Frenk 67 Objavljeno April 6, 2023 Opozori Objavljeno April 6, 2023 Stari, takih neumnosti niti prvošolček ne bi klatu.
maus Objavljeno April 6, 2023 Opozori Objavljeno April 6, 2023 Evo.. že prva napoved tožbe zaradi laži AI-ja https://www.24ur.com/novice/znanost-in-tehnologija/chatgpt-grozi-tozba-pravi-da-je-bil-avstralski-zupan-v-zaporu-a-to-ni-res.html
Frenk 67 Objavljeno April 6, 2023 Opozori Objavljeno April 6, 2023 Tale vedno bolj "inteligenten" 🤣 Scarabeo 500 1
Frenk 67 Objavljeno April 6, 2023 Opozori Objavljeno April 6, 2023 pred 17 minutami, maus pravi: Evo.. že prva napoved tožbe zaradi laži AI-ja https://www.24ur.com/novice/znanost-in-tehnologija/chatgpt-grozi-tozba-pravi-da-je-bil-avstralski-zupan-v-zaporu-a-to-ni-res.html Zgleda, da so že popeglal
DAMI34 Objavljeno April 6, 2023 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2023 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Stari, takih neumnosti niti prvošolček ne bi klatu. sej sm ti reku. Moj GPT hodi že v šolo, tvoj pa šele v vrtec. Kriv je učitelj
nejc74 Objavljeno April 6, 2023 Opozori Objavljeno April 6, 2023 naj ti se nasteje crke brez ponavljanja, da vidimo ce zna
DAMI34 Objavljeno April 6, 2023 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2023 pred 1 minuto, nejc74 pravi: naj ti se nasteje crke brez ponavljanja, da vidimo ce zna ja vpraši ga Mi se šalimo in smejemo, tehnologija je hudičevo napredna in zmogljiva. mogoče sčasoma celo nevarna. Zaenkrat pa dobra toliko, kolikor jo je sposoben uporabnik pravilno vprašati in nastaviti. ko sem prvo vprašanje gptju postavil sem ga v smislu motorizma in sicer specifikacije norden 901, in je bil odgovor točen, ter morebitne hibe in problemi. in spet je bil odgovor točen s poudarkom, da ima informacije do določenega časa in o čem govorijo uporabniki. Nato sva nadaljevala bolj v smeri kaj me zanima in to so rute, poti, gpx pretvorbe kml v gpx itd...vse točno, s tem, da ni blebetal o lepih potkah in kje, je raje dal nasvet, kje jih najdem na netu..linki. pred 1 minuto, Frenk 67 pravi: Višek inteligence stari , sem ti reku, tvoj hodi v vrtec, moj bo kmal doktor znanosti
Frenk 67 Objavljeno April 6, 2023 Opozori Objavljeno April 6, 2023 (popravljeno) Lahko se malo norca delaš Popravljeno April 6, 2023. Popravil Frenk 67
DAMI34 Objavljeno April 6, 2023 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2023 Zgleda, da se dobro odziva na vljudnost. Frenk tebe jebe, ker si ga kurcal (poguglaj prompt engineering gpt ) Poglej moj print screen, vse točno.
Frenk 67 Objavljeno April 6, 2023 Opozori Objavljeno April 6, 2023 (popravljeno) Po moje se tam nekje v Ameriki že kadi iz računalnika 🤣 Mogoče mam pa jaz Kitajsko verzijo 🤣 Popravljeno April 6, 2023. Popravil Frenk 67 DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 6, 2023 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2023 tole raj poglej.. In če pogledaš tega tipa, ko oponaša Švarcija, boš najprej reku..fak.to je fenomen..šele potem ugotoviš, da je deepfake. isti tip Al Pacino: ps..za JJa nisem iskal "fake" je že original dovolj DEEP...
Tex Objavljeno April 6, 2023 Opozori Objavljeno April 6, 2023 Fak, če to revče ne bo barbapapa familije sanjalo, pol pa tudi ... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 6, 2023 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2023 pred 4 minutami, Tex pravi: Fak, če to revče ne bo barbapapa familije sanjalo, pol pa tudi ... Frenk je kriv
Frenk 67 Objavljeno April 6, 2023 Opozori Objavljeno April 6, 2023 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Frenk je kriv A gremo še za Barbamamo prevert? 😉 DAMI34 1
Frenk 67 Objavljeno April 6, 2023 Opozori Objavljeno April 6, 2023 (popravljeno) pred 3 urami, DAMI34 pravi: @Frenk 67moj je že na faxu A te zanima kaj o tebi? Fascinantno! 😂 Vem, mal sem zajebu priimek. 🙄 Popravljeno April 6, 2023. Popravil Frenk 67 DAMI34 in Scarabeo 500 2
DAMI34 Objavljeno April 6, 2023 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2023 pred 20 minutami, Frenk 67 pravi: A te zanima kaj o tebi? Fascinantno! 😂 Vem, mal sem zajebu priimek. 🙄 nč nisi zajebu, razkrinkal si me Mislim, da je mel Avdić pred kakimi 14-20 dnevi ravno ta štos na Radio1, pa ga je spraševal o res bolj znanih slovencih. Med drugim tudi o sebi. Baje je rojen (Avdić - bosanc) v Slovenj gradcu . Kakorkol, take je pokal GPT, ampak brez sramu laže
Frenk 67 Objavljeno April 6, 2023 Opozori Objavljeno April 6, 2023 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: nč nisi zajebu, razkrinkal si me Mislim, da je mel Avdić pred kakimi 14-20 dnevi ravno ta štos na Radio1, pa ga je spraševal o res bolj znanih slovencih. Med drugim tudi o sebi. Baje je rojen (Avdić - bosanc) v Slovenj gradcu . Kakorkol, take je pokal GPT, ampak brez sramu laže Stari jaz bi ga tožu za kršenje avtorskih pravic 😂
Tex Objavljeno April 7, 2023 Opozori Objavljeno April 7, 2023 22 hours ago, Frenk 67 said: A gremo še za Barbamamo prevert? 😉 Bože mili .. Frenk 67 1
DAMI34 Objavljeno April 7, 2023 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2023 Vporašaj ga: koliko črk vsebuje beseda barbamama katere črke se ponovijo in kolikokrat (jaz mislim, da nas gpt tut rahlo zajebava, z ozirom nato, kako si zlahka premisli)
DAMI34 Objavljeno April 7, 2023 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2023 pred 39 minutami, Tex pravi: Bože mili .. ps. sam ena B črka je (tista z velko začetnico)
Darko3g Objavljeno April 8, 2023 Opozori Objavljeno April 8, 2023 (popravljeno) Sem pa bral, da je najnovejša verzija "opravila" zdravniško licenco, torej, da je diagnosticirali enako ali bolje kot mnogi zdravniki. Ko se bo dovolj razvila in, ko ji bomo dali možnost odločanja, se bo zgodilo, kot v filmu Jaz robot. Popravljeno April 8, 2023. Popravil Darko3g
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se