Buschi Objavljeno Avgust 2 Opozori Objavljeno Avgust 2 Kava s pogledom na Ada Ciganlijo RobiRoberto 1
Buschi Objavljeno Avgust 3 Opozori Objavljeno Avgust 3 Ne vem kaj s temi Srbi, ampak kave pri njih ne moreš pit, ker je preprosto pregrenka. Na premočna, preveč zažgana, skurjena...kot bi pil pelinkovc ! bajkr88 in RobiRoberto 1 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7 Opozori Objavljeno Avgust 7 Z dvajset letno zamudo. Eno od mojih dnevnih kofetov, na Malem Lošinju v kampu Čikat, pred počitniško prikolico mojega prijatelja in njegove žene.
RobiRoberto Objavljeno Avgust 10 Opozori Objavljeno Avgust 10 (popravljeno) Žalosten sem, ker bojo vsi pridelovalci, proizvajalci in prodajalci kofeta propadli, ker ga pijem samo še jaz. Popravljeno Avgust 10. Popravil RobiRoberto Kugelschreiber 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 10 Opozori Objavljeno Avgust 10 1 hour ago, RobiRoberto said: Žalosten sem, ker bojo vsi pridelovalci, proizvajalci in prodajalci kofeta propadli, ker ga pijem samo še jaz. Ne bojo me bojo. Madžarski tržačan ima pr nas subvencije. Raj kej domow peljem kot da mi na morju zmanjka. Disclamber. Desno smo pravkar otresli, druga z desne je na vrsti, tretja je rezerva. Skrajmo leva pa hrani 3g sladkorje. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 11 Opozori Objavljeno Avgust 11 Bein le matin (Francosščina - dobro jutro).
RobiRoberto Objavljeno Avgust 28 Opozori Objavljeno Avgust 28 Današnja dopoldanska, kakor že nekaj časa, ob prijetni temperaturi, v Karmini družbi, v ležalniku na balkonu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se