RobiRoberto Objavljeno Februar 23 Opozori Objavljeno Februar 23 (popravljeno) Popravljeno Februar 23. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Februar 28 Opozori Objavljeno Februar 28 Še ena moja, za spremljevalce te teme, verjetno dolgočasna dopoldanska .
Kugelschreiber Objavljeno Februar 28 Opozori Objavljeno Februar 28 12 minutes ago, RobiRoberto said: verjetno dolgočasna dopoldanska DOLGOČASNA KAVA NE OBSTAJA. Sam povem. RobiRoberto 1
Buschi Objavljeno Marec 1 Opozori Objavljeno Marec 1 Brezkofeinska jutranja dr.looney in RobiRoberto 1 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 3 Opozori Objavljeno Marec 3 Nedeljska dopoldanska, pričakala me je pravkar kuhana.
RobiRoberto Objavljeno Marec 4 Opozori Objavljeno Marec 4 Mojo današnjo dopoldansko obvezno z medom , ker sem v sredo naročen pri zobozdravnici , in kiham.
dr.looney Objavljeno Marec 4 Opozori Objavljeno Marec 4 pred 5 urami, Buschi pravi: Kava z medom? Ni boljše. Jaz jo pijem doma izključno z medom. RobiRoberto 1
bankir Objavljeno Marec 4 Opozori Objavljeno Marec 4 pred 8 minutami, dr.looney pravi: Ni boljše. Jaz jo pijem doma izključno z medom. in kakšen je okus?
dr.looney Objavljeno Marec 4 Opozori Objavljeno Marec 4 pred 46 minutami, bankir pravi: in kakšen je okus? Odličen, vsaj meni. Uporabljam prav posebej pakiran med za kavo. 8g drži posamezen paketek. Ravno prav za kavo. RobiRoberto 1
dr.looney Objavljeno Marec 4 Opozori Objavljeno Marec 4 Evo , to je ta med. RobiRoberto in kaizer 1 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 6 Opozori Objavljeno Marec 6 (popravljeno) Skuhav, fotoghrafirav in spiv, objaviti pa pozabu, ker se m je mudilo k zobarici. Popravljeno Marec 6. Popravil RobiRoberto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se