stinga. V Firencah, regijski prestolnici, stoji največja opečnata kupola na svetu, Michelangelov David, galerija Ufizzi, Palazzo vecchio pa tudi hipodrom s festivalom Firenze Rocks. MiNa, DAMI34, Mavti in 5 others 7 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Januar 19, 2023 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 19, 2023 14 hours ago, damjandugi said: Na tem zbirališču pa smo bili za 1.november ko smo se vračali iz Siene preko Firenc proti Bologni in naprej proti Benetkam. Kakšnim nasproti vozečim projektilom na ovinkih na mojem voznem pasu sem se moral umikati ni za opisat. Hehe. Mi2 sva bila zacetk sezone, okrog velike noci, in ocitno se niso bili tako napaljeni. Na celi poti sem enkrat zasteigel z usesi in videl samo en zdrobljen motor. Ob taki masi folka na ridah ali crnem kalu pa nocem vedet. Se par fotk s podalsanga vikenda, 15-18. 4. 2022. San Gimignano, Siena, nekje na ss65, Mugello, opatija San Galgano, vaška betula. raza, pik1, DAMI34 in 7 others 8 2
HRC Objavljeno Marec 26, 2023 Opozori Objavljeno Marec 26, 2023 Lahko kdo priporoča kakšno prenočišče južno od Firenc…recimo Poggibonsi ali okolica
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se