Kugelschreiber Objavljeno Julij 12 Objavljeno Julij 12 1 hour ago, GeeSXer said: A ni kava brez kofeina enako kot pivo brez alkohola? 😃 Ej, ja! Bravo. Iz tega razloga se jih tud pije.
RobiRoberto Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 pred 9 urami, GeeSXer pravi: A ni kava brez kofeina enako kot pivo brez alkohola? 😃 Danes zjutraj = 174 / 99 zvečer imam pritisk nižji kakor zjutraj, ne vem zakaj.
Supertech Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 (popravljeno) 30 minutes ago, RobiRoberto said: Danes zjutraj = 174 / 99 zvečer imam pritisk nižji kakor zjutraj, ne vem zakaj. kortizol.. Imaš skrbno ženo, pravilno ti je ukinila shjat, ki ga ne rabiš in ti samo škoduje Popravljeno Julij 13. Popravil Supertech 1
GeeSXer Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 pred 18 urami, Kugelschreiber pravi: Ej, ja! Bravo. Iz tega razloga se jih tud pije. Aja? Ti si kot vegani, ki jedo hamburger brez mesa. Samo da je hamburger Nima smisla piti nadomestke, raje pij kaj drugega. Sadni sok na priner. Eh, spet boš našel sladkor, pa bi sadni sok brez naravnega sladkorja. 1
Kugelschreiber Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 24 minutes ago, GeeSXer said: Aja? Ti si kot vegani, ki jedo hamburger brez mesa. Samo da je hamburger Nima smisla piti nadomestke, raje pij kaj drugega. Sadni sok na priner. Eh, spet boš našel sladkor, pa bi sadni sok brez naravnega sladkorja. Zakaj bi iskal nadomestke? Ce bi hotel samo alkohol bi spil vodko, ce bi hotel samo kofein, bi klunu tablet. Meni je res uredu spit mrzlo pivo, pa alkohola na motorju ne pijem nikoli. Stisnem 0,0. Res rad pijem kavo. Ce mi fejst zadiši po 17:00, skuham deka.
RobiRoberto Objavljeno Julij 14 Objavljeno Julij 14 Danes zjutraj, kljub pitju kofeta brez kofeina, še pred zajtrkom zopet 185 / 105. Očitno so mi šteti dneva, skofetom ali brez njega ... 1 2
franc Objavljeno Julij 14 Objavljeno Julij 14 So ti dali kakšne tablete za pritisk? Malo po-googlaj za jedilnik in ne jej konzerv (imajo preveč dodatkov) . 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 14 Objavljeno Julij 14 Zjutraj je ena od štirih tablet tudi za znižanje pritiska. Moral bi preveriti tudi sladkr v krvi. Moja draga mi je že rekla, da bo meni morala kuhati manj slano hrano, ali celo nesoljeno. 2
GeeSXer Objavljeno Julij 28 Objavljeno Julij 28 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Potrjujem! Tudi moja je agresivna po dveh kafejih 1 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 30 Objavljeno Julij 30 Danes dopokldne sem bil "garač" pri popravilu premikajočega pokrova na školjki, zato se mi je že zjutraj kuhana prilegla kakor Ata na Mamo .. 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 1 Objavljeno Avgust 1 Do včeraj v nakupovaknem centru Supernova pri Novi Gorici še nisem pil. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se