RobiRoberto Objavljeno Marec 30 Opozori Objavljeno Marec 30 Sobotna dopoldanska v Mostu na Soči. kaizer 1
RobiRoberto Objavljeno April 2 Opozori Objavljeno April 2 Po zajtrku, pred podaljšanjem registracije za mopet.
RobiRoberto Objavljeno April 3 Opozori Objavljeno April 3 Danes sem želel dopoldansko spiti "u' Kurnku" ob cesti iz Idrije proti Dolenji Trebuši, vendar sem bil še prezgoden, zato sem se na odpolja v Cerkno k pr' Jušku, kjer sem jo pil že velikokrat, u' Kurnku se pa ne spomnim, če sem jo kdaj že pil. kaizer 1
RobiRoberto Objavljeno April 10 Opozori Objavljeno April 10 Moja današnja zgodnja dopoldanska kar doma na kavču.
RobiRoberto Objavljeno April 11 Opozori Objavljeno April 11 , katero si pripravim sam doma, po vrnitvi z vožnje s kolesom, ja na kavču najboljša.
Buschi Objavljeno April 21 Opozori Objavljeno April 21 Ljubezen je, ko si žena zaželi najboljše tortice v Sloveniji...jo Buši pelje u Loko v Unikatno slaščičarstvo...pa k sosed na kufe... https://m.facebook.com/unikatnoslascicarstvo RobiRoberto, Frenk 67, Scarabeo 500 in 3 others 5 1
RobiRoberto Objavljeno April 25 Opozori Objavljeno April 25 Mojo današnjo dopoldansko sem skuhal v kuhinji, fotografiral na balkonu, in spil na kavču v Karmini družbi.
Buschi Objavljeno April 27 Opozori Objavljeno April 27 Ledena kava s pogledom na Šmartinsko jezero... dr.looney, RobiRoberto, pik1 in 1 other 3 1
Buschi Objavljeno April 28 Opozori Objavljeno April 28 Brezkofeinska s pogledom na... RobiRoberto in Frenk 67 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se