RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2023 Deli Objavljeno Julij 23, 2023 (popravljeno) Vse so mi dobre, vseeno pa je malenkost boljša tista , po kosilu na kavču, kadar vem, da bom lahko na kavču lenaril celo popoldne. Popravljeno Julij 23, 2023. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 24, 2023 Deli Objavljeno Julij 24, 2023 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Julij 25, 2023 Deli Objavljeno Julij 25, 2023 Direktn prenos iz Cafe Twister 😎 RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 25, 2023 Deli Objavljeno Julij 25, 2023 Današnjo dopoldansko sem pil pr' Jušku v Cerknu, ob "glasbeni spremljavi" toče, ki je ropotala po "ceradi" nad zunanjimi mizami, zato sem se preselil v notranjost lokala, kjer sem počakal toliko časa, da se je dež toliko umiril, da sem se lahko odpeljal nazaj proti domu, z oblečeno dežno vetrovko in kapuco pod čelado. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 26, 2023 Deli Objavljeno Julij 26, 2023 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2023 Deli Objavljeno Julij 27, 2023 kaizer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno Julij 28, 2023 Deli Objavljeno Julij 28, 2023 GregorM, tomash, RobiRoberto in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 28, 2023 Deli Objavljeno Julij 28, 2023 Najboljša je doma, ko se s kolesom pripeljem od kje nazaj domov. kaizer in Kawasaki_rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 29, 2023 Deli Objavljeno Julij 29, 2023 Sobotna dopoldanska pri prijatelju v Logatcu. kaizer in Kawasaki_rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno Julij 30, 2023 Deli Objavljeno Julij 30, 2023 RobiRoberto in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 30, 2023 Deli Objavljeno Julij 30, 2023 (popravljeno) Nedeljska dopoldanska v slaščičarni v Mostu na Soči. Popravljeno Julij 30, 2023. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 31, 2023 Deli Objavljeno Julij 31, 2023 Moja draga ima že letni dopust, zato me je danes pričakala pravkar kuhana moja dopoldanska . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 1, 2023 Deli Objavljeno Avgust 1, 2023 kaizer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 1, 2023 Deli Objavljeno Avgust 1, 2023 pik1, RobiRoberto, Buschi in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 1, 2023 Deli Objavljeno Avgust 1, 2023 Ob 31. 7. 2023 ob 9:39, RobiRoberto pravi: Gospod modelar, pa vi vete, da maste felgo narobe spleteno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 2, 2023 Deli Objavljeno Avgust 2, 2023 Danes sva imela z mojo drago opravek v bližini Cerkna, in ker sva vmes imela nekaj prostega časa, sva si v Hotelu Cerkno privoščila vsak svojo Julius Meinl . Jaz "kratko črno", ona pa "s penco" (stepeno mleko). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3, 2023 Deli Objavljeno Avgust 3, 2023 onlajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2023 Deli Objavljeno Avgust 4, 2023 Vse moje današnje e bojo na kavču, in ne zaradi vožnje z biciklom. Takoj ko to objavim, si bom šel skuhat današnjo dopoldansko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2023 Deli Objavljeno Avgust 4, 2023 (popravljeno) po današnjem kosilu, pravkar. Popravljeno Avgust 4, 2023. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 5, 2023 Deli Objavljeno Avgust 5, 2023 Čakam današnjo dopoldansko , katero mi bo skuhala hčerka, in tudi spil jo bom vv njeni družbi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 5, 2023 Deli Objavljeno Avgust 5, 2023 Moja hčerka ne skrbi samo za mojo , ampak poleg tudi za to, da mi moje kosti ne bi pogledale skozi kožo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 5, 2023 Deli Objavljeno Avgust 5, 2023 maxxa, RobiRoberto, dr.looney in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 6, 2023 Deli Objavljeno Avgust 6, 2023 Tudi na kavču, brez predhodnega "bicikl ogrevanja" je jutranja odlična, in tudi, če si jo skuham kar sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 6, 2023 Deli Objavljeno Avgust 6, 2023 Nedeljska po kosilu, pravkar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7, 2023 Deli Objavljeno Avgust 7, 2023 "Misel dneva": najbolj okusna in najcenejša je doma na kavču. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se