RobiRoberto Objavljeno September 29 Opozori Objavljeno September 29 Danes me je doma pričakala ša vroča, še v "kafetjeri", pravkar kuhana.
Buschi Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 Ledena da se ohladim na topel prvo oktoberski dan Quest in RobiRoberto 1 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 4 Opozori Objavljeno Oktober 4 Moje petkovo dopoldansko . Sam skuhav, sam spiv.
RobiRoberto Objavljeno Oktober 16 Opozori Objavljeno Oktober 16 je sedaj moja najljubša sladica, pred mojo nesreč sem ga pil brez sladkorja, ker se nisem toliko gibal, in sem moral paziti na svoje kile.
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19 Opozori Objavljeno Oktober 19 Med mojo današnjo dopoldansko in tisto po kosilu, je bilo samo tuširanje in kosilo.
RobiRoberto Objavljeno Oktober 22 Opozori Objavljeno Oktober 22 (popravljeno) Danes pri Štruklju v Cerkno nisem mogel spiti, ker denarnice nisem vzel s seboj , zato sem si doma skuhal takoj, ko sem se oprhal. Popravljeno Oktober 22. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Oktober 24 Opozori Objavljeno Oktober 24 Ali kdo opazi kakšno novost? Nova ura!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se