RobiRoberto Objavljeno Julij 8 Opozori Objavljeno Julij 8 Moja današnja dopoldanska pred približno 10 minutami.
RobiRoberto Objavljeno Julij 14 Opozori Objavljeno Julij 14 Nedeljska jutranja na balkonu, v prijetni temperaturi 19 stopinj.
pik1 Objavljeno Julij 20 Opozori Objavljeno Julij 20 pred 41 minutami, Buschi pravi: . ... trening pridobivanja mišične maše RobiRoberto in Buschi 2
bajkr88 Objavljeno Julij 21 Opozori Objavljeno Julij 21 Jezersko RobiRoberto, Kugelschreiber in Buschi 2 1
Kugelschreiber Objavljeno Julij 21 Opozori Objavljeno Julij 21 8 minutes ago, bajkr88 said: Jezersko Kako je s cesto? Kaka delna zapora? Nekaj naj bi jo poskodovali nalivi.
bajkr88 Objavljeno Julij 21 Opozori Objavljeno Julij 21 pred 4 urami, Kugelschreiber pravi: Kako je s cesto? Kaka delna zapora? Nekaj naj bi jo poskodovali nalivi. Odprta,samo malo je umazana 50 m.... Kugelschreiber 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 25 Opozori Objavljeno Julij 25 Moje današnje dopoldansko , pri prijetnih 22 stopinj v ležalniku na balkonu, in v Karmini družbi.
RobiRoberto Objavljeno Julij 28 Opozori Objavljeno Julij 28 Moja zgodnja nedeljska dopoldanska , iz nove šalice, včeraj prinešene iz Livskih Raven, rojstnega kraja naše Karme.
RobiRoberto Objavljeno Julij 31 Opozori Objavljeno Julij 31 Moje današnje dopoldansko v Karmini družbi, v ležalniku na balkonu, še v prijetni temperaturi.
Buschi Objavljeno Julij 31 Opozori Objavljeno Julij 31 Ko bi slovenci meli trohico hrvaškega nacionalizma: RobiRoberto in maxxa 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se