Buschi Objavljeno Avgust 2 Deli Objavljeno Avgust 2 Kava s pogledom na Ada Ciganlijo RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 2 Deli Objavljeno Avgust 2 Pula RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 3 Deli Objavljeno Avgust 3 Ne vem kaj s temi Srbi, ampak kave pri njih ne moreš pit, ker je preprosto pregrenka. Na premočna, preveč zažgana, skurjena...kot bi pil pelinkovc ! bajkr88 in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4 Deli Objavljeno Avgust 4 Moja nedeljska jutranja . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 5 Deli Objavljeno Avgust 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7 Deli Objavljeno Avgust 7 Z dvajset letno zamudo. Eno od mojih dnevnih kofetov, na Malem Lošinju v kampu Čikat, pred počitniško prikolico mojega prijatelja in njegove žene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 9 Deli Objavljeno Avgust 9 Leo jutrnji pozdrva iz Baščaršije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 10 Deli Objavljeno Avgust 10 (popravljeno) Žalosten sem, ker bojo vsi pridelovalci, proizvajalci in prodajalci kofeta propadli, ker ga pijem samo še jaz. Popravljeno Avgust 10. Popravil RobiRoberto Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 10 Deli Objavljeno Avgust 10 1 hour ago, RobiRoberto said: Žalosten sem, ker bojo vsi pridelovalci, proizvajalci in prodajalci kofeta propadli, ker ga pijem samo še jaz. Ne bojo me bojo. Madžarski tržačan ima pr nas subvencije. Raj kej domow peljem kot da mi na morju zmanjka. Disclamber. Desno smo pravkar otresli, druga z desne je na vrsti, tretja je rezerva. Skrajmo leva pa hrani 3g sladkorje. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 11 Deli Objavljeno Avgust 11 Bein le matin (Francosščina - dobro jutro). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 12 Deli Objavljeno Avgust 12 bankir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 13 Deli Objavljeno Avgust 13 7.05 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 19 Deli Objavljeno Avgust 19 Kava s pogledom na skutin štrudl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21 Deli Objavljeno Avgust 21 9.40, doma na kavču. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 22 Deli Objavljeno Avgust 22 Dan se začne s . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 23 Deli Objavljeno Avgust 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 24 Deli Objavljeno Avgust 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 25 Deli Objavljeno Avgust 25 Ena fullll pozna ledena: RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 26 Deli Objavljeno Avgust 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 27 Deli Objavljeno Avgust 27 7.45 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 28 Deli Objavljeno Avgust 28 RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 28 Deli Objavljeno Avgust 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 28 Deli Objavljeno Avgust 28 Današnja dopoldanska, kakor že nekaj časa, ob prijetni temperaturi, v Karmini družbi, v ležalniku na balkonu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 30 Deli Objavljeno Avgust 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 31 Deli Objavljeno Avgust 31 10.00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se