RobiRoberto Objavljeno April 5 Objavljeno April 5 Ker popijem preveč , bom od danes naprej pil samo še polovičke.
RobiRoberto Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 (popravljeno) čez 15 minut si bom privščil današnjo dopoldansko . Popravljeno April 8. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 12:38 Objavljeno četrtek ob 12:38 Po današnjem, zame obilnem, odličnem in nepričakovanem kosilu , v družbi mojega najboljšega kolega OBVEZNO !!!
RobiRoberto Objavljeno petek ob 12:15 Objavljeno petek ob 12:15 (popravljeno) Kofe po kosilu je zame OBVEZNO, in ker je moja draga takoj po kosilu "nekam letela", ga v kafetjeri za dve osebi nisem hotel skuhati samo zase, in ko je prišča hčerka preveriti če sem pojedel celotno njeno današnje odlično kosilo , me je vprašala če sem tudi po kosilu že spil, na kar sem ji odgovoril, da je "nekdo skuril" kafetjero za eno osebo , ker je pozabil da je dal kuhati , in se je kafetjera zaradi tega "sjkurila" na "žareči" grelni plošči štedilnika, in hčerka mi je takoj ponudila, da lahko skuha današnje po kosilu tudi zame, ko ga bo kuhala zanjo in njenega moža. Obljubila mi je tudi, da bosta ona in njen mož v Idrijskih trgovinah (Merkur ?) preverila za mojo željeno kafetrjero za eno osebo. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tea/1/16/1f970.png Odličnega kofeta že ni več ... https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png Moje življenje po moji prometni nesreči z mopedom je postalo tako zapleteno, da tudi s i nimam več miru. Popravljeno petek ob 12:16. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 13:05 Objavljeno soboto ob 13:05 (popravljeno) Ker si moja draga po današnjem odličnem kosilu ni želela , in ker mi hčerka še ni kupila in prinesla kafetjere za eno osebo, si kofeta v kafetjeri za dve osebi tudi zame nisem skuhal, zaradi česar bom več kot sigurno tudi preživel, ker počasi poizkušam, da kofeta ne bi več pil, ker ne rabim več njegovih učinkov, ampak samo cukr in cimet. Zato sem malo obudil svoje spomine, in ugotovil, da sem na Petrolu v Kobaridu sigurno pil vsaj trikrat, če ne še večkrat , zmeraj (?) s kolesom. Pravka se je hčerka s svojo družino vrnila, in mi povedala, da za mojjo kafetjero danes ni imela časa pogledati v trgovini, ampak mi je kot "protiutež" iz Idrije prinesla kos odličega čokoladnega peciva , kar "odtehta" da ni ppogledala za mojo kafetjero. Popravljeno soboto ob 13:06. Popravil RobiRoberto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se