Kugelschreiber Objavljeno Avgust 8, 2023 Deli Objavljeno Avgust 8, 2023 Čarovnija čarobnega napoja. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 8, 2023 Deli Objavljeno Avgust 8, 2023 Ja nc se cudit, @pik1, kuhamo doma, da ostane za sunko! btw, edini pajzlček na nasem otocku so zaprli predlani. V konobi imajo kavo na šeflo. Sm mal blesavo pogledal, rekel hvala, pol litra belega, prosim. Tale bela vrata so bla Riva. pik1 in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 8, 2023 Deli Objavljeno Avgust 8, 2023 danes samo jutranja in po kosilu, brez dopoldanske. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 8, 2023 Deli Objavljeno Avgust 8, 2023 GeeSXer, Kaldu in RobiRoberto 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 9, 2023 Deli Objavljeno Avgust 9, 2023 RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 9, 2023 Deli Objavljeno Avgust 9, 2023 Danes tudi dopoldanska , pri prjatlu v Logatcu, da mi je ni bilo treba kuhati doma ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 10, 2023 Deli Objavljeno Avgust 10, 2023 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 11, 2023 Deli Objavljeno Avgust 11, 2023 Današnja dopoldanska pri Prijatlu v Logatcu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 12, 2023 Deli Objavljeno Avgust 12, 2023 Sobotna dopoldanska v slaščičarni / pekarni / kavarni v Mostu na Soči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 13, 2023 Deli Objavljeno Avgust 13, 2023 Nedeljska dopoldanska . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 14, 2023 Deli Objavljeno Avgust 14, 2023 Današnjo "praznično" dopoldansko mi je skuhala in postregla moja hčerka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 15, 2023 Deli Objavljeno Avgust 15, 2023 Danes sem si jo skuhal sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 16, 2023 Deli Objavljeno Avgust 16, 2023 RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 16, 2023 Deli Objavljeno Avgust 16, 2023 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 17, 2023 Deli Objavljeno Avgust 17, 2023 Moja današnja dopoldanska v "pekariji / kava baru" na Mostu na Soči, tokrat brez "kifeljčka". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 18, 2023 Deli Objavljeno Avgust 18, 2023 Petkova dopoldanska. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 19, 2023 Deli Objavljeno Avgust 19, 2023 (popravljeno) ......................................... ..................................................... Popravljeno Avgust 19, 2023. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 20, 2023 Deli Objavljeno Avgust 20, 2023 Nedelja / / zjutraj + Most na Soči + takoj po vrnitvi domov + po odličnem kosilu / Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21, 2023 Deli Objavljeno Avgust 21, 2023 Moja danes in prejšnji teden. kaizer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 21, 2023 Deli Objavljeno Avgust 21, 2023 Hrvaška različica ledene kave: Cena? 6€. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 21, 2023 Deli Objavljeno Avgust 21, 2023 pred 45 minutami, Buschi pravi: Hrvaška različica ledene kave: Cena? 6€. Je to posnetek s sosedove mize, ali si dejansko naročil in odcolal omenjeni znesek za ta ledenokavni nadomestek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 21, 2023 Deli Objavljeno Avgust 21, 2023 Dve ledeni kavi in dve cedeviti, 18€. Naročila žena, plačal jaz ! RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 22, 2023 Deli Objavljeno Avgust 22, 2023 Današnj dopoldanska v istem baru / slaščičarni v Kobaridu kakor zadnjič, in tudi postregla mi je ista natakarica "bjonda z repkom" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno Avgust 22, 2023 Deli Objavljeno Avgust 22, 2023 dr.looney, RobiRoberto in Akito 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 23, 2023 Deli Objavljeno Avgust 23, 2023 Sam sem si jo skuhal in sam sem jo popil. kaizer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se