RobiRoberto Objavljeno Oktober 27 Deli Objavljeno Oktober 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28 Deli Objavljeno Oktober 28 Danes dopoldne v Ljubljani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28 Deli Objavljeno Oktober 28 Ker danes nisem imel s seboj fotoaparata, sem za prikaz skodelice mojega današnjega dopoldanskega kofeta, sem s pomočjo Googla poiskal in uporabil uporabil napačno fotografijo z interneta, "in ker imam sedaj več časa", sem poiskal tako fotografijo, katera je temu kofetu bolj podobna, ali celo prav enaka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 29 Deli Objavljeno Oktober 29 Najboljša kava je doma, kadar me pričaka skuhana, ko pridem v kuhinjo izpod prhe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 29 Deli Objavljeno Oktober 29 Ali se še kdo spominja teh skodelic? Mane njihova fotografija, katero sem moral iskat kar neeekaj čaaasa, vrne približno 45 let nazaj, ker sem takrat v Ljubljani na Vidovdansjki ulici 7, v kafiču v bližini takratnega (DTŠ) Dom Tehničnih Šol, pil kofe prav iz takih skodelic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno pred 4 urami Deli Objavljeno pred 4 urami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno pred 2 urami Deli Objavljeno pred 2 urami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se