Markisan Objavljeno Februar 23, 2023 Opozori Objavljeno Februar 23, 2023 Malo butasto (danes) vprašanje. Mulca bi rad predno gre v avtošolo naučil vsaj osnov speljevanja, bočnega parkiranja, skratka, da mu bo avto domač predno se prvič vsede za volan v avtošoli, torej da se bo bolj lahko posvečal prometu, opazovanju okolice kot pa kje je ročka za žmigavc, sklopkca itd. Torej vprašanje je. Ali se policaji lahko naredijo vik in krik za vožjo po praznem parkirišču ali nekem poljskem kolovozu itd?
maus Objavljeno Februar 23, 2023 Opozori Objavljeno Februar 23, 2023 pred 13 minutami, Markisan pravi: Malo butasto (danes) vprašanje. Mulca bi rad predno gre v avtošolo naučil vsaj osnov speljevanja, bočnega parkiranja, skratka, da mu bo avto domač predno se prvič vsede za volan v avtošoli, torej da se bo bolj lahko posvečal prometu, opazovanju okolice kot pa kje je ročka za žmigavc, sklopkca itd. Torej vprašanje je. Ali se policaji lahko naredijo vik in krik za vožjo po praznem parkirišču ali nekem poljskem kolovozu itd? nč ga učit... bodo vse v avtošolo povedali in kasneje, ko bo naredil mu lahko svetuješ. Moj oče je bil skoraj 40 let inštruktor in najslabši so bili tisti s predznanjem
franc Objavljeno Februar 23, 2023 Opozori Objavljeno Februar 23, 2023 pred 49 minutami, Markisan pravi: Ali se policaji lahko naredijo vik in krik za vožjo po praznem parkirišču ali nekem poljskem kolovozu itd? Če te dobijo, prav gotovo. To kar pravi Maus, pa je zelo odvisno od inštruktorja. Eni si res vzamejo čas, drugi pa ravno ne. lp
DAMI34 Objavljeno Februar 23, 2023 Opozori Objavljeno Februar 23, 2023 jaz sem moje učil na praznem parkirišču v nedeljo..izpit nardili s prve. Ni pa nobene panike četudi ga nič ne naučiš, bo vsaj z avtošola avtomobilom jahal pločnike, pa tebe ne bo srce bolelo
pik1 Objavljeno Februar 23, 2023 Opozori Objavljeno Februar 23, 2023 pred 1 uro, Markisan pravi: Malo butasto (danes) vprašanje. Mulca bi rad predno gre v avtošolo naučil vsaj osnov speljevanja, bočnega parkiranja, skratka, da mu bo avto domač predno se prvič vsede za volan v avtošoli, torej da se bo bolj lahko posvečal prometu, opazovanju okolice kot pa kje je ročka za žmigavc, sklopkca itd. Torej vprašanje je. Ali se policaji lahko naredijo vik in krik za vožjo po praznem parkirišču ali nekem poljskem kolovozu itd? . ... iz lastnih izkusenj ti lahko povem, da LAHKO naredijo "vik in krik" ... pa tudi če je to parkirišče zares zelo veliko ... in u bistvu tudi "skoraj" čist prazno ... ... sam sem svoji prestolonaslednici prav na tak način in z isto mislijo v glavi kazal malo tehnike vožnje ... ko je do naju pripeljal muri ... in naju le po milem prosjačenju in moledovanju spustil brez kazni ... baje sva na ta način "ogrožala" okolico
franc Objavljeno Februar 23, 2023 Opozori Objavljeno Februar 23, 2023 pred 52 minutami, pik1 pravi: . ... iz lastnih izkusenj ti lahko povem, da LAHKO naredijo "vik in krik" ... pa tudi če je to parkirišče zares zelo veliko ... in u bistvu tudi "skoraj" čist prazno ... ... sam sem svoji prestolonaslednici prav na tak način in z isto mislijo v glavi kazal malo tehnike vožnje ... ko je do naju pripeljal muri ... in naju le po milem prosjačenju in moledovanju spustil brez kazni ... baje sva na ta način "ogrožala" okolico Si jo učil driftat? DAMI34, pik1 in GregorM 2 1
pik1 Objavljeno Februar 23, 2023 Opozori Objavljeno Februar 23, 2023 pred 10 minutami, franc pravi: Si jo učil driftat? . .... ne, ona ni objestn voznik
Markisan Objavljeno Februar 23, 2023 Avtor Opozori Objavljeno Februar 23, 2023 Men se zdi fino da otrok vsaj mal filinga dobi kaj je volan, da sklopka če nimaš filinga smrdi k šmerglšajba ......
Qay Objavljeno Februar 23, 2023 Opozori Objavljeno Februar 23, 2023 Meni se zdi nujno, da jih naučiš speljat, šaltat, bremzat, da dobijo občutek za velikost avta… Nisem pa jih učil pravilne vožnje po cesti, ker bi jaz sigurno pogrnil na izpitu. Pa še nekaj se mi zdi nujno. Ko je sneg je treba it na varno mesto in driftat, speljevat, bremzat…. Da znaš avto ujet, da spoznaš kako te odnese, ne da se ti kaj takega zgodi prvič v rednem prometu. Zgolj moje mnenje. Markisan, Kaldu in bosa 3
Kaldu Objavljeno Februar 24, 2023 Opozori Objavljeno Februar 24, 2023 Oba moja sem naučil osnov (pa brez bočnega parkiranja) in jima je zelo pomagalo v avtošoli.(avto imam k sreči služben). Malo rutine za začetek avtošole ni škode. Samo pravilni postopek speljevanja moraš poznati. Vedno samo na velikem parkirišču, v nedeljo zgodaj zjutraj. Nikoli k sreči nisem imel srečanja s policisti. Sedaj v prestolnici težko najdeš veliko parkirišče, da nima rampe. Verjetno bi šel na P+R parkirišča. DAMI34 1
Frenk 67 Objavljeno Februar 24, 2023 Opozori Objavljeno Februar 24, 2023 pred 20 urami, maus pravi: nč ga učit... bodo vse v avtošolo povedali in kasneje, ko bo naredil mu lahko svetuješ. Moj oče je bil skoraj 40 let inštruktor in najslabši so bili tisti s predznanjem Moja prva ura v avtošoli, stara zjebana stoenka, je reku inštruktor prec na začetku "Ti s pa že mau vozu, a ne?" Sem reku, da mal pa sem. "Se mi je zdel, drgač neb uspel v tretji spelat." 😂 Quest, DAMI34, maus in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Februar 24, 2023 Opozori Objavljeno Februar 24, 2023 Sem pozabil povedat, da sem svoje mulce naučil osnov na parkirišču. Ženo sem naučil osnov na parkirišču in ne bote verjeli tudi po cesti Vsi nardili s prve. Mene ni nihče nč hotel učit, fotr je znoru, ker je blo avta škoda, ko sem pa kamion ukradu in ga zapeljal v garažo sem keson pustil na balkonu Aja, fičko je bil prvi avto v avtošoli, položu itak s prve A+B RobiRoberto in Tedybear 1 1
Markisan Objavljeno Marec 9, 2023 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2023 Evo operacija uspela. Pubec spele, šalta, rikverc pele brez da sklopka smrdi k šmergl šajba Quest, kaizer, Qay in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se