Hornet Objavljeno September 7, 2023 Opozori Objavljeno September 7, 2023 Danes predstavljena nova Aprilia RS457, dvovaljna zverinica z 35KW oz 46PS in težo 159kg. Namenjena za A2 kategorijo in konkurenca Kawasaki Ninji 400, KTM RC390, CF Moto 450SR,... Lepo, da se je vrnila ponudba tudi za tiste, ki jim je bolj prijetno voziti manj zmogljive stroje in začetnikom. Več pa na povezavi: https://www.aprilia.com/en_EN/landing-page/new-rs/ Zivnorc, ProdriveR, Zok in 3 others 6
Hornet Objavljeno Junij 25 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25 Nekaj lastnikov RS 457 že vozi svoje motorje. Je kdo mogoče na forumu?
Hornet Objavljeno Avgust 27 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27 Po prvem servisu lahko napišem, da se motor pelje lepo. Trenutna poraba v eco načunu po računalniku 3,5l/100km. Obstajata še rain in sport, ki pa jih še nisem preizkušal dlje časa. Razlike med eco in rain ne opazim. Čeprav ima samo 48 konjev zaenkrat nisem pogrešal več moči. Pred leti sem imel dve leti Ninjo 600 s 125km pa je to bolj prijetno za vozit. Čungalunga indijske gume držijo ok, ker se tako ali tako vozim samo po suhem vremenu, do roba verjetno niti ne bom šel. Malo me motijo vibracije, predvidevam zaradi starih in neprimernih rokavic in zgornjega dela kombinezona mi zaspi desna roka, drža kljub višjemu krmilu športna. Quickshifter uporabljam od 3. brzine navzgor in nad 5k rpm in deluje brezhibno, deluje tudi navzdol pa zdaj uporabljam kar sklopko. V menije se še nisem uspel poglobit, ker navodil sploh še nisem prevzel. kp-kp, ProdriveR, kasti in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se