Buschi Objavljeno April 28 Opozori Objavljeno April 28 Ledena s pogledom na Slivnišk jezer... kaizer, pik1, GregorM in 3 others 5 1
Buschi Objavljeno April 29 Opozori Objavljeno April 29 Ledena s pogledom na Zdravilišče Rogaška kaizer in RobiRoberto 1 1
RobiRoberto Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 Moja včerajšna "opoldanska" , si zaradi s kolesom prevoženih kilometrv, zasluži objavo. tomaz69, kaizer in Kawasaki_rider 3
Buschi Objavljeno Maj 5 Opozori Objavljeno Maj 5 Brezkofeinska v znani moto oštariji kaizer in RobiRoberto 1 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 16 Opozori Objavljeno Maj 16 Moja današnja zgodnja dopoldanska , korak za korakom. kaizer 1
Buschi Objavljeno Maj 23 Opozori Objavljeno Maj 23 Ledena s pogledom na morje: RobiRoberto, kaizer in pik1 2 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 5 Opozori Objavljeno Junij 5 Moje včerajšnje dopoldansko s kolesom v T'minu (84 km), zato moje odanašnje dopoldansko kar doma na kavču, v prijetni družbi. kaizer 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 10 Opozori Objavljeno Junij 10 Sigurno ste pogrešali moje današnje dopoldansko . DAMI34 in kaizer 2
Buschi Objavljeno Junij 11 Opozori Objavljeno Junij 11 Sm čaku babo tak dolg, da sem naroču še ledeno kavo in presno torto RobiRoberto, DAMI34, bajkr88 in 1 other 1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se