RobiRoberto Objavljeno September 7 Opozori Objavljeno September 7 Zjutraj, dopoldne, pred kosilom in še po kosilu.
RobiRoberto Objavljeno September 12 Opozori Objavljeno September 12 Fotografirana na balkonu, spita na kavču.
RobiRoberto Objavljeno September 16 Opozori Objavljeno September 16 Pondelk turška. Tork balkanska. Sreda bosanska. Četrtk "italjanski" espresso. Zraven kofetov naših južno vzhodnih sosedov tudi damači ali kupljen ratluk, ter kozarec vode.
RobiRoberto Objavljeno September 18 Opozori Objavljeno September 18 Zakaj ne uporabim fotografije , katero dobim, če v Google vpišem kava in ura? Zato, da imam kaj početi.
Frenk 67 Objavljeno September 18 Opozori Objavljeno September 18 pik1, Sam dePihlja in RobiRoberto 2 1
RobiRoberto Objavljeno September 26 Opozori Objavljeno September 26 Včeraj okrog 12.30 v dvorcu Lanavž (Celje), po magnetni resonanci. Danes prav kmalu ...
RobiRoberto Objavljeno September 28 Opozori Objavljeno September 28 Moja sobotna dopoldanska "MY SELF" doma na kavču. kaizer 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se